- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мислите за секса за 1 нощ ? :))
Твърдо против!
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Първоначално написано от ognyanova95
![]()
![]()
![]()
![]()
Като откача, откачам!
Твърдо против! За мен секса не е само задоволяване на нагона ,с когото ми падне щото ме е ударил хормона ,ако не е с любимия човек едва ли страстта би била същата
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
100000% съм против !Не мисля,че секса с човек,който познаваш от доста време (доверие,чувстваи т.н.) може да се сравнява със секс с човек,който познаваш от часове.... като прибавим и многото рискове...
One and only...
"Опит е името, с което много хора наричат грешките си."
За, и тук май говорим просто за секс, а не за любов. Случвало ми се е два пъти и нищо лошо не виждам, срещаме се, допадаме си, пийваме си малко евентуално и най-естественото нещо е да правим секс, той си е нормална част от живота, какво толкова...
Не ми допада идеята![]()
+1Първоначално написано от TheBeliever
Не съм много навита за секс за една нощ,освен ако не съм превъзбудена и наистина имам желание да го направя.
Да стига и двамата да сме загорели и да не сме обвързани.
С две ръце, два крака и една пишка съм ЗА !
Твърдо ЗА ! Намирам го за начин на живот като добавим алкохола и цигарите чудесно трио. Ако на сутринта не те посрещне някой разгневен съпруг или гадже може да се удариш в гърдите спокойно и да си заминеш с гордост.
Като пораснеш, ще научиш, че любовта няма нищо общо със секса. Може много да си обичаш милото и нищо. А с някой, дето и името му не знаеш - фойерверки. И, както казаха в един сериал: Блести не се хващат от хора, на които не вярваш, а от тези, на които имаш пълно доверие.Първоначално написано от ellsss
От няколко дена сме скарани с гаджето и снощи се забихме с едно момче на един купон.Такъв секс не бях правила никога,жалко само,че беше само за вечерта.Бях писала преди в темата ,че не съм го правила но съм за,а сега съм твърдо за.
Така ли? Можем да се обзаложим, че няма да ми е зле...Първоначално написано от Extremescream
Ако и двамата са наясно че е само за една нощ защо не?![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Всеки си има нужди... За
На когото му харесва - да го прави. Аз лично не бих и нямам желание.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Първоначално написано от TheBeliever
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Вече против. Не виждам нищо привлекателно в тези преживявания.
Мисля, че понякога се случва, ама не е за всеки.
Welcome to the Jungle...
Първоначално написано от SonyaPld
абе ти си страшна , каквото ти предложат във форума и след ден два вече си го пробваласъщото беше и за една анална тема
Струва ми се че живота много те иска
![]()
а относно темата , ЗА , все пак говорим за човешки нужди. Влязат ли чуствата в играта , тогава не е за една нощ![]()
. . . защо да не, ако нямаш връзка и не са намесени чувства .. . ЗА![]()
попринцип съм зааа ... стига само даа няма наранении след товаа ...
Ми зависи,примерно ако искам само секс не е проблем.Но в повечето случай като изпитвам някакви чувства или имам симпатий не бих прецакал момичето само за секс