- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Чорапогащи и студ!
Можеш да пробваш с клин и има едни чорапи ,които стигат някъде до коляното.А и ако носиш апрески или каквито и да е ботуши опитай с дебели,топли стелки
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Аз цяла зима ходя с чорпогащник и чорапи над коляното и боди(отгоре с дънки).Не ми е студено.Ако искаш пробвай да си вземеш чизми или по-високи топли ботуши.![]()
боди задължително, чорапи квито хвана от шкафа и такамм![]()
never never let you go you are the one i'm surching for....
Аз не съм особено зиморничава, но всяка зима има период от един месец, в който нося чорапогащник, дебело (боцкащо ) боди (да го държи вдигнат, иначе се изсулва), дебели чорапи, пуловири задължително поло и все плетени.Потници не нося от 4 клас. Мразя да се загащвам. Впрочем, по едно време много се носеха бодита прашка - какъв е смисълът, щом е ВЪРХУ бельото. Обаче докато ходим то нали малко се прокрадва "сиджимката" и в тоялетните висим да си оправяме модитата.
![]()
Е и аз нося ''бодита-прашка'',защото си нося прашки по принцип.Ама не знаех,че е било модерноПървоначално написано от BabyAnn
![]()
Потници не нося от 3-4 клас, нося бодита, но не винаги. + това всичките ми блузи са от тези тъничките трикотажни.
Чорапогащници не понасям, чувствам се много некомфортно.
Клинове също не нося (за излизане, но пък из къщи се мотая по клин) -> само по дънки.
Чорапи - само от тези късичките до глезена, дългите отдавна съм ги зарязала, не са ми удобни. Btw ходя с маратонки![]()
Общо взето, винаги съм най-леко облечената.
Преди малко дори излизах навън ей така, по клинче и тениска.![]()
Сори мили дами че пиша в тази тема. Аз съм момче и ходя още по леко облечен, цяла зима по къси панталони, къс ръкав и бос с обувки без чорапи. На 24 февруари в големия сняг в Бургас ми влезе сняг в маратонките. Като се връщам от тренировки и плуване съм по чехли дори макар че е зима. Но момичетата от нашия постоянно ме бъзикат но и се радват като ми гледат епилираните ръце и крака.![]()
Така че UniCoWN споко, много си си добре даже, не си най леко облечената.