- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Незнам какво да правя ! :(
Здравейте, имам един малък проблем ... Наистина искам да съм с гаджето си, но наистина обичам най-добрият си приятел и незнам какво да правя. ;( Наистина не искам да го лъжа с чуствата си към него, но ако го зарежа, това ще го съсипе ! Моля ви помогнете ми .... ;(
В такава ситуация ние не можем да ти помогнем.Ти трябва да се изясниш какво и кого искаш и сама да си помогнеш![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Ама наистина ли?
Ти НАИСТИНА не знаеш какво искаш! И да ни се молиш, не мисля че някой тук ще ти помогне особено. Отговорът е - само един от двамата. Не знам на колко си години, но замисли се с колко чужди чувства трябва да се съобразяваш за напред! Понякога трябва да си егоист. Но точно в този случай решението е само твое.
I don`t care .. ;] ..
Ти изобщо наясно ли си с чувствата си ?
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Първо разбери какво искаш, после търси съвети по форумите.
Мислиш ли,че ние знаем какво трябва да направиш?!Това само ти го знаеш.Седни си на дупето и помисли кой е по-добрият вариант!
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
ще го преживее. гледай себе си. ако си сигурна, че искаш другия, върви при него.Първоначално написано от Alexschy
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
От двата стола на земята![]()
--------------------------------------------------------
1во се научи да пишеш. Пише се НЕ ЗНАМ.
2ро разбери какво искаш. Ние не знаем.
3то действай, както се чустваш
Пише се НЕ ЗНАМ ! Аман от неграмотници !
Добре,де - веднъж й направиха забележка за това как се пише "Не знам".. Имаше ли нужда и от втори път ?
Както и да е..
Изясни се.. Какви чувства имаш и към двамата и кого искаш повече ? Внимавай,защото ще разбиеш чувствата на единия.. И също така ако избереш приятеля (най-добрия),то тогава след като скъсате не очаквай отношенията ви пак да са същите..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Дай си 2 дни почивка,сама.
И поразмисли,и стигни до извода към кой чувствата ти са по-силни.