- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 68килограма!ПОМОЩ!!!
Аз съм момиче на 14 години.Висока съм 167 и тежа 68 кг!!!!Незнам,в корема може би не е чак толкова зле,но в краката съм доста пълна(особено в пръсците и бедрата).Моля Ви,от все сърце дайте примери как да сваля килограми и да съм с добра фигура.Резултатът трябва да е на лице най-късно до 3 месеца.ПОМАГАЙТЕ МОЛЯ ВИ!!!
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!![]()
*~*Za VsIcHkO Si ImA PrIcHiNa!!!*~*
Първо спри газираното ! Втора намали сладкото и тестените изделия.Ограничи солта,пии зелен чай и вода... Трето почни да спортуваш-бягай на стадиона,качвай се и слизай по стъпала,разхождай се,пускай си хубави песни и танцувай
Прави някакви упражнения,тръгни на фитнес(ако ти се дават пари).
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
спираш хляба, сладкото, пържено, газирано и мазно, не прави диети, просто се храни по- малко и вечеряй до 19 ч, спортрувай нещо, право упражнения
Спри солта, газираното , много мазното, пърженото, панираното, ограничи тестените работи, сладките също. Можеш да си взимаш малко черен шоколад когато ти се дояде сладко , за меда ми е трудно да преценя ,тъй като съдържа доста въглехидрати, не изключвай хляба напълно от менюто , но гледай да е в по-умерени количества и по възможност типов илил пълнозърнест. Не вечеряй след 7-8 часа и пий около 2 литра вода (също така и чайове, но без захар... можеш да слошиш малко мед ако не можеш без сладко в чая).Хапвай повече зеленчуци, плодове също, кисело мляко.. яйцата и като цяло млечните и месните продукти ще ти помогнат да заместиш мазнините с мускулна маса, но по-успешно ще бъде ако включиш и спорт. Добре е да има и кардио (тичане , скачане на въже /макар че от скачането на въже има вероятност прасците да ти станат малко мускулести за момиче , тук ти си решаваш/, колоездене, каране на ролери/кънки... мисля че схвана за кой тип спорт ти говоря) , както и силовите тренировки. Плуването и каланетиката също са доста подходящи. Ако се сетя за още неща ще пиша пак.
Айде за стимул аз съм между 69 и 70 кг![]()
3 месеца?
Ами пробвай 90-дневната диета! Цъъъък! Аз съм много доволна от нея, а и не само аз!
Ако комбинираш със спорт (тичане, разходки, каране на колело, въртене на обръч, скачане на въже или ластик, коремни преси и всякакви там упражнения... ), ще получиш страхотни резултати!
Не забравяй да ползваш лосион за тяло или бебешко олио, за да избегнеш появата на стрии и увиснали кожи заради отстлабването!![]()
all day... all night... what the fuck?!
Само със спиране на газираното и сладкото няма да отслабне. Момичето няма за сваляне 4-5 кг, а около 18. Аз ти препоръчвам 90-дневна диета. Много се изписа за нея, затова най- добре прочети тук:
http://www.dieti-otslabvane.com/90-д...лабване
Задължително спортувай. Дори малки серии упражнения всеки ден ще дадат резултат.
Хах в една и съща минута сме и препоръчали една и съща диета.Първоначално написано от ScarletBite
Опитай я, няма да съжаляваш. Като се поотпусна я почвам за няколко седмици и веднага има резултат.
Недей да правиш диети , малка си за тях !! Просто си ограничи храненето , както казаха по-нагоре , почни да спортуваш , и яж по-често , но по-малко количество.
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Баси якото съвпадениеПървоначално написано от AudreyH
![]()
И аз съм така с 90-дневната. Дава ми страхотни резултати (по килограм, килограм и половина на седмица) без глад, лишения или насилствено приемане я на варени яйца, я на настъргани моркови и всички гадости, които срещаме в другите диети.
