.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Постоянна хрема.

Здравейте.
    От малак имам постоянна хрема.Всяка сутрин имам малко хрема и после цял ден нямам.Най-често се получава като изляза от топло на студено.Искам да ви попитам с какво се лекува и дали това е синузит?
    Благодаря предварително.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Възможно е да е синузит, но за по-сигурно се консултирай с лекар. Не започвай да се лекуваш на своя глава.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Възможно е да е синузит, но не можем да ти кажем дали твойто 'Е'. Тва ще ти го каже лекарят, на който ти предлагам да отидеш
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Боли ли те глава по някое време в денонощието?
    Коренът на носа боли ли те? Слепоочия?
    Като си наведеш главата надолу, боли ли те?
    Да те боли челюстта под очите?
    Секретът какъв е? Бистър или гноен?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Всички симптоми ,които калпазанка изброи,са налице при мен и ми поставиха диагноза синузит -но най-добре върви на УНГ .
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Нямам нито една от симптомите,които калпазанка изброи.Секретът е бистър.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Нормално е като излезеш от топло на студено да ти тече малко носът.Иначе от друга страна може да имаш алергична хрема,така че отиди да те види УНГ.

Като стана дума за нос,мога ли да попитам има ли други капки ,освен Ксилометазолин,които отпушват носа мигновенно и напълно,но не вредят? (съжалявам,че използвам темата ти,авторе..) От месеци ми се запушва носа(особено нощем),мъчително е да се спи със запушен нос,а доколкото знам мога да си направя беля с многото използване на Ксилометазолин...

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от wowow
    Нямам нито една от симптомите,които калпазанка изброи.Секретът е бистър.
    Тогава що си мислиш, че имаш синуит?!

На въпроса за капките за нос- нафазолин /диабенил ринекс/, но да се търси причина за хремата!!!

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    На въпроса за капките за нос- нафазолин /диабенил ринекс/, но да се търси причина за хремата!!!
    Благодаря ти много за отговора.
    Ами аз бях на УНГ и ми каза,че е алергично.. Но не се знае към какво е алергията,даде ми капки и хапчета(капки Назонекс и хапчета Зиртек Д),но не помагат особено и пак се налага да слагам Ксилометазолин,за да спя спокойно вечер...

Междудругото УНГ-то каза,че нямало да ми мине..

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Град
    пространството на Дисе
    Зарязвай ксилометазолина и питанките по форуми, ами си лекувай алергията с каквото ти е предписано.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    може да е синузит или да си алергичен към нещо,иди на лекар.

Фен Аватара на meganet
    Град
    Varna
    И аз имам същото, около теб не трябва да има прах и плюшени неща въобще такива витаещи из въздуха който да вдишваш иначе може и да не си алергичен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си