.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

Уж съм твърде добра за него, пък той пак не ме иска! ХАХ...

Така.. като заначало името ми го знаете... така че ще ви кажа, че съм на 15... имала съм сериозна връзка с най-добрия си приятел.. доста съм преживяла по отношение на любовта.. само без секса.. рано ми е ! ..

Таа по темата.... Момчето, което ми е взело акъла се казва Наско. Преди точно седмица бях на дискотека и той беше с компанията си на рожден ден. С него се познаваме така по facebook, писали сме си 1-2-3х, но нищо повече. Реших да го поздравя... "Здрасти, Как си?" .. same old shit ... Гледаше ме доста странно междудругото...

Масите ни бяха една срешу друга и така бяхме седнали, че бяхме един срешу друг.. Правеше ми наздраве.. По едно време започнах да усещам погледа му върху мен.. Аууу.. That feels nice... Ииии колкото и пъти да го погледнех, той все ме гледаше, намигаше ми, а неговите приятели го караха да дойде да си поговорим. Дойде, говорихме си, той беше доста притеснен ама му помогнах с нещата.. После аз отидох на неговата маса.. Държахме се за ръце.. ии като ме хвана за кръста и ми прошепна "Много си красива, знаеш ли?" и знаех, че го ИСКАМ! Целунахме се.. пак и пак.. и пак.. и пка.. и пак.. Ахххх.. лелелее Същата вечер каза че иска да се видим отново, но отношенията ми с родителите бяха малко обтегнати и на исках да му обещавам нищо.. Казах му, че ще ми е приятно, но ако му кажа всичко, което мисля в момента, няма да има тръпка. Ако му кажа, че сърцето ми е в дънките, колената са ми омекнали до кокалчетата и изтръпвам от парфюма му, дали няма да се оплаши?

Вечерта веднага си писахме, на другият ден, пак и пак... Всички наши общи приятели знаеха всичко (бяха ни видяли половината.. другата бяха разбрали) и говореха колко си подхождаме един за друг... Той е толкова мил, толкова различен,. Не е изобщо надут. Нали знаете, че винаги в класа има някой, който е изключително добро мом че, не толкова красиво, но възпитано и искрено. Е, това беше той. Не ПРИНЦ НЕВЕРОЯТНИ, но за мен беше всичко, което съм търсила!

Публикувах му песента KISS ME THRU THE PHONE.. той ми намери номера (нямаше го) и вечерта ми писа sms за лека нощ, а си бяхме казали сладки сънища 15 мин преди това... Хмм... ТОЛКОВА МИИИИЛ!....

Цялото това действие се развива в петък-събота-неделя... В четвъртък имаха баскетболен мач (дааа.. баскетболист е на всичкото отгоре.. (h)) и отидох да го гледам.. толкова беше як.. сладур пълен... Не можах да изчакам до края на мача да се видим, но след няколко часа ми писа sms, че ме е видях и че съм изглеждала невероятно.

И ето идва четвъртък вечерта и той изведнъж ме пита дали вярвам в любовта.. отговорът ми е отрицателен, защото на 15 не знам какво е любов... Той беше на същото мнение.. и от дума на дума.. стигнахме до там, че той иска просто приятелство, защото той познавал себе си и не искал да ме нарани. Момичета като ме трудно се намирали, но той не желае да е в сериозна връзка.... А? ЧАКАЙ МАЛКО си казах аз.. ноо като се ядосах такива неща му наговорих.. ужас! ужас!

Цяла вечер не съм спала... Искам да говоря с него.. Не мога да му се обадя... Ей така седя и се измъчвам.. Снощи (петък вечер) си писахме и пак говорихме по темта.. извинихме се един на друг за грубото си отношение, но той пак продължаваше да твърди, че ще ме нарани... Казах му, че поемам риска и мога сама да се грижа за себе си...

