.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

търся съвет

За първа година съм в новото училище и всичко си е както трябва имам само 1 проблем харесвам едно момче което НЕ познавам . Попринцип ако имахме общи приятели или поне бяхме на еднаква възраст бих го заговорила но проблема е че той е 10 клас а аз 8 . Разликата в годините не е голяма но тъй като съм "заек" се притеснявам че няма да привлека вниманието му. Моля ви дайте някой друг съвет защото наистина съм хлътнала по това момче.Той се пада малко "металяга" как да привлека вниманието му??
    hohoho

Град
    София
    3аговори го.
    Без да се притесняваш.
    Няма никакво значение,че си ''заек''.
    Това няма да му направи впечатление,ако те хареса.
    Но се представи добре,нали знаеш,че първото впечатление е най-важно.

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Пффффф 'тва пък че си заек въобще не е никакъв "дефект" !!

През 2009, когато аз бях заек, едно момиче от съседният клас, тръгна с един от 12-ти, и сега година и нещо по-късно, той е студент, тя е 9 клас и още са си заедно!

Така че изобщо не се притеснявай, щом е "метъляга" значи има шанс да не е поредното плейбойче което се занимава с кифли, а е свестен човек.

Не слушам метъл, но това съм го забелязала в хората. Разбира се, познавам и такива изключения, не се доверявай на това на 100%.

Виж да го заговориш някъде, че аз също харесвах един, той сега е 12-ти клас и още нищо не правя.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Наистина - Не виждам къде е проблема в това,че си заек.. Даже си е яко.. Както и да е.. Не се притеснявай,а го заговори..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    заговори го! съгласна съм с горните мнения в крайна сметка на челото ти не пише заек нали?! айде действай! и Успех!

Ако е с дълга коса му кажи, че е много готина и ти харесва. Направо ще умекне пък може и да закоравее на някой места.

Примерно: виждаш го,отдава ти се възможност да го заприказваш...можеш да го попиташ кои са любимите му групи/песни.
    Това,ако поназнайваш и ти нещичко за тая музика.
    Ако не,вероятно си го виждала с тениска на АС/DC,примерно.Научи нещо за групата и подхвани разговор...

Използвай всяка възможност,но не му се натрапвай.

ед

Според мен позавъртавай се покрай него и виж дали те наблюдава когато си близо до него не се паникъосвай ами се смеий момчетата само от една усмивка се разтапят тъкаче действай .И ако видиш ,че те наблюдава начи те забелязва.. .Има и друг вариант намери му скайпа и му пиши от там ако там той се държи добре начи имаш шанс ,ако има нещо ми пиши аз имах същия проблем и сега съм с него (момчето) което бях харесала и аз

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    3аговори го.
    Без да се притесняваш.
    Няма никакво значение,че си ''заек''.
    Това няма да му направи впечатление,ако те хареса.
    Но се представи добре,нали знаеш,че първото впечатление е най-важно.
    Обикновенно не давам като съвет момчето да се заговори, но в този слоучай... Успех!

Senior Member Повече от фен
    Град
    Пазарджик city
    Еми отиваш при него ... здр как е ... може ли да се запознаем и тфа е... бах... толкова ли е трудно бее ;ххх

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Fiction7577
    Пффффф 'тва пък че си заек въобще не е никакъв "дефект" !!

През 2009, когато аз бях заек, едно момиче от съседният клас, тръгна с един от 12-ти, и сега година и нещо по-късно, той е студент, тя е 9 клас и още са си заедно!

Така че изобщо не се притеснявай, щом е "метъляга" значи има шанс да не е поредното плейбойче което се занимава с кифли, а е свестен човек.

Не слушам метъл, но това съм го забелязала в хората. Разбира се, познавам и такива изключения, не се доверявай на това на 100%.

Виж да го заговориш някъде, че аз също харесвах един, той сега е 12-ти клас и още нищо не правя.
    Точно така

Фен Аватара на xXcvetityXx
    Град
    bon temps
    Попринцип според мен всички нови отначало ги харесват тази година имахме един нов ученик който е 9 клас и аз го харесах ноо сега като се мина време ми се струва грозен мисля че ако живеете в една посока може да го настигнеш и да си говорите и да си ходите заедно така ще се опознаете

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    хмммм откъде сии???

Мега фен
    Град
    Earth...
    бутни го да падне по стълбите, а после го питай дали искаш да го цункаш за да му мине

Повече от фен Аватара на autumn666
    Йей метълче
    И кво кат си заек? Както казаха, виж на кво са му тениските и научи нещо за някоя от групите, които той слуша. Или пък кажи "Готина тениска, и аз ги слушам!" или нещо от сорта, и започни разговор.
    Друг вариант е да му намериш Facebook-а... от някъде о.О... и да му пишеш.
    Е все пак... Нищо не губиш... отиди при него и го заговори =^^= Успех

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Оо, кажи ми, че слуша Линкин Парк, моля те!И аз съм си (про)паднала по едно такова момченце. Макар че в моя случай не е точно момченце. Да ти кажа музиката може да ти помогне, освен ако не си заклета фенка на Андреа и компания,разбира се. Ще ти дам веднага пример - сега ЛП са една от най-слушаните групи от моя милост и това, че имаме общи неща ни сближава по някакъв начин. Естествено, че първо трябва да се запознаете, за да се опознаете, но...там съм пълно дърво, съжалявам, че не ти помагам особено с мнението си.

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от autumn666
    Както казаха, виж на кво са му тениските и научи нещо за някоя от групите, които той слуша. Или пък кажи "Готина тениска, и аз ги слушам!"
    Лесно е да каже, че харесва/слуша някоя група, но какво ще направи като момчето я пита кое в групата най-много и харесва или нещо подобно, което тя не знае?! Ще мълчи като пън или ще изтърси някоя глупост, момчето ще разбере, че тя го е излъгала и ще загуби интересът си към нея.

П.с. По-добре не давай тъпи идеи...
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Цитирай Първоначално написано от sunman
    хмммм откъде сии???
    Люлин
    hohoho

Цитирай Първоначално написано от stelkastel
    Оо, кажи ми, че слуша Линкин Парк, моля те!И аз съм си (про)паднала по едно такова момченце. Макар че в моя случай не е точно момченце. Да ти кажа музиката може да ти помогне, освен ако не си заклета фенка на Андреа и компания,разбира се. Ще ти дам веднага пример - сега ЛП са една от най-слушаните групи от моя милост и това, че имаме общи неща ни сближава по някакъв начин. Естествено, че първо трябва да се запознаете, за да се опознаете, но...там съм пълно дърво, съжалявам, че не ти помагам особено с мнението си.
    И аз слушам ЛП (както се оказа и той си пада по горе долу същия стил като мен) проблема е че догодина не сме в една смяна
    hohoho

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си