.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Какво да правя?

Естествено има момче и двамата сме на 17.Да кажем просто,че ходим на едно място където хората развиват някаква дейност.Имахме представление и той се държа много мило с мен не като другите момчета.Но попринцип и другите момчета не се държат гадно с мен.Познаваме се от септември 2010 до сега.Не си говорим много и явно това е една от причините.Бях му писала един път по фейсбоок и това беше някъде 1 седмица преди Нова година.Попитах го къде ще я кара,а той също ме пита къде ще я прекарам да не би да съм имала нещо впредвид.Попита и за една книга какво се разказва в нея.И това беше... Виждаме се един ден в седмицата.Явно проблема е ,че немога да общувам много с хората е някой като ме заговори почваме да си говорим,но трябва отсрещния човек да почне разговора иначе аз няма да се заема да го започна.Освен ако не съм се сетила някоя интересна тема и да знам,че няма да е скучна на другия човек.Не съм някоя с голямо самочувствие или с нормално просто го имам малко.Да кажем нормално момиче нямам някакви комплекси.Да трябва да сте разбрали искам да знам как мога да го накрам да ме хареса или по някакъв начин да го накарам да се поинтересува мъчнико от мене,защотото като не му говоря и той не сяда до мен и не говори.Хората не можеш насила да ги накараш да те харесват това го знам.Ммм това е извинявам се за простия стил на писане,но бързах за да го напиша.И аз да благодаря на тези,които прочетоха моята леко или много тъпичка еднаква историйка.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не виждам причина да не го заговориш. Все се намира някоя тема свързана с "развиването на дейността" на мястото където ходиш. (театър?)

Ще ти е по-лесно ако си по-позитивно настроена. Усмихвай се, поздравявай го, пък и не само него. Лъчезарните хора са предпочитана компания.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    София
    Отпусни ce...

Благодаря за отговорите ще се опитам да бъда по лъчезарна, с настроение и отпусната!

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Бъди себе си и покажи, че имаш интерес към него.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Научи няколко фокуса.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Как така нямаш комплекси, а си писала в темата си, че имаш малко самочувствие? Според мен се омаловажаваш - написала си, че темата ти е тъпа и някви такива. Я горе главата, я вкарай малко самочувствие! Сигурно си готин и забавен човек, който има какво да покаже отвътре, въпреки че е по-стеснителен.

Между другото, тази срамежливост може да ти е +. Някои мъже го намират за симпатично.

Лесен начин за разговор: 'Как си?', 'Какво правиш?', 'Как е днешния ден?' - придружено с усмивка и засмян поглед помага на отсрещната страна да се досети за това, че ти се приказва и може и да потръгне разговор. Само не спичай като 'ти върнат топката'.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на AutomatiC
    Ти казваш, че имаш този проблем със всички хора.. а и защо ти е да се сещаш за специална тема, отиваш, говориш и да не ти пука много. Ако момчето в последствие те харесва ще ти обръща внимание, а ако въобще не го бръсне за теб, няма да търси вниманието ти.
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си