Знам, че ме харесва.. на всички е говорил за мен.. повечето ги е разпитвал какво аз съм говорила с него.. Най-добрата ми приятелка го познава по-добре от 5та си пръста и просто знам, че не е някой си сваляч.. до такава степен мисли негативно на сериозните отношения и на това, което може да ми причини, че не смее да ме погледне. (По чиста случайност, ще идва на Детски Парламент където много добре знач, че ходя и днеска се записа.. Пуууу...) ... Цял ден бяхме заедно по срещи!....

Продължава да говори, че аз съм сериозно момиче, а той не е за мен... Не иска да ме наранява ии т.н., но аз го искам.. Искам да излизаме... Пак да ме целува.. Сега какво излиза? Че аз искам прекалено много от него, въпреки че той го иска същото, просто го е страх от real relationship.

Как да постъпя? Да му покажа, че щом е претърпял разочарования, не трябва да се страхува от новото.. или да се отдръпна и да видя дали ще ме потърси? Защото ако му покажа и докажа, какво го очаква с мен, съм сигурна, че ще го хареса, но пък дали няма да загуби интерес, докато стигнем крайната цел? Или просто да го оставя намира и да ззабравя как големите му устни (имам мания по големи устни) се допираха в моите............ Гррр... Ако не е училището, момчетата ще ми вгорчават живота..
    Пъbertteтьtt e sьsttoянiie, koгаttoO ttи se щэ da sttиsнeш swettа za гушatta, нoO wмestto ttowa... sтiiskaш пьпkata sii ..

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Сладникава история, поне по начина, по който я разказа.
    Според мен момчето не иска да е стеб и просто ти го казва по най-деликатния начин. Момчето си има своите причини, които само той си знае. Ние можем само да спекулираме... Най-добре си останете просто приятели. С времето тръпката ще изчезне и ще намериш нечии други големи устни

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    На колко си? Добър правопис.

И аз съм го правел това веднъж, но момичето не ми харесваше чак толкова. Беше толкова добра, че просто сърце не ми даваше (престааш ли си) да й дам някакви надежди, да спа с нея и да я зарежа. Беше прекалено добра, а в моето съзнание нямаше как да имам сериозна връзка с нея.

Щом е срамежлив няма да ебе много, така че след няколко месеца до година ше цъфне пак. Остави го засега.
    Temet Nosce

벨야카

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Сладникава история, поне по начина, по който я разказа.
    Според мен момчето не иска да е стеб и просто ти го казва по най-деликатния начин. Момчето си има своите причини, които само той си знае. Ние можем само да спекулираме... Най-добре си останете просто приятели. С времето тръпката ще изчезне и ще намериш нечии други големи устни
    hahha... да.. вътре в себе си, тези неща ги знам , но просто не искам да ги приема, защото си искам неговите устни.. БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО!
    Пъbertteтьtt e sьsttoянiie, koгаttoO ttи se щэ da sttиsнeш swettа za гушatta, нoO wмestto ttowa... sтiiskaш пьпkata sii ..

Цитирай Първоначално написано от umri
    На колко си? Добър правопис.

И аз съм го правел това веднъж, но момичето не ми харесваше чак толкова. Беше толкова добра, че просто сърце не ми даваше (престааш ли си) да й дам някакви надежди, да спа с нея и да я зарежа. Беше прекалено добра, а в моето съзнание нямаше как да имам сериозна връзка с нея.

Щом е срамежлив няма да е** много, така че след няколко месеца до година ше цъфне пак. Остави го засега.
    Мммм... на 15 съм и съжалявам ако някъде съм допуснала грешка..

Допадат ми последните ти думи... Да се надяваме, че ще цъфне по скоро, защото си имам все пак достойнство и няма да го чакам година, докато порастне и реши какво иска..

Град
    Варна, моретоо :)
    Егати, смотаната.
    хЪх...

Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Егати, смотаната.
    Егати мухльото, кво ти е направило момичето бе?

