.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: ПОМОЩ! ;D

Мега фен Аватара на gummybear

ПОМОЩ! ;D

ЗДРАВЕЙТЕ!Искам да Ви попитам как може, когато имам някави субтитри във филма на английски език да си ги преведа на бълг.език и така да гледам ? Моля Ви ,кажете как .. съжалявам ,ако има такава тема.Не видях ! МЕРСИ

theo <333

Отваряш файла и със един речник ред по ред ги превеждаш.

Ако говориш за вградени във филма - не можеш да ги преведеш никак освен умствено...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Re: ПОМОЩ! ;D

Цитирай Първоначално написано от gummybear
    ЗДРАВЕЙТЕ!Искам да Ви попитам как може, когато имам някави субтитри във филма на английски език да си ги преведа на бълг.език и така да гледам ? Моля Ви ,кажете как .. съжалявам ,ако има такава тема.Не видях ! МЕРСИ
    ми според мен си свали от някои саит субтитри!!!
    DarkOrbit е онлайн браузър базирана игра компанията Bigpoint. Той е тук от ноември 2006 г. и посочва, че над 52 милиона регистрирани потребители. Той е на няколко езика по целия свят.

имаше една програма дето можеш да превеждаш като едновременно гледаш и можеш да оправиш тайминга ако не е в ред не се сещам как се каззваше програмата но я бях теглил от замунда

диск С

Имам следния проблем дисковото пространство в диск С постоянно ми намалява и компютърът се изключва понякога защото дисковото пространство дотига до 1-2 MB а в диск С не качвам нищо...

Re: диск С

Цитирай Първоначално написано от bojestven1995
    Имам следния проблем дисковото пространство в диск С постоянно ми намалява и компютърът се изключва понякога защото дисковото пространство дотига до 1-2 MB а в диск С не качвам нищо...
    прейнсталирай си Win-a

По темата: в нета има много сайтове за субтитри ---> http://www.subtitri.net/

Супер фен
    Отваряш с Notepad английските субтитри и вместо английски, пишеш българските. Те си имат тайминг всичко, само подменяш английските букви с български.

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    Цитирай Първоначално написано от Cybershot
    Отваряш с Notepad английските субтитри и вместо английски, пишеш българските. Те си имат тайминг всичко, само подменяш английските букви с български.
    Това е много лесен начин. Лично аз съм го правил на филма сексът и градът. Става, но е малко тръдко, ако не знаеш английски

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си