.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Какво да кажа???

Преди няколко дена се запознах с едно момиче от училище(една година по-малко) и вече всяко междучасие идва пред вратата на класната ми стая да си говори с други момичета от класа ми.Едно от тях и още едно момче все ме викат да си говоря с нея .Когато изляза си казваме здрасти и дотук .Гледаме се,мълчим и ни е срам и двамата.Приятелите ми казват да и кажа "Как си?","Какво правиш?",които са много тъпи и изтъркани (виждам какво прави и без да я питам)Аз много я харесвам ,тя не толкова и дори не знам какво да и кажа.Моля кажете някои оригинални реплики(и моля без обидни коментари-за първи път харесвам някоя толкова силно)

Повече от фен Аватара на TVDQueen
    Град
    Varna
    Питай я за скайп,фейсбук бе момче.В нета му е цаката Разбира се само в кръга на шегата.Хм намери общи теми.Научи нещо което харесва и я заговори за него.Питай я ''как си''.Изтъркано, ама действа.''Как е даскало'' също става за начало на разговор.Толкова ли не можеш да измислиш нещо?Просто се отпусни и бъди себе си.Това е най-важното.Е не се отпускай до толкова, че да се държиш като на село и да псуваш като каруцар.Имам в предвид да не стоиш като дърво и да се червиш.Момичетата не обичаме ''дърветата''.Ако е станало нещо в даскало, заговори я за него.Теми колкото искаш.Само смелост трябва

Sasuke Uchiha!
    ---------------------------------------------
    We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!
    --------------------------------------------
    Женско съм!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Защо не започнеш разговора със "Здрасти" и не видиш докъде ще я докарате Естествено след като я заговориш няма да стоиш и да мълчиш като пукал. Питай я как минават часовете. Питай я дали иска да излезте на кафе... Има хиляди теми на разговор, които можеш да подхванеш....

--------------------------------------------------------

Re: Какво да кажа???

Цитирай Първоначално написано от leviatan96
    Преди няколко дена се запознах с едно момиче от училище(една година по-малко) и вече всяко междучасие идва пред вратата на класната ми стая да си говори с други момичета от класа ми.Едно от тях и още едно момче все ме викат да си говоря с нея .Когато изляза си казваме здрасти и дотук .Гледаме се,мълчим и ни е срам и двамата.Приятелите ми казват да и кажа "Как си?","Какво правиш?",които са много тъпи и изтъркани (виждам какво прави и без да я питам)Аз много я харесвам ,тя не толкова и дори не знам какво да и кажа.Моля кажете някои оригинални реплики(и моля без обидни коментари-за първи път харесвам някоя толкова силно)
    МУЗИКА.. тя винаги става .. започни с "елее... чухте ли новата песен на EMINEM - I NEED A DOCTOR" (невеятен клип btw) ... тайно я намери по fb и ч поздрави с някоя песен.. сръчкай я.. хайде.. по fb поне е по-лесно.. направете днеска-утре по едно чат, за да може в понеделник да има за какво да си говорите! ;P
    Пъbertteтьtt e sьsttoянiie, koгаttoO ttи se щэ da sttиsнeш swettа za гушatta, нoO wмestto ttowa... sтiiskaш пьпkata sii ..

Добре.Мечка страх,мен не страх!!! Мерси за отговорите и все пак ако някои има някви велики лафове да пише.

Супер фен Аватара на djipsito
    Няма велики лафове.. пък и заучените фрази звучат фалшиво, клиширано и не правят впечатление...

BTW ника ти е много хубав, знаеш ли какво означава ?

Град
    София
    ''Харесвам те.Искаш ли някой път да излеземе на кино или кафе?''

Цитирай Първоначално написано от TVDQueen
    Питай я за скайп,фейсбук бе момче.В нета му е цаката
    Т'ва не е вярно.. ако в нета е големия пич и сладур, а на живо е сдухан, смисъл има ли ?
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

бъди закачлив, но предпазлив! питай я в скайпа дали е разтривала член : ) така се почва

Цитирай Първоначално написано от djipsito
    BTW ника ти е много хубав, знаеш ли какво означава ?
    Да,ника ми (leviatan) е пазителя на портата на Атлантида.Хареса ми от детското ,а има го и в библията,обаче там го оприличават на дявол(което не ме кефи много много),а по темата утре ще и дам мартеничка.Вече и имам скайпа.Оттук нататък ще видим-а ако искате давайте още идеи,няма да са излишни

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Питай я за скайпа й, на кафе да излезнете и така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си