Първо поразпитай кой к'во пие,защото аз,например,не близвам уиски,водка,текила и други подобни За сметка на това си пия доста бира,както и вино.Имам доста познати,които пък пият само дадена марка уиски/водка ... Вземи бадеми,някакъв колбас за бирата,фъстъци и някакви шоколадови бонбони.Сандвичи може,също така се запаси и с кафе в случай,че някой има нужда после
А за забавлението - ами готина музика,за предпочитане няк'ви миксове (поне по мои наблюдения миксовете се предпочитат по време на купони),а останалата забава ще си дойде в последствие.
П.П.Ся се сетих за моя 18 рожден ден ... Вече беше 00:10ч. някъде и влизам с компанията в дискотеката ... Охраната ни проверява личите карти и ми вика "Моето момиче айде навън!Нямаш 18 години",при което му отговарям "Глупости!Вече съм на 18 години и 10 минути!!!" ... Последваха няколко секунди мълчание,а след това всички избухнахме в смях,а единия охранител ми вика "Евала!Сега заради хубавата приказка ела с мен да ви намеря някоя свободна маса - заслужи си я просто,а и няма да те оставим без подарък я!" ... На края и ме поздрави с песен ... Оффф още ме е яд,че не се запознахме лично,а си беше симпатяга на 21-23 някъде