.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60
    Зимата нося по - дебел чорапогащник , но не винаги..
    Иначе.. винаги съм с боди , освен лятото..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Аз съм много зиморничава и през зимата ходя с дебел чорапогащник под дънките и вълнени чорапи. Имам проблеми с бъбреците и затова винаги нося боди.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Рядко си нося бодитата, всичките са ми като потничета, а чорапите обикновено са ми от късите, за маратонки. Чорапогащници не понясям, само се свличат. >.< Както и шалове и шапки, излишни са ми.
    Не ми е чак пък толкова студено.

Чорапогащник слагам понякога. Чорапите ми са нормални, но понякога слагам и хавлиени чорапи, че краката ми много замръзват. Потници също нося.

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Боди задължително слагам винаги. Клин под дънките слагам като е по-студено, от порядъка на -10, -15 градуса. Колкото повече раста, толкова по-зиморничева ставам
    Същото без боди не мърдам, иначе съм с дълги ботушки с агнешка кожа вътре и палто и не ми е студено.
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

през зимата винаги нося боди - почти всичките ми са с презрамки потниците не ги нося вече от няколко години
    чорапогащник и клин нося когато навън е много студено а чорапите ами през зимата гледам да обувам от тези с нормална дължина а не тези за спортни обувки

Мега фен Аватара на Colouring
    бодита-задължително!Не мога да си представя да излезна през зимата,когато навън е студено и да съм без боди.Свикнала съм да нося вече и ми е много удобно!Имам ужасно много-най-обичам с презрамки,но имам и с къс ръкав няколко,както и едно с дълъг.

чорпогащник-1-2 пъти през зимата.. ама засега тая не съм сложила още

клинове-не

Чорапите ми са дълги и топлички!
    Абе,слагам якето,шала,ръкавиците и едни по-топли ботушки и съм готова.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    На мен по принцип много рядко ми е студено.
    Много мразя да имам нещо под панталона, а чорапогащници не понасям.
    Чорапките само може да са по-дебелички, но не ми пречи и с терлички.
    Бодита имам, но ги слагам рядко.
    Всеки ден ми е екзистенциална криза.

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    Цитирай Първоначално написано от Sasha2k8
    Аз без боди и по-дебели чорапки през зимата не мърдам от нас. А в най-студените дни съм си обувала и клин под дънките.. Предпочитам да си ми е топличко отколкото да ми тракат зъбите от студ и да се разболея..
    дам и аз така...имам боди и с дълъг и с къс ръкав и си менкам просто... клин нося по дънките рядко...само когато ми е много студено... а чорапи нося едни дооооооста дебели ама не чак толкова високи предпочитам да ми е топло отколкото студено....
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Мога да понеса тънък чорапогащник, но дебел...едва ли. Зимата не нося нито едното, нито другото. От потниците имам травма направо като малка майка ми все ме караше да ги обличам, за това много ги мразя. С бодитата съм скарана, ужасно неудобни са ми. Клинове обожавам . Чорапите ми повечето са късички, на мен ми е много удобно с тях, даже в момента съм с такива.

Дебели пуловери почти нямам, не ми харесват как ми седят, палтото обаче ми пази топло, харесвам го,
    защото е дълго. Ботуши имам три чифта, едните са Guess: http://images.asos.com/inv/y/5/215/1.../image1xxl.jpg, вторите UGGS http://images.asos.com/inv/media/6/9.../image1xxl.jpg и третите са едни апрески на Nike http://shopzone.bg/image/cache/data/...30-138x184.jpg по-голяма снимка не можах да намеря, но апреските са чук, много топли и приятни в сравнения с първите, UGGS-a и Nike пазят доста по-топло/
    Шапки много не обичам, развалят ми косата но нося ушанки понякога. Ръкавиците често ги забравям, шала също, но иначе много си ги харесвам .

Абе общо взето ходя доста разголено, но на мен до -1 градус не ми е студено, а и нали гъзарията ме топли .

Повече от фен Аватара на pinkflower
    Град
    София
    Оо боди задължително и по-дебели чорапи,даже в повечето случаи по 2 чифта.По принцип краката ми винаги са студени и се опитвам поне на тях да им е топло
    Чорапогащници много мразя,особено от тия тънките Иначе от по-плътните са ми ок,но не и за под дънки,само за пола/туника/рокля.
    Потници отдавна спрях да нося,сиг преди 7-8 години,много ги мразех,че само се разгащваха и кръста ми пак беше гол :X
    Ръкавици също много мразя,слагам само ако имам някакъв багаж да нося и не мога да си бръкна в джобовете

Град
    in the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    аз тази зима си я изкарах с тениските и ризките Майка ми първоначално ми пилеше, че ходя леко облечена, ама жената се примири .
    хаха и при мен така

