.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Препоръчайте ми крем за мазна кожа предразположена към акне

Съжалявам, че отварям нова тема, но искам да ми препоръчате хубав крем за мазна кожа с акне и черни точки.
    "Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
    (Нанси Уичър Астор)

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Препоръчвам ти дерматолог. Той умело би ти комбинирал няколко крема.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Препоръчвам ти дерматолог. Той умело би ти комбинирал няколко крема.
    Ами преди 2-3 месеца бях, но ми изписа само лосион Акне аут, а искам да си взема и някакъв крем, но нямам много време за дерматолог. Поне да видя другите от кои са доволни.
    П.С.
    Пък и в моя град има само 1-2 дерматолога и не са много кадърни.
    (Нанси Уичър Астор)

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Вземи си и крема на Акне-Аут. Няма друг такъв! Де що има пъпка ще ти махне! Но при мен имаше и странични ефекти... кожата ми стана доста суха (от мазна като твоята) и винаги трябваше да си мия ръцете след като нанасям от крема, защото на пръстите ми се появяваха странни, жълтеникави, сухи петна.

Оставала съм доволна и от крема на Клийн енд Клиър, но пък по това време ходех редовно на козметик и... не знам дали подобрението щеше да е толкова силно, ако бях само на крема.

Ако имаш възможност да си купиш козметика на Юсерин - давай смело! Тези са най-добри!

Лореал са чудни, но пак зависи от човека. Знаеш, че тези, които си купуваме в България, рядко имат нещо общо с истинския Лореал. На моята кожа действа добре, но пък приятелка е недоволна.

Гарние са боклуци по принцип, но в момента съм с тях (майка ми ми взе такива... ) и имам много чиста кожа. Заслугата не е само на Гарние-то, разбира се. Правя си маски, поддържам страхотна хигиена, ползвам антибактериална пудра, храня се балансирано, а и вече минах етапа с акнето.
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от musiic
    П.С.
    Пък и в моя град има само 1-2 дерматолога и не са много кадърни. [/b]
    Да не ти е забранено да напускаш града?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Цитирай Първоначално написано от musiic
    П.С.
    Пък и в моя град има само 1-2 дерматолога и не са много кадърни. [/b]
    Да не ти е забранено да напускаш града?!
    Ами аз точно в София бях при една дерматоложка, но сигурно вече след 3-4 месеца пак ще мога да отида и за това реших да попитам за хубав крем, който да използвам докато се консултирам пак с лекар.
    ScarletBite какви процедури си правеше при козметика и колко често?
    (Нанси Уичър Астор)

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Почистване на лице веднъж месечно.
    Това включваше почисване с пара и след това изстискване на комедоните, черните и бели точки. После маска, разни кремчета и накрая масаж.
    Излизаше ми 30 лв, но аз съм от малък град и сигурно цените в София са различни.
    all day... all night... what the fuck?!

Аз използвам ACNE OUT много ми помага. Попринцип изсушава кожата (мойта кожа е нормална и затова го използвам в комбинация с хидратиращ крем на Гарниер), но след като кожата ти е мазна, би трябвало да помогне и без крема.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си