Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Според мене ти не знаеш какво искаш.
Естествено като си му отказала няколко пъти среща,да му е намалял интереса към тебе.
Не е като да не знам какво искам защото в началото когато се запознахме аз нямах интерес към него ;]]
Малко ми кифлееш да ти кажа честно.
Хем пишеш тема за него, хем казваш, че повече няма да го търсиш, "за да не се филмираш за глупости", и едва ли не - все едно ти си жертва на ситуацията, ти си преебана, ти си объркана и т.н.
А нещата са прости - държала си се прекалено дистанцирано, 2-3 отказа и човекът се е отказал. Проста сметка. Сега се чудиш к'во става, ама пак не ти се поема инициатива и едва ли не го чакаш - ако те потърси, потърси. Само че това ще стане на куково лято. Ако го харесваш го потърси ти. Той не е глупак да те търси по 100 пъти и ти все да си намираш оправдания. Ако го харесваше, щеше да намериш време, място и т.н. за да се видите - той сигурно разсъждава така.
Не са прости момчетата ;] Знаят, че някоя, която все си има друга работа, не е прегоряла за тях и се отказват.

Не мисля, че го харесваш. Просто винаги е странно като ти спре вниманието. Чувстваш се леко отрязан, дори да не си
Остави нещата така вЕрно, щото се съмнявам че го харесваш.
Ако го, повярвай ми, нямаше да си намираш толкова оправдания и още на 1вата покана щеше да намериш пари или да си прежалиш срама и да се видиш с него. Такива сме жените - или всичко, или нищо.
Щом се оправдаваш, това е равно на "Не". Сега не се самонавивай, че го харесваш. Ако е така, щеше да си поне зрънце инициативна.