- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам защо, обаче ме е страх
С него сме заедно от почти 3 години, но напоследък виждам, че само си губим времето. Причиниета не са важни в случая. Не пускам темата заради това. Да кажем, че просто сме напълно противоположни в това, което искаме и нямаме бъдеще заедно, Но той явно не го вижда и е като обсебен. До сега не ми е давал поводи да се притеснявам. Да, по-буен характер е, на моменти е супер нервен и може би от там идват страховете ми, че евентуално ако сложа край, той ще започне да прави глупости, да тормози близките ми, както и мен. Не знам защоПросто това ми е постоянно в главата и се опитвам да си го избия, но не става и не става. Някой да му се е случвало?
![]()
Не ми се е случвало.
Ти си го познаваш най-добре. Ако смяташ, че е способен на подобни действия спрямо теб и близките ти бъди много внимателна. Това обаче не означава да си с него при положение, че вече нямаш чувства. Просто му го поднеси по-деликатно. Може първо да започнеш да се отдалечаваш, да се държиш по-хладно с него, за да не му дойде като гръм от ясно небе и да си изпусне нервите. Дай му да разбере, че нещата не са наред и сегашното положение не ти харесва.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Както е казал Мърфи: Когато нещо може да се прецака, то задължително се прецаква.![]()
Но и да започне да те преследва и да те тормози, винаги можеш да го заплашиш го стреснеш, че ще си изкараш от полицията забрана да те доближава.
Ако не се откаже, си я изваждаш по някакъв начин, плашиш го с някой твой по-здрав приятел и т.н.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ще му кажеш, че ако наистина все още те обича, то тогава нека те пусне с лека ръка да си тръгнеш и да свърши всичко.
"Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
Карай да върви, пък каквото ще да става...
бъди деикатна и сори за изказването но: дърпай конците правилно и полека ! щом е избухлив.. играй риск печели , риск губи... щом не изпитваш нищо не крий ами му кажи без страх и тва е!
Или може би го накарай сам да поиска да се разделите?
Не знам защо имаш такова чувство. Опитай се да не мислиш за това. Така можеш сама да си предизвикаш злото.. Или го късай, или поговори с него за това..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Да тормози близките ти?
Еми,ако почне да ви тормози,оплаквате се в полицията..
А ти проcто го късай и не се замисляй,колкото повече се замисляш,толкова по-лошо става и те хваща повече страх и губиш врeме.
щом виждаш ,че няма смисъл оставяй го и толкова ...ако започне какъвто и да е тормоз поговори с него,ако и тогава не спре се обърни към полицията
Hostis Honori Invidia
Това, че има избухлив характер, не значи непременно, че налита и на бой, или че е българската версия на "Американски психар".![]()
И какво цял живот ще живееш в страх ?И да ви тормози това ще е временно.
Точно такаПървоначално написано от TheBeliever
Послушай го
![]()
Мисля че трябва да сложиш край или да го накараш той да сложи край все пак живота не е някакъв филм такаче има полиция и други глупости ако евентуално започне да ви тормози![]()