.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Град
    on the dark side of the moon
    И с риск да звуча като малките деца - да му пиша ли, или да чакам той да ми пише, да ме търси и т.н ?

Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Ще ти кажа само това:Наречи го мъж и не го убиждай повече(:
    връщай се в първи клас, че ти е много зле правописа....

Senior Member Голям фен Аватара на relax4o
    Цитирай Първоначално написано от Lolla
    И с риск да звуча като малките деца - да му пиша ли, или да чакам той да ми пише, да ме търси и т.н ?
    Измъчена ситуация Най-добре виж той дали ще ти пише. Ако не ти обръща внимание най-добре остави на произвола.
    Или пък бъди по-конкретна, кажи му, че искаш да излезете и да поговорите за нещо важно. Мисля, че няма да ти откаже. И, ако излезете, просто го питай, за да бъдеш сигурна. Много е гадно като мислиш за някого, а отсреща да не знаеш какво става, какво чувства и дали чувства нещо към теб.

ИНТЕРНЕТ КОМУНИКАЦИЯТА РАЗВАЛЯ ВСИЧКО!
    "Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
    Карай да върви, пък каквото ще да става...

Град
    on the dark side of the moon
    След всичко казано дотук....Еми наистина нямаше много смисъл от цялата тая тема. Едва ли ако имаше симпатии ще ми обяснява, че би отишъл в полща по еразъм, само заради някаква негова колежка от там, която сега е тук по еразъм. И то в най-прав текст ми го обяснява, все едно съм му най-добрата приятелка!? Е, извинявайте, ама това вече е малко тъпо и нагло от страна на момче !!! Но в мен е проблемът, че му позволих това.....Ако имате идеи как да го накарам да се издрани - тук съм!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си