- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- 18-ти рожден ден..!
Здравейте, казвам се Васил и другата седмица по това време ще ставам на 18 г. .. :P и съм се зачудил как да си празнувам рождения ден (все пак е пълнолетие) ?![]()
По мои идеи съм замислил да поканя вкъщи 4 групички например по 3-ма човека, които се познават - за да не са като в небрано лозе (от класа, уроци по англ., приятели и приятели на приятели може би). Ще купя 3 бутилки уиски, 2 водка и 4 литра бира - може би ще стигнат + безалкохолни, сокчета + храна (сандвичи и т.н..) . Наргиле нямам, за сметка на това пък имам много добра музика...а се чудя какво да правя за да не скучаят гостите?
Очаквам някакви съвети, мерси..
Като за начало ти предлагам да не взимаш чак толкова много алкохол.3 бутилки Уиски и 2 Водка са ти 5 литра чист алкохол за 12 човека....Тва е по почти 400 мл на човек...А като сложиш и бирата...Искрено те съвтетвам примерно да вземеш 2 литра уиски и 4 литра бира,щото иначе ако се напият зверси не знаеш кой кво ще счупи и кой къде ще повърне(от опит ти го казвам)Иначе може да разцъкате покерче,тва онова,да играете на истината или се осмеляваш и такива![]()
Вземи 3-4 уискита, водка не знам колко пиете (поне в мойта компания почти никой не пие), но вземи все пак. Купи и текила и лимони. И нещо друго ако се сетиш.
Има и малки, не чак толкова скъпи наргилета.
Няма какво толкова да го мислиш, какво да правят гостите. Винаги сами си тръгват нещата.
За напиването - все пак ти си познаваш хората и ако смяташ, че много ще се изпонапият (както каза Greennight), намали алкохола.
3-4 уискита и водка и текилаВие да не искате да изпонапивате цял клас бе хора ? 2 уискита и 4-5 литра бира са предстатъчно...
Първо поразпитай кой к'во пие,защото аз,например,не близвам уиски,водка,текила и други подобниЗа сметка на това си пия доста бира,както и вино.Имам доста познати,които пък пият само дадена марка уиски/водка ... Вземи бадеми,някакъв колбас за бирата,фъстъци и някакви шоколадови бонбони.Сандвичи може,също така се запаси и с кафе в случай,че някой има нужда после
![]()
А за забавлението - ами готина музика,за предпочитане няк'ви миксове (поне по мои наблюдения миксовете се предпочитат по време на купони),а останалата забава ще си дойде в последствие.
П.П.Ся се сетих за моя 18 рожден ден ... Вече беше 00:10ч. някъде и влизам с компанията в дискотеката ... Охраната ни проверява личите карти и ми вика "Моето момиче айде навън!Нямаш 18 години",при което му отговарям "Глупости!Вече съм на 18 години и 10 минути!!!" ... Последваха няколко секунди мълчание,а след това всички избухнахме в смях,а единия охранител ми вика "Евала!Сега заради хубавата приказка ела с мен да ви намеря някоя свободна маса - заслужи си я просто,а и няма да те оставим без подарък я!" ... На края и ме поздрави с песен... Оффф още ме е яд,че не се запознахме лично,а си беше симпатяга на 21-23 някъде
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Аз тебе да те питам тоя алколох кой ще го изпие?! Страшно много е за всички! Ако искаш да си запомниш 18-я рожден ден с напиване, повръщане и после непомнене на нищо...давай. Ти и натам си се запътил като гледам...
Eми не точно, просто искам всички да са доволни и да си изкараме добре.![]()
Е, дано да си изкарате добре, ама аз исках само да кажа хубавият рожден ден да не се провали.Първоначално написано от penetration
Хахаха добре бе, как може да ти е такъв никаТекилата не я взимай, щом ще има и други алкохоли. Тя по принцип се пие, когато всички са навити да удрят шотове. Иначе не се притеснявай, ако в началото не тръгне перфектно - след първата чашка ще се отпуснат, някой ще стане да танцува, друг с него и т.н.
И много важно е да има момичета
![]()
Audio ergo sum
Схемата е ясна значи - оставаш ги да се почерпят и запуквате шише или гол покер![]()
Audio ergo sum
Значи доста събличане ще падне .. едно движение и два туза са при мене хахуаху![]()
Абе хора на мен не ми е ясно,защо всички пищите,че алкохола е много?!
В крайна сметка не е казано,че задължително трябва да се изпие всичкия ... Все пак е по-добре да остане,от колкото да не стигне
А и ако пича си прави рождения ден като мен по 2-3 дена нон-стоп ще му е изключително малко![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
само аз ли не съм привържаничка на уискито и водкатане е като едно винце например хах
Към автора - един съвет от мен, бира + друг твърд алкохол = неочаквано ЛОША комбинация, особено за тези, които не държат на алкохол.
Освен това като се съберете у вас приятели с яка музика , алкохол и храна 100% ще ви е весело. Можеш да приготвиш и карти за едно покерче. Веднъж с едни приятели се събрахме на чипс, фъстъци и бира + игра на туистърчестно ти казвам, размазахме се беше супер, та ако имате такова чудо у вас, препоръчвам ти го
![]()
Fuck you You fucking Fuckers