Едно момче от моето даскало ми писа във фейсбоклука и се запознахме, писахме си и в скайп, снимки, коментари .. а - у
(не ме корете за скайп и фейсбук, мерсии )
Още на 2рия ден той ме покани на кино, отказах му под претекст , че нямам пари в момента. Той отговори, че не трябва да се притеснявам за парите , но все пак не отидохме на кино. Няколко пъти ме кани да излизаме някъде, но така и не се видяхме. Имаше проблеми с бившата.. трябвало да се обвърже с някоя за да го остави намира.. и й казал, че ходи с Ани от неговото даскало.. ( така се казвам) не знам дали беше намек или си въобразявам.
Един ден се разбрахме преди даскало да се чакаме на спирката на автобусите за да се видим, часа на срещата беше 7 сутринта. Аз бях точна, но го чаках 20 мин, а когато дойде каза "ми аз се успах..." издразних се, но следобяд по ирония на съдбата се срещахме в 1 друг квартал и се прибирахме заедно. Говорихме си разни неща в автобуса , аз се забавлявах доста с него. После ми писа пак няколко пъти един, от които аз отидох да спя в 1 приятелка и седнах за 5мин той ми писа точно като ставах и не можах много да му отговоря и от онази вечер вече няма никакъв интерес.. и тази сутрин му писах, но получих само една емотиконка в отговор.. изведнъж нещо се промени.. явно интереса му към мен е спаднал, а моя се увеличи
Чудя се дали да го попитам да излезнем, все пак той ме покани.. как мислите или да не се занимавам?
Има и една подробност изявява се като плейбоя на училището, ходил е с доста от различни класове.. и това някак си ме притеснява.