.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 83 от общо 83
    Град
    G.Orqhovica
    Как може майка ви да ви ги копува без да сте ги пробвали преди това и без да сте ги одобрили?Може да ни ви стане примерно.Не одобравям.

При мен майка ми ми го даде. Беше лято и аз много се притеснявах да ходя с някви потници и т.н. И веднъж трябваше да излизам,тя ме видя и ми вика: Ела да ти дам нещо И така

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    аз пък един ден и казах искам сутиен и тя ок на заплата ти взимам и й мрънках бая време но накрая си взех желаното

Голям фен Аватара на Elli *
    при мен беше мн тъпо щото си седя у нас ( цялото семейство - аз тате мама и брат ми ) и мама носи един сутиен ( пред сички ) и вика тва е за тебе

Talking

Аз сама го купих после го показах на мама казах и че ще го нося каквото и да каже,тя се засмя и каза"Щом ти става" а аз толкова се срамувах,но е нямало смисъл.

Хахааха помня, че и мене ме беше мн срам..! :Д
    Мии аз просто и казах накрая ;д И тя кво да ми каже..
    Не вярвам, че ще ти каже не.. Пък ако толкова се заинати, кажи и, че не се чувстваш комфортно и, че вече живеем в друго време :Д

няма нищо срамно аз просто и казах мамо трябва да си взема вече сутиен , тя се съгласи ест. и готово :Д

мии аз просто казах на маика ми да ми даде пари да отида да си купа сутиенн и тя ми вика колко ти трябват и аз и викам 1,2 сутиена и тя ми даде там 40 лв и отидох и си купих

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си