- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Уж съм твърде добра за него, пък той пак не ме иска! ХАХ...
Ахахаха, давай момичее !!Първоначално написано от Gabichkaaa
Моля, моля, да кажеш как е минало после.
![]()
![]()
I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
That for me it isn't over yet.
Роско роскооо как може да си толкоз тъп бе моето момче, аз съм мъж не момиче....те е*а и кухото парче.Първоначално написано от relax4o
![]()
ПТ: Ми мацко, да не би да си го оплашила като си му казала, че не вярваш в любовта и заради това да е ударил спирачките...и тва къде е разправял на другите, че те е резнал, не говори много добре за него![]()
Има хора, които не можеш да спреш. Появяват се в живота ти обречени да го напуснат. Прегръщаш ги много силно, но най-доброто, на което можеш да се надяваш е да ги забавиш малко..
Извинявам се!!!
П.С. (поправка от втория ми пост) : Егати, смотания!
хЪх...
Sorry, брат ми.. ама си изключително ограничено парче..Първоначално написано от RoSKo0o0
![]()
Пъbertteтьtt e sьsttoянiie, koгаttoO ttи se щэ da sttиsнeш swettа za гушatta, нoO wмestto ttowa... sтiiskaш пьпkata sii ..
Егати, смотаната!Първоначално написано от Gabichkaaa
хЪх...
Стига спами идиот!
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Габи, няма смисъл да спориш, такива като него винаги ше ги има. Гледай си живота и да не ти дреме. Пък и може да го е яд, че момичетата нямат такъв мерак за него както ти за твоето момче...знае ли човек. :PПървоначално написано от Gabichkaaa
П.С. Роско няма смисъл да отговаряш, знам си го "Егати, смотания!" съм.
Има хора, които не можеш да спреш. Появяват се в живота ти обречени да го напуснат. Прегръщаш ги много силно, но най-доброто, на което можеш да се надяваш е да ги забавиш малко..
Брат, дори не съм чел темата и въобще нямам си и на идея какво пише в нея. Провеждам експеримент![]()
FuckedUp, господин Смотан, защо не вземеш да се ожениш за госпожица Смотла и да заживеете приятни мигове в смотания ви свят със смотаните си деца?
хЪх...
Или смотана... за мен си оставаш един смотан хермафродит, к`вото и да си!
хЪх...
И аз така мисля, кофти е, но това е истината. Щом ти е кавал такова нещо, значи не иска да е с теб по една или друга причина.Първоначално написано от BlueFace
AllEyesInMe благодаря за подкрепата...FuckedUp и на теб
... Май май.. трябва да се придържаме към ОТГОВОРИ НА ТЪПАКА С МЪЛЧАНИЕ!
Пъbertteтьtt e sьsttoянiie, koгаttoO ttи se щэ da sttиsнeш swettа za гушatta, нoO wмestto ttowa... sтiiskaш пьпkata sii ..
ТЪПАК > СМОТАН - така че все тая дали ще мълчиш или не.Първоначално написано от Gabichkaaa
П.С. Преставам вече, ефекта от състоянието ми мина и не ми е забавно вече![]()
хЪх...
Той вече те е целувал, за кво да не те целуне пак.. тва няма да подейства според мен...
Преди мен ти казаха много правилно, пусни топката в неговото поле и му покажи, че можеш и без него (без да прекаляваш). Заблуда е, че ще се дръпне. По-скоро ще се дърпа повече като вижда как се вманиачаваш или едва ли не му ходиш подир гъза само и само за да те забележи и да поиска нещо повече... От опит ти казвам, че тва няма да помогне. Аз като теб от страх да спре да ме отразява изобщо не се отдръпвах и накрая нищо не се получи.
А неангажиращата връзка ще е като да си сложиш главата в торбата...
Доста сте жалки, ако търсите съвети в пубертески форумчета. Съжалявам, но просто не се сдържах да не напиша нещо.![]()
Защото иска да е с нея за вечерта , а тя сигурно е девствена!Първоначално написано от GrippingBosh
Греша ли авторке?