.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Деца

Супер фен Аватара на djipsito

Деца

Здравейте

Реших да направя тема, за това как си представяте вашите деца. Не само на външен вид, а като цяло.
    Какви бихте искали да бъдат, как бихте ги възпитали, колко деца искате, как бихте ги кръстили...

Каквото се сетите.. :р

Голям фен Аватара на 3motion
    Град
    София
    Не знам защо, но си се представям с момиченце с кестенява къдрава коса, кафяви или пъстри очи.. Засега ми харесват няколко имена : Деница, Виктория, Милена, Наталия, София, но най - вероятно София. Бих я възпитавала с добро, но ако злоупотреби с него директно минавам към строгостта.
    А ако все пак е момче, бих го кръстила Ангел,Борис, Валентин или Александър.
    Не знам защо, но не си се представям с повече от едно дете.
    Иначе бих искала да бъдат лъчезарни; добросърдечни, но и да не се оставят да ги мачкат. Да не бъдат прекалено лигави, но да не бъдат и ПРЕКАЛЕНО сериозни... Абе .. времето ще покаже.
    Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
    ----------------------------------------------
    http://www.facebook.com/Zwezdiichka )

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Хмм искам 2 или 3 деца, задължително и момче и момиче :Д. Външният вид зависи и от бащата, които е неясен, така че няма да коментирам :Д Иначе бих ги насърчавала да се стремят към това което искат. Още от малки бих ги записала на някакъв спорт - баскетбол, бойни изкуства, плуване, за момиченцето може и танци или гимнастика. Но това само ако искат де. Аз много съжалявам, че не съм била записана на гимнастика примерно, но не мисля д прехвърлям моите амбиции върху тях. Както и бих ги насърчила да се насочат към музикален инструмент или някаква школа по рисуване. Искам да имат полезни хобита, а не да висят пред компютри и да значт рекламите наизуст. Ще им направя карти в библиотеката. Ще ги възпитам да са напълно откровени и честни с мен, защото мисля, че тези отношения родител-дете са най-добри. И съответно като ми каже, че е пропушил/а няма да им се карам или забранявам, а ще обясня с какво това вреди на здравето им и че ще им докара много повече проблеми. Предпочитам детето ми да ми се обади и да ми каже, колко много е изпило, за да мога да го прибера, а не да ми повръща по градинките и после кой знае как да се прибира. Като излиза да знам къде е, с кого е и кога ще се прибере. Още от малки ще има разясня, че могат да канят в къщи приятелите си по всяко време, с преспиване или без, защото предпочитам да ги опозная. Въобще още мноого неща, които се надявам да не забравя :ДД А колкото до име.. За момче може би Александър, Ивайло, Кристиян. За момиче - Катерина много ми харесва, както и Милена <3, но няма кой знае колко варианти за обръщения.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Град
    София
    Попринцип силно се колебая дали да имам деца,но ако имам искам да са 2 момчета,или 2 момчета и момиче Предполагам,че на външен вид ще са със светли очи и кожа-защото цялата рода сме светли(аз съм с пъстри(зелено-кафяво-жълти очи)) и освен,ако майката не е много мургава(аз не си падам по такива) най-вероятно ще са светли... Искам да ги образовам достатъчно добре и да ги насочвам там,където са добри,за да имат добър старт в живота.От малки ще ги оставя да си изберат и ще ги запиша на някакъв спорт.Тва е в общи линии

Град
    Stara Zagora
    Аз искам близнаци представям си ги с кестинява коса сини очи аз си мисля да им дават да си правят каквото искат но без да прекаляват
    Da jivota kratuk e zatova izjivei go kato za svetovno

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Тези неща не зависят от самите нас.. Иначе бих искала да имам две деца - момче и момиче или пък близнаци.. За външния вид нищо не мога да кажа,защото това си зависи и от мъжа ми,който е неизвестен..
    За имената също не съм мислила,тези неща се решават заедно с човека до теб..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Не възнамерявам да имам деца.
    Аз и деца?Аз и съпруг?Това ще е някакъв абсурд... Става ми смешно .

Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Попринцип силно се колебая дали да имам деца,но ако имам искам да са 2 момчета,или 2 момчета и момиче Предполагам,че на външен вид ще са със светли очи и кожа-защото цялата рода сме светли(аз съм с пъстри(зелено-кафяво-жълти очи)) и освен,ако майката не е много мургава(аз не си падам по такива) най-вероятно ще са светли... Искам да ги образовам достатъчно добре и да ги насочвам там,където са добри,за да имат добър старт в живота.От малки ще ги оставя да си изберат и ще ги запиша на някакъв спорт.Тва е в общи линии
    Между другото,това,че вие с майката,примерно,сте светли,не означава,че децата ще бъдат такива.
    Майка ми и баща ми са тъмни,а аз съм светла.Пълна разлика,все едно,че сме от различни континенти.

Град
    София
    Искам 3-момчета и 2-момичета.
    Да са през 2-3 години.Момичетата може и през 4.

Ако някой ден реша да имам дете, ще го възпитам така, както смятам за най-добре. Няма да конкретизирам, защото възгледите ми сигурно ще са коренно променени, докато узрея за дете.
    Най-важното за мен е да приема мен и баща си като приятели. Важно е да покажем, че детето може да ни има доверие и да споделя с нас всичко, добро или лошо.
    Външен вид, пол и т.н. нямат значение!
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Рано ми е да мисля за деца

Повече от фен Аватара на Vikito0o
    Момче и момиче Симеон и Емилия
    Представам си ги русички и двамата.Разликата не искам да бъде мн голяма макс 2-3 год

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от RaisedOnRock
    Между другото,това,че вие с майката,примерно,сте светли,не означава,че децата ще бъдат такива.
    Майка ми и баща ми са тъмни,а аз съм светла.Пълна разлика,все едно,че сме от различни континенти.
    Никога не е сигурно...Именно за това казвам "предполагам".Рядко при съвкупление на негри става скандинавче,да не кажа и никога,както и обратното.А на мен рядко ми се нравят мургави жени,така че най-вероятно ще са поне със светла кожа...

Никога не е сигурно...Именно за това казвам "предполагам".Рядко при съвкупление на негри става скандинавче,да не кажа и никога,както и обратното.А на мен рядко ми се нравят мургави жени,така че най-вероятно ще са поне със светла кожа...

Искам да имам момиче и момче или 2 момичета ще ги възпитавам строго но не и прекалено няма да ги глезя но искам да са съвсем нормални деца с приятели и да са щастливи както и аз нищо друго неискам...

Град
    София
    Тва не значи,че ако ми дойде Джесика Алба да речем ще я пропусна Иначе при теб предполагам,че ако не родителите,то поне бабите и дядовците са светли,ако и ти си светла.Имам доста познати,които по очи,коса и кожа са се метнали не на родители,а на баби и дядовци

^Алба не беше ли...Руса?Или нещо се бъркам?
    Ами...Баба ми има много светла кожа,но абсолютно всички от родата,които познавам са с тъмни коси и очи и са ниски...
    Абе аз да не съм осиновена?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си