- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как оформяте веждите си
Сама ги оправям и в момента съм много доволна от вида им, на за да го постигна ми трябваше доста време. Веднъж оформени обаче после е лесно. Само отгоре не исках да си ги махам и отидох да ми ги изсветлят за да стане хубава линия.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=a5KvEax0TNE[/youtube]Първоначално написано от daru6a1
Hostis Honori Invidia
Сама си ги правя с пинсета. Само леко съм ги изтънила, тъй като веждите ми не са много гъсти и са си тънки, даже преди да започна да си ги оправям/чистя ме питаха дали си ги оформям.![]()
Сама си ги оправям с пинсета ;д : )))
Първоначално написано от sweetyKari
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
от време на време ходя на козметик а иначе сама си ги оформям.. лесно ми е защото веждите ми са с подходяща за лицето форма и само си ги почиствам
Била съм на козметик няколко пъти,но реших ,че сама се справям по добре лл е не е перфектно амаа ето
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1...G3GodlxZJv.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1...fKuOV5quvx.JPG
![]()
![]()
![]()
Първият път една приятелка ми ги оправи ..
после аз ги правех мноого тънкии ги пуснах малко и сега съм с чупка и ги подчеравам с молив , че по принцип са ми малко редки
![]()
п.с. т'ва си я цяла философия![]()
ла-ла-ла
Понякога на козметик само да ги пооформи, а иначе сама си ги почиствам.![]()
Първоначално написано от roshlichka
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Майка ми е козметичка и тя ми ги оправя .. стават перфектно![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
аз само веднъж съм ходила на козметик но не помня дали беше 1-я път когато си ги оформях..
BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)
Преди се бях пробвала сама да ги скубя (за 1ви път) ... ии ги прецакахКато отидох на косметичка, тя хубаво ми се накара за дето съм си окепазила веждите, но ги оправи.
Иначе сега сама си ги почиствам или някой път когато съм на козметик за нещо друго на бързо ми ги почиства косметичката и тях.
Първоначално написано от bloodyF
Мда , голямо предимство си е за мене :дд .. и леля ми е фризьорка ии е супер якото :P![]()
![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Амии първият път ми ги направи майка миПосле аз сама почнах и продължавам да ги чистя с пинсетата..ама винаги не мога да постигна формата,която искам
;д
сама с пинсета
И аз не съм ги правила при козметик,не мисля и да ходя.Първия път ми помогнаха. Но само ги почиствам и те сами се получават!![]()
С пинсета и не съм ходила на козметик, тъй като имат перфектна форма / тънички и гъсти /.![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Моите вежди имат добра форма, само ги почиствам с пинсета когато има нужда!!!
Винаги си ходя на козметик..имаше един период в който уж сама си ги оправях .. е да ама ги окипазих..
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
При козметик. Прави ми ги като на холивудска звездаНо моите са гъсти и позволяват всякаква форма. Не съм от много търпеливите и винаги се кастря
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