Чудесна е, защото приемаш храни от всички хранителни групи и не се чувстваш изтощена (както при Плодовата) или отвратена (както при Дюкан).
Даже мисля, че тази диета е еквивалентна на нормалното и балансирано хранене, като поставя основите на един по-добър начин на живот и... мда, хранене.
С rosencetooo не мога да се съглася. Лично аз, колкото и пъти да съм пробвала да сваля 3-4 кг с обикновено ограничаване, винаги съм се изкушавала. Така нямаш план, маршрут, не знаеш къде отиваш и можеш да си позволиш да кривнеш от правия път уж веднъж. А пък хапнеш ли малко шоколад или чипс, след седмици въздържение, просто не можеш да спреш.![]()
Когато имаш силна воля , няма да се получи такаи аз съм се изкушавала да ям , но по-малко , не като за последно ..
А и авторката е малка , не мисля , че трябва да почва да прави диети , тя сега се развива..
А и като се ограничава , постепенно ще почне да сваля кг и ще си ги запази..![]()
Според мен няма да се справиш с 90 дневната.
Наложи си като закон или правило да не ядеш хляб и сладко!
Те са най- вредните храни... когато искаш да отслабваш.
Иначе си яж всичко, но по малко.
rosencetooo
А, нека си се развива. 90-дневната диета не й пречи на развитието, може би защото се яде от всичко?
Мисля, че "ограничаването" би й навредило повече. Ти, когато се ограничаваш, спираш шоколада, нали? И сладкишите, вероятно и хляба, предполагам избягваш и картофите, ориза и всякакви такива... Тоест, намаляваш приема храни от определена хран. група. - най-често въглехидратната. А нали уж организмът ти трябва да приема от всички хранителни групи?
Това "малка си, не трябва да спазваш диети, ти сега се развиваш" е доста остаряло схващане.![]()
Не всичко си ям , като изкл. хляба и газираното![]()
Мила, всеки, които в момента ти говори за диети ти прави огромно зло... на 14 години не можеш да се подлагаш на диети, т.к. ще си прецакаш развитието на тялото много сериозно и можеш да го докараш до болести и т.н. от които после оттърване няма.... тук искам само да подчертая, че ограничаването на вредните храни не е диета, а здравословен начин на живот..... както по-нагоре казаха - спри газираните безалкохолни, чипсове, гризки, бейкролс и всякакви подобни.... яж много плодове и зеленчуци - по всяко време... наблягай на цитросите - много помагат за горенето на мазнини - ако можеш да се насилиш пий прясно изцеден сок от лимон или грейпфрут с малко мед сутрин - но не купен сок в кутия - ефекта е УАУ..... и почни да спортуваш - ако се притесняваш да ходиш на фитнес или нямаш средствата можеш да бягаш в парка, около блока, в двора на някое училище събота и неделя и т.н. Не знам колко килограма искаш да станеш, но за 3 месеца няма да станеш манекенка - това трябва да го разбереш..... ще има резултат, но поддържането на фигурата е непрекъснат процес.... шоколада недей да спираш, но примерно яж натурален и в умерени количества.... освен това ако само с ограничаване на храната отслабнеш, след това кожата ти ще е отпусната и пак няма да изглежда много добре, затова си е задължително да комбинираш правилното хранене със спорта![]()
Намали вредните храни,са като се стопли почни да тичаш всеки ден по половин час и прави коремни преси...
wtf, има да сваля 18 кила, нормални ли сте?
храни се здравословно и спортувай
и не гледай толкова кантара, защото мускулите тежат повече от мазнините
А вие най-накрая се научете че Диета не значи, да ядеш малко, или да фотосинтезираш...диета е определен режим на хранене.... и 90 дневната диета наистина е най-подходящото, което може да направи... няма смисъл да спира да яде, или да яде 3 пъти по-малко от обикновено или там каквото и да е... 90 дневната диета ще и помогне според мен, там не става въпрос за лишаване от храна, а за правилното и комбиниране. Ако я спазва и започне да спортува, не само, че ще има резултат в килограмите и, но и от здравословна гледна точка ще е по-добре.
