благодаря а мненията иначе "проблемът" с колежката ми не е проблем, т.е всеки си добавя който иска, може би е за да ме дразни, може, защото тя му беше харесала някакъв коментар..И аз съм на МНЕНИЕ, ЧЕ ИНТЕРЕНЕТ КОМУНИКАЦИЯТА Е ТЪПА! Канила съм го на някакви неща тип публични лекции, концерти и той ме е канил...т.е единият пуска линк на другия, дори без "можеш ли". И 4 месеца си пишем всеки ден, един път сме излезнали на кафе!
Например ме пита днес дали ще ходя на мач - идеално място да се висим, ще има и други хора, ще има и конкретен повод. Уговаряме се да пием бира преди това. Но аз закъснявам и го помолих да ми вземе билет, а той нямал пари. Бяхме в различни сектори, нито звънна, нито писа. А наистина щеше да бъде перфектното място...
Наистина съм объркана. Осъзнавам, че той се "въздържа" така да се каже да ме кани, заради гаджето ( което няма нищо против да ходя с него на кафе), но от друга страна поведението му и сигналите са толкова двусмислени, че човек като се замисли, може да е просто поведение към „гадже на колегата ми". Както споменах – покани ме на тренировка на един отбор – отидох и си разменихме 3 изречение! Еми или има някакво притеснение от негова страна, или е съжалил, че ме викнал. После ми се извини, че не ми е обърнал внимание, което е мило.....Личи си , че има притеснение извън интернет комуникацията ( там има дори намеци), което наистина не знам как да преодолея ( от негова страна). Защото човек прави горните неща ( кафе, кино, ресторант, концерт и т.н по двойки), когато иска да е с някого цел – гадже.
Нямаше да има проблем, ако само от негова страна има харесване или симпатия, защото аз щях да превърна всичките срещи в „приятелски”. Но при мен има нещо повече от приятелство ( за какво приятелство може да става дума?!). Т.е хем и двамата искаме да се видим, хем имаме общи теми, хем никой не го прави директно! ( преди имаше редки виждания, но и с други хора).
Наистина имам чувството, че се разбираме без думи и мислим еднакво ( знам, че повечето хора имат това чувство по скайп, но все пак сме се виждали и на живо). Не знам вече....