- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обича ми се ...
От година и половина на сам се опитвам да си намеря момче с което да съм щастлива и да ГО ОБИЧАМ!! Но не се получава.. чувствам се ужасно самотна и усещам с цялото си същество ,че трябва да обикна някой.. ,но незнам защо опитвам се ,но не става.. на много момчета вече разбих сърцата в буквален смисъл и ми е много гадно... Ужасно много искам да обикна някой дори и да страдам по него, защото вече започвам да откачам.. Дайте ми някакъв съвет моля ви се... благодаря предварително ;(;(;(;(;(;(;(;(;(
*Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
но пълно с правописни грешки”.
Нали си наясно, че тези неща не стават насила? Не може да си заповядаш да обичаш някого.![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
да знам... ,но съм много самотна и ми е много гадно.. дните ми минавам безлично ... чувствам една огромна празнина в себе си и незнам как да я запълня ;(
Приятели, хоби, спорт? Как така реши, че трябва непременно да намериш някой, който "да обичаш"?
Просто всичките ми приятелки и приятели си имат човек до себе си и то сериозен.. а аз съм "свободната" в компанията кофти ми е и защото от далго време не съм имала чувства към никой , а не бях с малко момчета и мъже.. Сега търся нещо сериозно човек с който да съм щастлива и да обичам..
И аз се чувствам по същия начин, с приятелите ти е приятно до известно време и после искаш човек, с който да сте си много близки, да сте свързани и да се обичате. Но уви, никой не знае кога ще се влюбим и дали ще бъде в подходящия човек - а ако не е, по-добре да не сме се влюбвали въобще.
да знам и това ,но ми е много самотно особенно тази вечер бяхме се събрали приятели и всичките двойки и само аз свободна.. НЕ исках даже да ходя ,но ме помолиха да ги уважа. Преди доста време имах чувства към един човек който моного ме нарани и сега искам да продалжа напред с някой с който ще си струва
Защо просто не се наслаждаваш на свободата си?
Сериозните връзки не се намират, а се градят. Но за целта трябва да срещнеш подходящия човек. А ти доколкото разбрах се хващаш с някой с надеждата, че ще се появят чувства. Е не става така.
Е да вярно е точно това правя за съжаление .. аз се наситих на свободата си всяка вечер на някъде и купони и т.н ,но някакси надраснах тези неща вече не искам да ходя по купони омръзнаха ми и нзз вече
Лол..разбирам..Но какво да кажа.Няма как да ти помогнем.Любовта е най-неочакваното нещо.Не знаеш кога ще те сполети нито с кого.Както са казали хората ''На сила хубост не става''.Единственото, което можеш да направиш е да се запознаваш с повече хора и да се надяваш да срещнеш някой, от който онези пеперудки,стоножки и други буби пак да захвърчат веднага щом го видиш.
![]()
![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
На колко години си? Питам от любопитство.
--------------------------------------------------------
!!!!! Твоето е конформизъм, не е непременна нужда да обичаш. Опитай се малко по - малко да се влияеш от чуждото мнение и да имаш свое, като за начало.Първоначално написано от TheBeliever
И аз щях да имам гузна съвест сигурно. О.оПървоначално написано от PLEYGIRL
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
хаха има 90% съвпадение с моя живот-преди само купони глупости и сега останах само аз свободната в компанията ,денят ми е безличен и абе същата работа .Но излизай по-често ,започни нещо ново,не търси ,защото насила няма да стане-то просто ще се случи .
сори
Съжалявам! Никой не ти е виновен освен нискокапацитетното ти подобие на женски мозък.
хЪх...
сега и да викаш за него, все същото, някой ден просто ще е твоя ден!
Аз щъ обичам.
Що ли ми е познато това???...а да same here...Много е гадно,98% от приятелите ми са си намерили приятелки/приятели и аз вече няма с кой да излизам...много е досадно...по цял ден почти нямам какво да правя щот нито мога да изляза с приятели щото те са с гаджетата и ще е адски тъпо нито пък аз мога да изляза с момиче щото вообще не ми върви последно време с момичетата....така е,гледаш ако може да направиш нещо действаш ако не свикваш,то няма да е завинаги така я![]()
>>DjBelev<<
Сащото е и при мен.Просто трябва да чакаме според мен да се появи правилният човек...но и на мен ми е писнало да чакам.Понякога си мисля,че не може да ми се случи такова нещо на мен...![]()
И аще по-гадно е когато повечето ти от приятелите си имат сериозни връзки и ги гледаш колко са щастливи...
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
По-добре да не обичаш,отколкото да обичаш погрешния/погрешната.Повярвай .... Някой ден ще срещнеш човека не се отчайвай![]()
Малък град,големи филми ....
то да си сам си има и хубави страни
1.никой не те ревнува
2.прибираш се когато си поискаш ,с когото си поискаш
3.няма притеснения от рода на какво да му купя за 2-вата ни месеца заедно или защо вече не го обичам![]()
за вс влак си има пътници !иии усмихвай се и се забавлявай ,незнаеш кой ще се влюби в усмивката ти
love is gone!
Внимавай какво си пожелаваш.Първоначално написано от PLEYGIRL
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
На колко си? Все пак в тийнпроблем, значи някаква тинейджърска възраст. Мога да ти кажа, че любовта не е такъв кеф, какъвто си мислиш.
Въобще нещата не са толкова розови, колкото ти ги разказват.
Разбира се, по-добре да срещнеш споделената любов, отколкото несподелената. Обаче, ако трябва да съм честна, аз също бях като теб.
Всеки ми говореше как се "обичали с милото си" или как са "влюбени в онзи батко" и от толкова слушане, нямах търпение да се влюбя, мислих си, че вече ми е време.
Да ама не. Все пак случи се, няма значение кого обикнах, разбрах какво е. Проблемът беше, че идеята да сме заедно беше в пълният смисъл на думата - НЕВЪЗМОЖНА.
Не ме разбирай погрешно, наистина опитах какво ли не, но от самото начало си пролича че нищо не би се случило. Гледах го всеки ден и в главата ми само се въртеше колко много го обичам, но как няма да мога да му го кажа, а и дори и да го направя, той не би отвърнал със същото.
В крайна сметка докато не ни се разделиха пътищата, си го гледах с неговата половинка (бяха много щастливи от това което виждах) и емоциите естествено не ми бяха положителни.
Признавам - болезнено е и то много. И НЕ!! Не си пожелавай да обичаш някого, дори и да страдаш по него. Не знаеш каква болка е всичко това и как ти се отразява.
Просто си депресиран от всякъде. Нямаш настроение за нищо, изнервяш се от най-малкото и в главата ти е той, само той, и когато в съзнанието ти се породи факта, че така ще си останеш докато не го забравиш, искаш наистина да се ГРЪМНЕШ.
Все пак се опитвам да изчистя всичко това, минаха 2-3 години и още съм долу-горе в същото положение, както тогава.
Така че не бързай. Има си време за всичко. По-добре да почакаш малко и да дойде точният човек, без да се налага да страдаш по някой, който дори не знае за чувствата ти (не визирам само мен).
Ще ти дойде времето и на теб. Най-малко това го мисли!![]()
с времето ще си намериш
това не става просто така ... ако искаш да е сериозен трябжва да изчакаш ..