Превод от английски на български
Имало едно време, не е богато семейство, който е живял много заможни. Те са доста малко момиче на име Линда. Тя отдавна къдрава руса коса и искрящи сини очи. Детството е untrobled, тя е всичко, което искаше и тя не пропусна нищо. И така, малкото момиченце израства. Тя стана красива интелигентна дама с прекрасна кариера и у дома. Всичко изглеждаше нормално, но тя не е била достатъчно щастлива .. Тя никога не се е чувствал любов. Значението на тази дума е непозната за нея, но желанието за това чувство израства все повече и повече всеки ден ..
Един ден, докато тя работи в кабинета си дойде един човек. Тя мислеше, че сигурно ще искате нейните услуги, но той не е ..
- Вие имате много хубави очи.
Жената изглеждаше изненадана.
- Какво, не си ли чувал комплимент?
Жената напълно изненадан. Тя се чувствала сърцето си ще се взривят! Мъжът очевидно я харесва, но тя не знаеше какво да прави. Никой никога не е говорил с я харесва това. Така че, човекът я кани на вечеря.
- Бихте ли искали да отидете на среща с мен?
- Е, аз не съм сигурен exacly ..
- О, хайде де, аз не хапя!
- Добре тогава, хааа. Ние ще се срещнем тази вечер на "Виктория" ресторант.
Те са имали много забавно. Те се смееха, говореха, тя сподели тайни конкурират с непознат, но някои как тя му доверие ..
Те бяха виждаме всяка вечер, няколко месеца инча В едно и също място, по същото време .. Но една нощ самият той не дойде. Тя знаеше, че има нещо нередно.
Тя го нарича, но той не отговори. Тя погледна навсякъде за него, но той не се появи. След това тя се е почувствала това странно чувство инча .. Тя се чувствала любовта. Тя разбра, че този непознат е важно за нея и той я чувстват в безопасност и special.But сега той се изгуби.
Въпреки всичко тя е щастлива за това, че тези месеци, тъй като си показа, че парите и славата не са най-важните неща в живота.
Хахаха,мн е точен превода!!!
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian