- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Уж съм твърде добра за него, пък той пак не ме иска! ХАХ...
Така.. като заначало името ми го знаете... така че ще ви кажа, че съм на 15... имала съм сериозна връзка с най-добрия си приятел.. доста съм преживяла по отношение на любовта.. само без секса.. рано ми е ! ..
Таа по темата.... Момчето, което ми е взело акъла се казва Наско. Преди точно седмица бях на дискотека и той беше с компанията си на рожден ден. С него се познаваме така по facebook, писали сме си 1-2-3х, но нищо повече. Реших да го поздравя... "Здрасти, Как си?" .. same old shit ... Гледаше ме доста странно междудругото...
Масите ни бяха една срешу друга и така бяхме седнали, че бяхме един срешу друг.. Правеше ми наздраве.. По едно време започнах да усещам погледа му върху мен.. Аууу.. That feels nice... Ииии колкото и пъти да го погледнех, той все ме гледаше, намигаше ми, а неговите приятели го караха да дойде да си поговорим. Дойде, говорихме си, той беше доста притеснен ама му помогнах с нещата.. После аз отидох на неговата маса.. Държахме се за ръце.. ии като ме хвана за кръста и ми прошепна "Много си красива, знаеш ли?" и знаех, че го ИСКАМ! Целунахме се.. пак и пак.. и пак.. и пка.. и пак.. Ахххх.. лелелееСъщата вечер каза че иска да се видим отново, но отношенията ми с родителите бяха малко обтегнати и на исках да му обещавам нищо.. Казах му, че ще ми е приятно, но ако му кажа всичко, което мисля в момента, няма да има тръпка. Ако му кажа, че сърцето ми е в дънките, колената са ми омекнали до кокалчетата и изтръпвам от парфюма му, дали няма да се оплаши?
![]()
Вечерта веднага си писахме, на другият ден, пак и пак... Всички наши общи приятели знаеха всичко (бяха ни видяли половината.. другата бяха разбрали) и говореха колко си подхождаме един за друг... Той е толкова мил, толкова различен,. Не е изобщо надут. Нали знаете, че винаги в класа има някой, който е изключително добро мом че, не толкова красиво, но възпитано и искрено. Е, това беше той. Не ПРИНЦ НЕВЕРОЯТНИ, но за мен беше всичко, което съм търсила!
Публикувах му песента KISS ME THRU THE PHONE.. той ми намери номера (нямаше го) и вечерта ми писа sms за лека нощ, а си бяхме казали сладки сънища 15 мин преди това... Хмм... ТОЛКОВА МИИИИЛ!....
Цялото това действие се развива в петък-събота-неделя... В четвъртък имаха баскетболен мач (дааа.. баскетболист е на всичкото отгоре.. (h)) и отидох да го гледам.. толкова беше як.. сладур пълен... Не можах да изчакам до края на мача да се видим, но след няколко часа ми писа sms, че ме е видях и че съм изглеждала невероятно.
И ето идва четвъртък вечерта и той изведнъж ме пита дали вярвам в любовта.. отговорът ми е отрицателен, защото на 15 не знам какво е любов... Той беше на същото мнение.. и от дума на дума.. стигнахме до там, че той иска просто приятелство, защото той познавал себе си и не искал да ме нарани. Момичета като ме трудно се намирали, но той не желае да е в сериозна връзка.... А? ЧАКАЙ МАЛКО си казах аз.. ноо като се ядосах такива неща му наговорих.. ужас! ужас!
Цяла вечер не съм спала... Искам да говоря с него.. Не мога да му се обадя... Ей така седя и се измъчвам.. Снощи (петък вечер) си писахме и пак говорихме по темта.. извинихме се един на друг за грубото си отношение, но той пак продължаваше да твърди, че ще ме нарани... Казах му, че поемам риска и мога сама да се грижа за себе си...
Знам, че ме харесва.. на всички е говорил за мен.. повечето ги е разпитвал какво аз съм говорила с него.. Най-добрата ми приятелка го познава по-добре от 5та си пръста и просто знам, че не е някой си сваляч.. до такава степен мисли негативно на сериозните отношения и на това, което може да ми причини, че не смее да ме погледне. (По чиста случайност, ще идва на Детски Парламент където много добре знач, че ходя и днеска се записа.. Пуууу...) ... Цял ден бяхме заедно по срещи!....
Продължава да говори, че аз съм сериозно момиче, а той не е за мен... Не иска да ме наранява ии т.н., но аз го искам.. Искам да излизаме... Пак да ме целува.. Сега какво излиза? Че аз искам прекалено много от него, въпреки че той го иска същото, просто го е страх от real relationship.
Как да постъпя? Да му покажа, че щом е претърпял разочарования, не трябва да се страхува от новото.. или да се отдръпна и да видя дали ще ме потърси? Защото ако му покажа и докажа, какво го очаква с мен, съм сигурна, че ще го хареса, но пък дали няма да загуби интерес, докато стигнем крайната цел? Или просто да го оставя намира и да ззабравя как големите му устни (имам мания по големи устни) се допираха в моите............ Гррр... Ако не е училището, момчетата ще ми вгорчават живота..![]()
Пъbertteтьtt e sьsttoянiie, koгаttoO ttи se щэ da sttиsнeш swettа za гушatta, нoO wмestto ttowa... sтiiskaш пьпkata sii ..