.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60
    Повече от фен Аватара на flower757
    Град
    Страната на мечтите...
    Нося чорапогащник , дебели чорапи /понякога и едни тънки , да ми закрепят дънките за ботушите , да не се вадят / , боди задължително /понякога и потник/... че съм зиморничева - зиморничева съм си , ама в тоя кучешки студ на кой няма да му е студено?!? ..

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    чорапогащници не нося, защото не са ми удобни, но слагам клин и отгоре нали панталона и ми е г/д добре сега, но като е супер студено, не върши работа

Мега фен Аватара на teenems
    Можеш да пробваш с клин и има едни чорапи ,които стигат някъде до коляното .А и ако носиш апрески или каквито и да е ботуши опитай с дебели,топли стелки
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Повече от фен Аватара на Greshka
    Аз цяла зима ходя с чорпогащник и чорапи над коляното и боди(отгоре с дънки).Не ми е студено.Ако искаш пробвай да си вземеш чизми или по-високи топли ботуши.

Повече от фен Аватара на annamari
    Град
    in your heart
    боди задължително, чорапи квито хвана от шкафа и такамм
    never never let you go you are the one i'm surching for....

Аз не съм особено зиморничава, но всяка зима има период от един месец, в който нося чорапогащник, дебело (боцкащо ) боди (да го държи вдигнат, иначе се изсулва), дебели чорапи, пуловири задължително поло и все плетени. Потници не нося от 4 клас. Мразя да се загащвам. Впрочем, по едно време много се носеха бодита прашка - какъв е смисълът, щом е ВЪРХУ бельото. Обаче докато ходим то нали малко се прокрадва "сиджимката" и в тоялетните висим да си оправяме модитата.

потници - не
    боди - м ,,, да
    чорапки - да но не и чорпогащи

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от BabyAnn
    Аз не съм особено зиморничава, но всяка зима има период от един месец, в който нося чорапогащник, дебело (боцкащо ) боди (да го държи вдигнат, иначе се изсулва), дебели чорапи, пуловири задължително поло и все плетени. Потници не нося от 4 клас. Мразя да се загащвам. Впрочем, по едно време много се носеха бодита прашка - какъв е смисълът, щом е ВЪРХУ бельото. Обаче докато ходим то нали малко се прокрадва "сиджимката" и в тоялетните висим да си оправяме модитата.
    Е и аз нося ''бодита-прашка'',защото си нося прашки по принцип.Ама не знаех,че е било модерно

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Потници не нося от 3-4 клас, нося бодита, но не винаги. + това всичките ми блузи са от тези тъничките трикотажни.
    Чорапогащници не понасям, чувствам се много некомфортно.
    Клинове също не нося (за излизане, но пък из къщи се мотая по клин) -> само по дънки.
    Чорапи - само от тези късичките до глезена, дългите отдавна съм ги зарязала, не са ми удобни. Btw ходя с маратонки
    Общо взето, винаги съм най-леко облечената.
    Преди малко дори излизах навън ей така, по клинче и тениска.

Сори мили дами че пиша в тази тема. Аз съм момче и ходя още по леко облечен, цяла зима по къси панталони, къс ръкав и бос с обувки без чорапи. На 24 февруари в големия сняг в Бургас ми влезе сняг в маратонките. Като се връщам от тренировки и плуване съм по чехли дори макар че е зима. Но момичетата от нашия постоянно ме бъзикат но и се радват като ми гледат епилираните ръце и крака.
    Така че UniCoWN споко, много си си добре даже, не си най леко облечената.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си