- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Първия сутиен
Как да попитам мама за сутиен...тя ддз не си говорим за такив анеща колкото и да искам , бяхме в карфур и там имаше някфи безшевни и ми вика др. година тря ти зема такъф помни че тука ги има ( бтв аз имам безшевни ) и ддз.. дразна се секи има вече не се смейте кажете как да я попитам .. аз съм на 12
ами не мисля, че трябва да овърташпросто и кажи, че вече имаш нужда от сутиен и ако пак ти предложи безшевен кажи и ,че вече имаш такива
![]()
ми незнам чудя се незнам сестра ми на колко и е взела охх..Първоначално написано от Bonita1991
1.Защо пък трябва МАЙКА ТИ да ти взема сутиени?!Ти да не си малка
2.Що имаш сестра,защо не накараш нея?!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
[quote="3oPuTy"]1.Защо пък трябва МАЙКА ТИ да ти взема сутиени?!Ти да не си малка
2.Що имаш сестра,защо не накараш нея?![/uote] ми незнам срам ме е кажете ми вие как попитахте или какво направихте
На мен първо една приятелка ми подари един сутиен (нейн, който си е купила, но и беше малък) и така. Мама го видя и ми каза "Яяя, какво е това. Трябва на мен да казваш да ти купувам" и така. Но така или иначе сама си ги купувам вече.
Ами при мен беше така:
Разхождахме се с майка из магазините и й казах "Отивам до щанда с бельото,защото си бях харесала един сутиен.Ако още го има ще те извикам да го платиш." и готово.
ъх това може да го пробвам мн мерсиПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
Няма от какво да те е срам, тя ти е майка и тя е преминала през този период. Аз направо и казах, че искам сутиен и след няколко дена излезнахме и си купих.![]()
"Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
(Нанси Уичър Астор)
Как да я попиташ? -> 'Мамо, купи ми сутиен'.
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Аз отначало казах на маминка си, след което тя ми купи. После така стана, че след време реших, че ми е малък и тогава ми купи майка ми. Беше ме малко срам, да и отначало майка ми беше много против да нося. Разбрахме се, че ще е само навън, и вкъщи няма, за да не ми стяга. Махнахме му банелите даже!След време започнах да го нося редовно и после не ми пукаше.
![]()
ми хуу дай ся да ти стоят увиснали гърдите щото те е срам ..и защо те е срам от нещо което го има всяка жена ??
Продавам ръчно изработени бижута :]http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=403305
Абе к'во толкова ви е срам да кажете на майките си да ви купи сутиен. Аз с моята говоря даже на тема секс, а вие за един сутиен сте . . .
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
И защо си мислиш,че гърдите (най-вече на 12 годишно ДЕТЕ) без сутиен са увиснали?!Първоначално написано от SmAllViILee
![]()
Ами,моя първия сутиен ми го взе майка ми но аз я питах,не реши.Бях на 10 мисля.После аз започнах да си купувам сама.И на мен в началото ми беше странно да я питам ама на следващия ден излязохме и така![]()
голяма философия
направи се на ударена :Д
аз си спомням когато тя почна да ме забърква че ми трябва а аз все и казвах че няма да ми е удобноо![]()
но един ден ме хвана да си го прибирам в чантата и като ме попита "защо не си го сложила а го буташ там"
отговорът беше
"ще си го сложа на училище да не ме види татко"![]()
поредното объркано хлапе
Взех първия си сутиен на 11.Аз сама си го купих.Отидох при майка ми и и казах,че искам сутиен,тя ми даде пари и аз отидох в магазина и си го взех.![]()
Към авторката:
Трябва да споделяш всичко с майка ти!!!Щом не и казваш за сутиена,какво остава за другите по-сериозни проблеми!Майка ти не ти е само майка,а и най-добра приятелка!![]()
моят първия сутиен ми го подари майка ми![]()
Моя първия беше купен скоро![]()
Казах на мама, тя каза ОК и един ден след пазар се върна и вика "Ето, тва е за теб" и кат отварям - хопаа, сутиен![]()
ИИ.. такам. Оказа ми се малко малък, но се търпи, не ми стяга, и скоро ще ходя за още един.![]()
Аз на майка ми и повтарям, че ми трябва вече нормален сутиен с банели, тя казва. . еми като се затопли ;д какво значение има |-( защото безшевните са ми доста неудобни, като си вдигна ръката и той се вдига ;;хх
Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .
Преди доста време си го взех моя пръв сутиен.
Ами, майка ми ми вземаше бюстиета, само че на мен вече тия бюстиета ми ставаха малки, износвах ги.. и един ден излязохме и ми взе сутиен.![]()
Не разбирам защо те е срам от собствената ти майка, при положение, че тя е затова да ти помага с тези неща. Няма от какво да се притесняваш.![]()
как може човек да го е срам от жената от която е излязъл, забога!?
Питай я тя на колко години е сложила, на колко е купила на сестра ти или я попитай "мамо според теб имам ли нужда да нося сутиен защото според мен вече ми е нужен".
Моите сутиени ги взима майка ми ,даже първия още го беше взела тя .. беше излязла да купува разни неща и като се прибра ми го показа и вика пробвай го ,и каза лятото ,когато имам нужда или тя или аз или баба ми ще ходим да си купувам ,мисля,че няма нищо срамно..
един път се налагаше ,да искам пари от татко и той ме пита за какво са ти и аз казах 'женски работи' и тои ест. ме разбра,но тогава наистина ми стана срамно
.........но тя ти е майка ,все пак ,кажи и ...
![]()
![]()
По-добре неуспешен опит, от колкото пропусната възможност !
На моя първи сутиен помня, че сама казах на майка ми, че другите вече носят и тъй като гърдите ми вече бяха развити тя се съгласи и излязохме и ми взе. Също така една от главните причини беше, че се притеснявах, че ми позират и т.н.
Абе всичко можеш да кажеш. Няма какво да те е срам от майка ти - и тя е жена и има опит, има какво да ти каже. Аз когато се отпусна да говора с майка ми, сякаш съм била на психолог - тя най-добре ще те изслуша и няма да те упрекне, колкото и да се съмняваш. Така че не се притеснявай - това е разговор между майка и дъщеря. : ))
П.П. - Сега видях, че темата е от няколко месеца и сигурно момичето вече си е купило сутиен и е забравило, но да си кажа все пак.![]()
![]()