- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Очна линия и опушен грим
Здравейте!
Обичам да акцентирам очите си ,затова моля ви препоръчайте ми най-добрата ии най-черната очна линия
По въпроса със сенките за очи - от коя марка сте доволни ,помагат ли ви видео уроците тъй като много с опушения грим не съм на "ти"
Благодаря Ви!![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Аз ползвам сенки на Essence, основа на Impala и очна линия на Golden Rose с твърда четчица.
Доволна съм и нямам намерение да сменям козметиката в скоро време.
all day... all night... what the fuck?!
Можеш ли да ми обясниш малко по-подробно за основата на импала ,как точно се поставя ,само за очи ли е,цената и т.н.както и цената на сенките
момиче
Очна линия те препоръчвам на Seventeen или на Rimmel. И двете съм ги имала и съм много доволна. За сенки вземи си на Bourjois има едни тройни Smokey eyes, много е удобна опаковката. А в Youtube като напишеш Smokey eyes ще ти излязат достатъчно много резултати че да се научиш. И основа е хубаво да ползваш за очите. Най-добре си вземи на Artdeco, ако не можеш да намериш - на Мейбълин
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Основата на Импала представлява това. Аз си я купих за около 3 лв. Само за очи е. Нанасяш от гелчето с четчицата върху клепачите и под долните мигли и започваш да се гримираш. Действително прави цветовете по-наситени, гримът не се рони и се запазва дълго време. Но трябва да сложиш повечко сенки, иначе става на черти заради лепкавостта.
На Есънс имам една четворка от бяло, сиво, лилаво и черно. Също двойка светло бежово с тъмно бежово.
Ползвам и тройка бяло, светло синьо и тъмно синьо на S-he.
Имам и четворка минерални сенки Egyptian Earth на Vollare - бежово, розово-бежово, златисто-жълто и златисто-кафяво.
Също единични розови сенки на неизвестна фирма.
all day... all night... what the fuck?!
защо не пробваш онези новите на Max Factor за опушен грим?
yep.... reality bites -.-
Благодаря вии![]()
Miichelle можеш ли да ми покажеш снимка,цяла палитра ли е или няколко цвята ,ти лично ползвала ли си ги![]()
момиче
http://beautifulwithbrains.com/wp-co...eyeshadows.jpg
ей такова нещо е и било само в две стъпки... пък каква работа върши нз![]()
yep.... reality bites -.-
Можете ли да ми кажете приблизителна цена на основата за грим на Артдеко![]()
момиче
ами май нанасяш от дебелата част първо и после от по-тънкото отгоре и тва еПървоначално написано от Miichelle
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33