Та така ето го и моят проблем. С бившата ми бяхме заедно около месец, месец и половина, но още в началото тя ми изневери. Каза ми, защото била пила. Повярвах и тя ми се молеше за прошка, простих и. Поставих и обаче условия - ако пропие късаме. Знам, знам всички ще кажете как може любовта ви да се крепи на това, но нека продължа. Та такам дойде един период, в който тя беше в болница. Всеки ден ходих при нея и на нея много и харесваше. Излезе от болница и още първия ден тя беше различна. Давам пример - стоим аз,тя и две общи приятелки и тя ми вика:
- Ти няма ли да си ходиш вече?
Останах шокиран! Седнах на близката пейка и се замислих. Тя като видя, че съм близко се начумери. По-късно разбрах, че същия ден е пушила и е пила. На всичкото отгоре един приятел (имам му огромно доверие) ми каза, че била целувала врата на друг. Скъсах я. Сега проблема ми е, че тя е обсебена по мене, а аз дори не я харесвам. Когато си допаднах с едно друго момиче да го наречем С, тя написа на ръката си I hate С. Какво да направя, за да ме забрави. Казах и, че не я харесвам, а тя започна още повече да ми се тика. Помогнете не знам какво да направя.