- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Тълкуване на странен сън ?
Тъй като по съновниците намирам само отделни изрази искам да попитам някой дали може да ми разтълкува следния странен сън.Значи днеска следобед си лягам замалко и заспивам.Сънувах,че съм в кварталът ми с познат,чието лице вече не помня.Беше по здрач.Видяхме някакъв старец да продава нещо(не помня точно какво)и го заговорихме.Аз му говорех,но той нищо не казваше.Някаква непозната жена му каза Do you speek english ?Но той така и не отговаряше...Аз го попитах на руски,дали говори на руски,а той отвърна,че говори малко на руски и,че идва от Русия,но е забравил руския,а не знае и български...Аз се обърнах към приятеля ми и казах "Хаха не знае български,но не знае и никакъв друг език",при което над моста до нас минаха няколко момчета(приличаха на футболни хулигани)спряха се точно над нас и запалиха едно огромно знаме...Когато знамето изгоря се събудих със непоносими болки в коремаМоля,ако някой разбира да ми го изтълкува,защото има доста интересни факти.Например това за футболните хулигани =>днес има мач.А и това за руския => аз уча руски.Освен това и тая странна болка в корема...Мерси предварително
човек от Русия го тълкувам като г-жата/г-на ти по руски (може да те изпитат..)
присъствието на моста в съня ти - колебаеш се за нещо
хулигани,запалено знаме => мм мисля, че неприятности..
или пък може да имаш неприятности заради някой от класа ти с г-на/г-жата по руски..
![]()
мааалкоо тъпо звучи, не тълкувам добре, ама дано д/г съм те ориентирал/а
Надали има някой във форума, който може да ти изтълкува съня, най-добре отиди при специалист (има такива хора, които тълкуват сънища).
Една приятелка сънуваше миналата година един сън, който се повтаряше и тя отиде при такъв човек, който тълкува сънища и и казаха, че е сънувала малкия дявол (нямам никаква представа какво означава това)
Еми ето какво мога да кажа аз:
Разговаряш ли насън с непознат, очаква те опит за измама. Сънуваш ли разговор с познат или приятел, ще научиш добри новини или ще пожънеш големи успехи. Разговаряш ли със старец - все още не си налучкал верния път за постигане на успех.
Сънуваш ли огън с много пушек, значи ти предстоят беди.Сънуваш ли огън без дим, значи ще имаш лесна печалба.
Ако сънуваш хулигани, някой ще измъкне изпод носа ти наградата или поста, които ти се полагат по заслуги.
Видиш ли в съня си знаме, очаква те успех в работата.
Смята се, че сънищата, които се сънуват следобед нямат никакво значение и смисъл, а просто са "игра" на мозъка.
Животът е адът описан в Библията!
И според мен сънищата са просто плод на подсъзнанието. Попринцип сънищата са сбъркани случки от деня ти. В смисъл, например бил си на едно място, в съня го има. Мисли си за някого - него също. Просто съня смесва всичко от преживяното - хора, предмети, мисли, места и тн.
Но съня ти и аз точно не мога да го разтълкувам. Може би непознатия е личност, за която си забравила, но скоро ще се срещнеш с него или стари спомени.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac