- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Относно уреда - колелце
Какво значи по-благоприятни, какво значи по-енергични и къде са тези доказателства?Първоначално написано от lixofana
Не ме разбирай погрешно, просто в този форум е добре да сме много ясни и достатъчно аргументирани в изказванията си, защото съветите, които даваме, може да направят мечешка услуга на някого. Когато коментарът е правилно структуриран другите могат да се съгласят или да го успорят, но поне в крайна сметка стигаме до правилните изводи.
Сега, ако уточниш дали енергични означава аеробни, а не анаеробни или пък високоинтензивни аеробни вместо нискоинтензивни аеробни; ако обясниш в каква насока са по-благоприятни, спрямо кои биологични показатели дават по-добри показатели и не на последно място, ако ни кажеш откъде са доказателствата, за да преценим дали са достоверни, току-виж спечелим от цялата тази работа.
По темата: Хубавото на колелото е, че е комплексно упражнение, а някои спортове изискват точно такива. Според мен за издръжливост е добро, за сила - мисля, че има по-добри пособия от колелото.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.