ПТ: Голям си сладур да знаеш авторке, така хубаво с и я написала тая история Айде пожелавам ви късмет с твоя ромео...и седнете, и си поговорете за чувства малко.
    П.С. "Здрасти, Как си? " is still good споко :Р
    Има хора, които не можеш да спреш. Появяват се в живота ти обречени да го напуснат. Прегръщаш ги много силно, но най-доброто, на което можеш да се надяваш е да ги забавиш малко..

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    А вие на едни и същи години ли сте?
    Аз бих те посъветвала да не го оставяш.Никой не е получил нещо,седейки,чакайки.Щом усещаш ,че това е човека за теб,щом го искаш-докажи му ,че си готова да си с него,без да те притеснява това,което ще се случи занапред.
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Интересна история имаш.Щом сте говорили и е казал,че не е готов за сериозна връзка и тем подобни,трябва да го приемеш.Ако толкова държиш говорете още 1 път ...странно обаче защо след като не иска да се обвързва те хваща за кръста ,дава ти знаци от другата маса ,целува те ,след това смси...като не е искал връзка ,за какво се държи така...май и той не знае кво иска
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Сигурно за пръв път му се случва да има подобни отношения с момиче, което харесва и го е страх, да не развали всичко.

Понеже каквото и да си говорим ако тръгнете, и после скъсате, почти няма шанс да си останете приятели - все ще има някой наранен, пък и frs остават тия, чиято връзка е била.. SHIT-ня.

Остави го сега, както ти казаха, пак ще цъфне, не се притеснявай.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Аууу <3 Не знам дали е, защото си го написала толкова искрено, но все едно някога аз съм го писала това.

Като чета, един въпрос ми се върти в главата. Дали го е страх да не те нарани или го е страх ти го не го нараниш... А това, което бих направила на твое място е да прехвърля топката в неговите ръце и да се отдръпна напълно от него, да се забавлявам напук на всичко. Един вид казваш му, че искаш да си с него и ако той иска същото, да те потърси, а му показваш, че и без него ти е много добре.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от AllEyesInMe
    Егати, смотаната.

ПТ: Голям си сладур да знаеш авторке, така хубаво с и я написала тая история Айде пожелавам ви късмет с твоя ромео...и седнете, и си поговорете за чувства малко.
    Емиии... аз два пъти вече го карам да говорим за нас.. На своите приятели говори, че ме е 'отрезал', а на другите говори, че просто не ме заслужава.. Няма смисъл да го карам пак да говорим, защото това е неговото мислене и аз единственото, което мога да направя е да го упреквам и да се опитвам да го убедя в противното, или просто да му предложа неангажираща връзка...

Цитирай Първоначално написано от pandelka
    А вие на едни и същи години ли сте?
    Аз бих те посъветвала да не го оставяш.Никой не е получил нещо,седейки,чакайки.Щом усещаш ,че това е човека за теб,щом го искаш-докажи му ,че си готова да си с него,без да те притеснява това,което ще се случи занапред.
    Да, колкото мен е ... Обмислям варианта някой ден да отида до училището му (2 мин от нас) да го видя и да говорим очи в очи.. Искам тези всички неща да ми ги каже в очите... Просто още не ми е кипнало!

Цитирай Първоначално написано от GrippingBosh
    Интересна история имаш.Щом сте говорили и е казал,че не е готов за сериозна връзка и тем подобни,трябва да го приемеш.Ако толкова държиш говорете още 1 път ...странно обаче защо след като не иска да се обвързва те хваща за кръста ,дава ти знаци от другата маса ,целува те ,след това смси...като не е искал връзка ,за какво се държи така...май и той не знае кво иска
    Определено не знае какво иска.. Пишлемето му с пишлеме ... Твърдо съм решена, че ще го имам.... Иии получавам доста добри съвети от вас.. Нахъсвате ме... БЛАГОДАРЯЯЯ!

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Аууу <3 Не знам дали е, защото си го написала толкова искрено, но все едно някога аз съм го писала това.

