Тъй като по съновниците намирам само отделни изрази искам да попитам някой дали може да ми разтълкува следния странен сън.Значи днеска следобед си лягам замалко и заспивам.Сънувах,че съм в кварталът ми с познат,чието лице вече не помня.Беше по здрач.Видяхме някакъв старец да продава нещо(не помня точно какво)и го заговорихме.Аз му говорех,но той нищо не казваше.Някаква непозната жена му каза Do you speek english ?Но той така и не отговаряше...Аз го попитах на руски,дали говори на руски,а той отвърна,че говори малко на руски и,че идва от Русия,но е забравил руския,а не знае и български...Аз се обърнах към приятеля ми и казах "Хаха не знае български,но не знае и никакъв друг език",при което над моста до нас минаха няколко момчета(приличаха на футболни хулигани)спряха се точно над нас и запалиха едно огромно знаме...Когато знамето изгоря се събудих със непоносими болки в корема Моля,ако някой разбира да ми го изтълкува,защото има доста интересни факти.Например това за футболните хулигани =>днес има мач.А и това за руския => аз уча руски.Освен това и тая странна болка в корема...Мерси предварително