- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лубриканти
ползвате ли лубриканти, какви ползвате? редовно или само понякога, когато не ползвате презерватив?
аз го ползвам редовно, дори и с презерватив, защото създава по-приятно усещане![]()
не позлвам лубриканти. навлажнявам се достатучно лесно.![]()
Винаги ползваме презерватив, а и аз си се овлажнявам достатъчно, така че не ни се е налагало да прибягваме до лубриканти.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Имаме подръка един масажен на Дюрекс. Като се случи да пийна малко и да съм уморена, след това имам проблеми с овлажняването. Не ми харесва и проникването с презерватив- уж лубрикирани, а ми смъкват лигавицата от раз. Затова предпочитам да добавя допълнително лубрикант, иначе от болката ми се убива желанието.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ами и ние имаме Дюрекс 2в1 масажния.. пробвахме за вагинален просто от любопитство как ще е, но някакси не й се хареса, за това си разчитаме на моите умения да я възбудя достатъчно, до сега проблеми не сме имали![]()
Иначе си го ползваме за анален![]()
Понякога се случва мацката да изсъхне, тогава ползвам лубриканти, иначе си държа на натуралното усещане![]()
Обикновенно ползваМ веро от онова Макс дето става за всичко.