Като чета, един въпрос ми се върти в главата. Дали го е страх да не те нарани или го е страх ти го не го нараниш... А това, което бих направила на твое място е да прехвърля топката в неговите ръце и да се отдръпна напълно от него, да се забавлявам напук на всичко. Един вид казваш му, че искаш да си с него и ако той иска същото, да те потърси, а му показваш, че и без него ти е много добре.
    Даа... но в същото време е толкова трудно да седя далеч от него при положение, че следобед знам, че е в училището на 5 мин от мен... а сутрин знам, че живее на 5 мин от моето училище... Гррр... Страх ме е, че ако се отдръпна от него, няма да ме потърси изобщо!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Разбирам те напълно! Но нали знаеш, че ако не те потърси, значи не си е струвало. Не е този, който искаш. Не трябва да се задоволяваш с толкова малко. Набий си в главата, че ако той е онова прекрасно момче, което си видяла в него, значи ще те потърси. В противен случай не ти е нужен и ще намериш друг, който да те кара да се чувстваш още по-добре отколкото той. Така че няма смисъл да се страхуваш от това да не те потърси.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    София
    Дайте си малко време,не бъдете гаджета,a просто приятли.
    С течение на обстоятелствата може да излезе нещo.

Град
    Егати, смотаната.

Егати, втората смотана!
    хЪх...

Senior Member Голям фен Аватара на relax4o
    Егати, смотаната.

Егати, втората смотана!
    Подпука ги една след друга

Недей така е човек, нищо не са ти направили момичетата. Поне им обясни защо са смотани.
    "Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
    Карай да върви, пък каквото ще да става...

Някой хора се чудят вече къде да се наврат, за да си разнообразят неделята

Град
    Цитирай Първоначално написано от Gabichkaaa
    Някой хора се чудят вече къде да се наврат, за да си разнообразят неделята
    Може и да не съм човек

@relax4o, не знам, бро.
    хЪх...

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Ти си голяма сладурка. Сигурен съм, че знаеш, но просто понякога забравяш, че не всичко е такова, каквото изглежда. Вероятността да те остави защото си твърде добра е някъде към 4, 5% (поне според мен) Не се занимавай с него и го остави. Вярно е, че ако обичаш, трябва да се бориш, но не смятам, че в случая това трябва да си ти. Много прегръдки имаш от мен и не го мисли много.
    да слуша

Боже, че хубава история ! Ще ти кажа какво аз бих направила. Бих отишла при него и бих го целунала още преди да е казал нещо. Т'ва просто ще го убие на място, няма да може нищо да ти каже. Ако ти отвърне на целувката, значи е твой. (Но, не знам дали ти би го направила де, аз трябваше да изразя мнението си... )
    I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
    That for me it isn't over yet.

Цитирай Първоначално написано от saskou
    Ти си голяма сладурка. Сигурен съм, че знаеш, но просто понякога забравяш, че не всичко е такова, каквото изглежда. Вероятността да те остави защото си твърде добра е някъде към 4, 5% (поне според мен) Не се занимавай с него и го остави. Вярно е, че ако обичаш, трябва да се бориш, но не смятам, че в случая това трябва да си ти. Много прегръдки имаш от мен и не го мисли много.
    благодаря ти за хубавите думи.. и ти си голям сладур май май гуш!!

Цитирай Първоначално написано от Biiiitch
    Боже, че хубава история ! Ще ти кажа какво аз бих направила. Бих отишла при него и бих го целунала още преди да е казал нещо. Т'ва просто ще го убие на място, няма да може нищо да ти каже. Ако ти отвърне на целувката, значи е твой. (Но, не знам дали ти би го направила де, аз трябваше да изразя мнението си... )

Ауууууу.. ДА ДА ДА ДА ДА!! Ще го накарам неговите колена да омекнат до кокалчетата.. ХАХаххаха.. знам че мога да го направя.. просто трябва да е в подходящия момент... Хммм... Вече имам плаан... Четвъртък- Петък дискотека.. ще говоря с приятелите му да го докарат.. или събота на парламента.. Хухуху.. МЕРСИИИИИИИИИИ! :*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си