- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Крем против целулит
Кой е наи-ефикасният крем против целулит,който сте ползвали и за колко време отстрани проблема ?![]()
Всички кремове,гелове и дъра-дъра ще помогнат само за малко или въобще няма да има ефект.Всичко опира до физическата дейност , дали пиеш достатъчно вода и дали се храниш здравословно,можеш да си купиш такъв лосион и да си правиш сама масажчета![]()
Аз използвам Garnier Intensive Care за стягане на кожата![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
и има ли някакъв ефект ?Първоначално написано от GrippingBosh
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
По принцип нямам целулит слава Богу засега ,но видимо ми е стегната кожата повече![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Аз ползвам един на Дева. Ефект има, когато комбинираш с масаж, диета и спорт.
all day... all night... what the fuck?!
Мда, ама нали се сещаш, че ако продължаваш да се тъпчеш със сладко и не го спреш, някакви кремчета няма да ти помогнат..
Започни със спорт, не с кремчета и глупости..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Чела съм добри отзиви за Нивеа, но нямам опит.
Ще се разтършувам за темичката.
Edit- http://www.teenproblem.net/f/viewtop...oodbye#8364814
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
А какво ?! Някакви си кремове и глупости го махат ? Хах.. според теб възможно ли е да не спазва никаква диета без сладки неща .. т.е. да яде като не знам си какво , в същото време да се маже с някакви кремове и целулитът да се махне от само себе си ? Естествено, че не.. тичането и примерно велоергометър ще свършат чудесна работа..Първоначално написано от katericArofl
Ходя на фитнес 2-3 пъти в седмицата и на аеробика-2 ,пия вода поне 2 понякога дори 3 литра на ден, но целулита не се маха .... вярно е не се храня много здравословно, но и не прекалявам със сладкото,тестени изделия почти не ям.Начина на живот има мн голямо значение,но без гел/крем против целулит не се маха![]()
отделен въпрос: имаш ли целулит, преборила ли си се с него със спорт и диета?
наскоро в едно предаване говореха точно това и едни професор каза, че спортът и пиенето на мн течности + иета са митове, както кремовете и прочие. наистина спортът допринася за стягане ала бала но самите мазнини не са отпусната кожа, че да я стегнеш и...
масажът му е майката, различните процедури ла ла и след полученият ефект да се прави режим и спорт.
Да, имах, преди около половин година..
Съветвам я да направи това, което и аз направих и ми помогна..
Пиенето на течности, масажи и спорт му е майката..
Казвам моето лично мнение, пък тя , ако иска да го направи..
аз използвам на Икаров масло против целулит + спорт за един месец видимо намаля целулита ,гледам да се мажа вски ден :] А и винаги си правя контрастни душове по 3-4 минути най-много
Напълно съгласна с катерицата, както и с долното и мнение.. Целулитът не се образува от сладки неща само да ти го кажа така ..Първоначално написано от BaffaLsc
Аз си ям "като не знам си какво" обаче нямам, така че недей да се изтърсваш толкова брутално.. Целулитът е НЕРАВНОМЕРНО РАЗПРЕДЕЛЕНА ПОДКОЖНА МАЗНИНА, ако ще и 30 кила с мокри дрехи да съм, пак мога да имам.. Написа велико нещо което други хора с години не са успели!
Масажи, и то при специалист, не знам при дерматолог или козметик се правят.. Чувала съм че боли от тях, но определено мазнината се разгражда и целулитът постепенно изчезва..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
^Целулитът са дехидратираните съединителнотъканни влакна на подкожието, които правят мастните депа от подкожната мастна тъкан да изглеждат зле. Така че по тази логика течностите също са мит.Но вършат работа да заемат обем в стомаха.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!