- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- трудно ми е да повярвам.. хммм
любовта от пръв поглед е генетично заложена???? не е ли по-скоро харесване, от което би могло да се роди нещо повече???
someone else...
Любов от пръв поглед ? Не съм го гледала тоя филм ..
"любовта от пръв поглед е генетично заложена???? "
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никоя съм.Но-и всяка.Истина съм.И не съм.Призрак чакан и нечакан в люлката на твоя сън.Плаша те.И те привличам.Вая те.И те руша.И от нищо всичко ставам за горката ти душа. ~~~~
Кво се смеете бе. Наистина имаше такава новина :Д
http://www.teenproblem.net/news/s/27025.html
The blood that binds us ..till death unites us
Разбиранията на хората за думите "любов", "обич", "влюбване" са различни. За някои всички означават едно и също, а за други напълно различни неща.
А лично аз смявам, че влюбването от пръв поглед е просто силно привличане от външността и излъчването на даден човек. Когато обаче се опознаете може да се окаже, че сте напълно различни хора и привличането и интересът да изчезнат.
Но няма само едно мнение по въпроса.Всеки си го обяснява по свой собствен начин![]()
--------------------------------------------------------
Ами лично аз не знам дали е генетично заложена, но с моята най-голяма любов, така да го кажа, всичко стана от пръв поглед.... поне от моя страна - видях го и първоначално на шега си казах "леле, страхотен е - това е той" ... и после, видиш ли, всичко си тръгна по своему, невероятен обрат на съдбата просто !![]()
смисъл бая намирам
и аз така си мисля... дори да си харесаш супер много някой това не означава че веднага си ВЛЮБЕН .... прекалено е филмирано![]()
someone else...
Любов от пръв поглед ... Такова животно нЕма![]()
![]()
![]()
"Няма любов" и това го казва едно най-малко 14 годишно момче/момиче.. Който всъщност още сега навлиза в живота..
- Както и да е.. Все пак вярвам в любовта от пръв поглед.. Не знам.. Може наистина да е силно привличане,но си я има..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
и защо ли пуснах темата???? едва ли ще разнищим този неверояяяятно важен въпрос. истината е, че ако някой се влюби, прекрасно за него... темата няма да помогне
someone else...
има ли смисъл,след като няма значение?
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!