именно и аз съм сваляла 18 кг, даже и 20 и това е начина, за около 6 месецаПървоначално написано от Jaune
Първоначално написано от ri41
в случая, самата цифра няма кой знае колко голямо значение, идеята не е да стане кльощава, а да достигне едно здравословно тегло, както и да се чувства по-добре
на 167 см височина...идеалното тегло ( говорим повече от здравословна гледна точка ) е 56-57 кг
Съгласна съм с Agllka, ноо все пак се ограничавай от шоколад ,купи си 1 и всеки ден по 3 парченца си хапвай ,но да е натурален ,по-полезен е.В началото може да ти е трудно да се ограничиш от всички тези неща ,които ти се изброяват ,но всяко начало е трудно,с много воля и упоритост ще успееш!Аз лично не мога постепенно да спирам да ям нещо ,спирам от раз и толкова . Не се занимавай с диети....здраволсловното хранене плюс редовната физическа активност дават резултатите които искаш! Можеш да се запишеш да тренираш някъде ,дори с приятелка така ще ти е по-лесно, може да се поразровиш специално за комплекси за краката ,където е проблема ти и ВСЕКИ БОЖИ ДЕН да изпълняваш тези упражнения.Постоянството е изключително важно. Създай си реалистични цели,за 3 месеца наистина няма да станеш манекенка,трябва ти и дяволско търпение ,търпение и пак търпение
Все пак не мисли толкова за килограмите и не се вглъбявай ,те са относителни може да си 60 кг но да изглеждаш по -съвсем различен начин .
Успех![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
при тази височина, ако свали до 50 кила ще е леко кльоща, но зависи тя как се харесва, аз като свалях исках първоначално 50 кг щото бях 60, е станах 50 обаче с моята структура тези гк са множко, щото съм ниска и трътлеста, 3 кила да кача и си личат, но тя е висока и 53/4 кг ще е суперПървоначално написано от Mi6inka
Страшно съм Ви благодарна!Първо ще започна с повече упражнения и балансирана храна,ако няма значителен резултат ще започна диета.Това за хляба,да няма да мога да го изключа изцяло,тъй като попринцип сутрин преди у-ще закусвам(обикновено филийка хляб+яйце или кашкавал и т.н.),защото иначе ми пада кръвното.
(МНОГО ЩЕ СЕ РАДВАМ ако някой ми даде предложение за премахване на стрии,не са много,но са достатъчно за да ме дразнят)
ОЩЕ ВЕДНЪЖ БЛАГОДАРЯ!!!!
*~*Za VsIcHkO Si ImA PrIcHiNa!!!*~*
Първоначално написано от cat9
виж една от основната причина да си понапълняла, предполагам е самия пубертет, аз в пубертета също бях позакръглена в бедрата.
Не си спирай закуската! Просто спри всички разни там сладкишчета, чипсове и прочие, които си взимаш по време на даскало, или от скука, или пред компа и т.н. ... ако м/у храненията ти се доясе нещо, вземи плод, увеличи течностите - много! Вода, чайове, фрешове..без газирани напитки, разбира се..и увеличи движението... ако искаш погледни 90 дневната диета, тя ще ти даде една представа за самото балансирано хранене, какво е добре да ядеш, кога да го ядеш и т.н.
Нали знаеш, че за 1 седмица, няма да достигнеш желаниете килограми...имай воля, търпение и много упоритост
и аз имах стрии, за това всъщност започнах да отслабвам, уплаших се, че на 13 години вече имам стрии, мазах ги със свинска мас и се заличиха, виждат се само, като си разстегна кожата, сега не личат даже от близо, спокойно си ходя с къси панталонки лятотоПървоначално написано от cat9
![]()
Направо да се самоцитирам?Първоначално написано от ScarletBite