ходя винаги с боди, просто не мога да си представя да изляза без боди, само дето имам единствено с презрамки, пак върши работа.. може да сложа и някой потник ..чорапи каквито хвана от шкафа имам най-обикновени. А чорапогашници почти всеки път се ми е тая дебели или тънки, малко са неудобни, ама все пак ми е що годе топло с тях

And the sky was all violet I want it again,
    but more violet
    more violet
    hey, i'm the one with no soul
    one above and one below ✿

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    чорапогащник абсурд да обуя, клинове също (освен на туника)
    чорапки... от тези за маратонки
    боди нося в големите студове, но без ръкави ..
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Не нося нито чорапогащник,нито клин,нито дебели чорапи,нито бодита или потници..шапки,шалове и ръкавици също
    Просто не съм свикнала и не ми е удобно

Цитирай Първоначално написано от HotHeaded
    Не нося нито чорапогащник,нито клин,нито дебели чорапи,нито бодита или потници..шапки,шалове и ръкавици също
    Просто не съм свикнала и не ми е удобно
    и аз съм така

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

I ♥ machoka Супер фен
    Винаги началото на зимата ми е много трудно да нося бодита,но после не мога без тях.Клинове/чорапогаши под дънки НЕ обличам.Само на туники,поли Чорапките ми са от обикновенните,нито дебели нито тънки.От тея за маратонки обувам като се постопли.В големият студ когато се прибера от училище,вече съм станала ледена статуя за това обувам понякога термо чорапи..Много са мекички
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Потници - неееееее!!!
    Чорапогащници - нееееееее!!!
    Чорапки - само дамски (т.е. от материята,от която се правят чорапогащниците)!
    Бодита - рядко,хипер рядко!

Едит:Аз зимата рядко ходя с по-дебели блузи,а к'во остава за дебели чорапи/клинове и т.н. тази зима,например,си карах с пролетно-есенния гардероб
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Ооо,без боди рядко излизам.Обикновенно боди и блуза отголе,но ако е мнооооого студено,слагам боди,плътен потник над бодито и блуза.Чорапогащници и аз рядко,но ако е студ и клин съм склонна да сложа под дънките.Ходя си с нормални чорапки,но ако сутринта хвана по-дебелички не връщам
    What is the right thing to do,when you realize you don't belong to anything around you? Face the problem? Or just run away?! .. [авторско]

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Тази зима си щъках с тениски и суичърчета отгоре - майка не беше много доволна, ама се примири

По принцип през декември-януари-края на февруари носех бодита без ръкави, чорапогащници и дълги чорапи {до малко под коляното} ии си ми беше много топличко Потниците много-много не ги харесвам

Иначе отгоре носех само якето и шапка, и ръкавици, ако беше много студено. По шалове много не си падам... Оплитам се в тях :P

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Боди задължително. Голям студ е иначе. Не нося потници от 4-5 години вече. Измъква се, трябва да се загащи до подмишниците... абе, не е яко :Д
    Определено е така за потниците
    Иначе боди нося почти винаги.Чорапогащници/клинове не обичам. Дългите чорапи са ми супер неудобни.Шапките ми сплескват косата,а с прекалено дебели или няколко ката дрехи ми е гадно...
    Предпочитам да ми е студено,но удобно

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Само аз ли се навличам и пак ми е студено?!?!?

Може би, защото имам нарушено оросяване, но е само на ръцете.И ходилата са ми студени.

При минусовите температури, ми беше добре,а днес и онзи ден-бля!

Аз нося бодита, а потниците ги отказах. Чорапогащите - от по-тънките с някаква хубава бродерия, като цветя и такива
    И ако съм с обувка съм с по-дебел чорап, а с ботушите с по-тънък.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Аз си слагам вълнен чорапогащник ..
    А пък ако съм с някоя рокля си слагам 2 или 3.. ;д

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    не нося чорапогащници, клинове само с поли или рокли, чорапките са ми нормални от онези късичките, потници не нося... не помня от кога само боди

Боди нося от есента до пролетта,чорапите са ми обикновени,имам и от по-дебеличките де .Чорапогащници просто не мога да търпя,ръкавици също...Шалове рядко нося.Та общо взето излизам със боди(понякога и две )блуза,дънки,дълго дебело палто иии ест ботуши и винаги ми е УЖАСНО СТУДЕНО

Толкова ми е студено, въпреки че нося боди, чорапогащник и дебели чорапи.... и ми се мокрят краката, защото времето е супер гадно: хем е студено, хем е една гадна киша, колкото да ми намокри краката и да се разболея .... не знам, не издържам вече на тоя студ, писна ми, искам да идва пролетта вече, да стане малко по - търпимо времето, малко по - топличко и по - приятно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си