Цитирай Първоначално написано от Lolla
Цитирай Първоначално написано от Biiiitch
Цитирай Първоначално написано от Lolla
Цитирай Първоначално написано от Biiiitch
Ами явно има някакви симпатии към теб, или даже чувства, но му е трудно да ти ги покаже на живо. Може пък просто да се притеснява заради приятелката му. Но донякъде въпросът е какви намеци даваш ти. Ако се чувстваш кофти, поради факта, че не стават нещата между вас и т.н., просто поговори с него. Покани го на кафе или нещо подобно, за да се разберете.
Единственото, което ме притеснява е, че наистина не съм убедена дали има симпатии, т.е дали има нещио за "изясняване". Ако бях сигурна - лесна работа
Ясно ми е т'ва, но след като не знаеш ти самата как се чувстваш, значи я няма тая тръпка... Всмисъл, ти щом не знаеш какво изпитваш, значи не е нещо сериозно ... Според мен.
Аз за него говоря , ако бях убедена, че не си въобразявам, че той има поне симпатии, бих се чувствала много по-уверено и бих предприела нещо. Срга се чувствам малко глупаео :Р
Ами попитай го. Просто се опитай да поговориш с него, за да знаеш как да продължаваш от тук насетне. Пък ти трябва да си уверена винаги, независимо за какво става въпрос ! Недей да се чувстваш глупаво само защото го харесваш, нормални чувства са...