- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мислите за секса за 1 нощ ? :))
xaxaxaxaПървоначално написано от TheGuardian01
... бтв тея тука дето казват, че не биха правили секс за една нощ, се изказваха и в темата: Секс с известна личност (сигурно ше градят сериозна връзка с тая известна личност
)
ъм, става дума за известна личност, с която имаш разнии еротични фантазии. има разлика м/у действие и фантазия..Първоначално написано от interista8
Ъмм, щом го има в главата ми , би трябвало да мога да го осъществя и с .... тялото си .. да кажемПървоначално написано от theeye770
![]()
![]()
![]()
Аз лично не виждам нищо нередно , в т'ва да имаш еротична фантазия и да я осъществиш в последствие. Или аз бъркам , или говорим за две различни неща ?![]()
Е не казвам, че има нещо нередно. Аз не съм против секса за 1 нощ, но не бих правила. Просто двете неща - фантазия и действие - са напълно различни. Примерно аз мога надълго и нашироко да си представям как пребивам половината даскало с бухалка..един по един..докато не се чуе и пукането на последната кост...Но никога не бих го осъществила.
Значи (чисто хипотетично), ако твоята фантазия стане реалност, ти ше го одрежеш ??? Хмм интересно .. а тва за даскалото ако няма да го лежиш защо не![]()
Еми щото най-вероятно ще се размекна и ще ми стане жалПървоначално написано от interista8
![]()
Иначе-мисля че ако фантазията ми стане реалност бих отрязала половин футболен отбор, честър от линкин парк, бен афлек, джони деп и еминем, да. Предполагам, че няма да имам смелост или нещо такова. А и на всичкото отгоре звездите също са златна мина за болести![]()
Ако и двете страни са наясно, че е само за веднъж, няма проблем.
Инче, я го оставяй твоя "Хари Потър" и ела при мен , батко ти да те понаучи на някой тънкости в занаятаПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
![]()
- т'ва в кръга на майтапа, разбира се
![]()
Ааа и сега се сетих- били ми обяснила един твой пост, в който се казваше , че в секса главна роля играе тялото на партнъора?!
Изръси нещо от сорта на "никога не бих си легнала с човек, който няма хубаво тяло" ? ПЛС - ще заформим голям разговор тука![]()
![]()
Лелелеееееее, сигурно защото те е страх да не те изнасиля на моста на влюбените на Гребната база , ли еПървоначално написано от amis
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
К'ви сте такива - във форума Богини , на живо - мишлета![]()
![]()
Ами зависи ако това е начинът ти на живот не ми се нрави, но ако имаш желание или някой много силно ти хареса съм за! Няма лошо стига да се пазиш. И не ми стана ясно как да го/я зарежеш? Вие нали не ходите? Или си мислиш, че като правите секс вече сте гаджета?
In a mad world , only the mad are sane...
ехееееее , толкова много майни що една не дойде да го напрайм за 1 вечер![]()
![]()
![]()
Ако и двамата знем, че е само за една вечер, съм за. Както казаха в горните мнения - чуждите чувства са отговорност, а аз не искам да я нося.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Ако не съм в сериозна връзка,няма да имам нищо против секс за една вечер.Но засега имам всичко,което ми трябва,събрано в едно прекрасно момче![]()
![]()
Само ако няма чувства !! Опрашваш я и бягаш![]()
![]()
![]()
Без секс за една нощ живота губи смисъл
Сбогом
roki2011
ban2011
TeenProblem СПАМ сайт № 1
За..!!
+Първоначално написано от Uncontrollable
![]()
K.
![]()