- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена - загубена .. : (
Здравйте !! Искам да ви разкажа за едноо момче в което аз се влюбих ! 1-во бяхме много добри приятели.. през лятото излизахме .. забавлявахме сее .. и така
Ноо започнахме училищее .. виждахме се по рядко .. но си писахме по скайп.. Започнахме да си говорим на темата " любов " и " секс " .. след този разговор аз започнах да се влюбвам в негоо .. всеки ден все повече и все повече го харесвах ... ЗА ПРЪВ ПЪТ СЕ ВЛЮБИХ !
![]()
След няколко седмици той ме викна с него на купон при някакъв негов приятел ... щяли сме там да спим ... заради него аз избягах от нас и отидох на купона .. на купон той се напи и се целува с една .. аз плаках![]()
Но си казах че няма смисъл и заебах тази работа.. момичетата си тръгнаха .. легнахме да спиме ии той легна до мен след това ми скъса дънките и правихме секс .. след този купон .. няколко месеца не си говорехме ... бяхме скарании и точно преди няколко дена разбрах че и гадже си има ... а аз все още го обичам
;( 9 месеца страдам ... преди няколко дена бях на един купон и го заварих там .. той беше пиян и се натискахме, а си има гаджее .. сега уж сме се сдобрили .. ноо аз трябва да го забравя някак моля ви помогнете ми не мога ве4е ... ;(
страдамм а той си пита ** ... използва ме само за ебане :@