- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Абе защо има такива момичета...????
Значи проблема ми е следния....
писал съм и преди но не по точно този начин...
на кратко историята ми е :
с едно момиче се забивахме още от лятото излизахме няколко пъти... аз и признах за чувствата си... и тя нищо... 1 месец седи си спокойно и нищо..... пак я попитах... пак ми се измъква..... и преди няколко дена ми казва че имало некъф дето мн я ревнува (момче 1 )... а днес ми казва че на екскурзията си говорела с некфо др момче (момче 2)... което й казало да избира между 1 и 2... ..... и аз направо побеснях.... как мое така да ме разиграва....
а аз не съм некъф женкар дето да търса момиче само за секс.... забавен съм горе доло съм хубав... просто един вид съм се отчаял..... и за мен в тоя град Пазарджик не останаха свестни момичета(защото не търса некфи надуфки и кифли...)
мерси на тези които са прочели темичката ми...
Благодаря предварително за помоща![]()
Таз ташак си прави с теб ,сериозно....
----
-
I'm gonna chase this whiskey with Patron
I wanna girl in my lap and a Jagerbomb
тфа го усетих.... повече няма да се занимавам с нея..... ама съм хипер някъф такъв хем ядосан хем се чувствам използван един вид ;.... ;хх
След като си се почувствал използван,е крайно време да спреш да й се обясняваш.Спри всякакъв контакт с нея.Щом се занимава с няколко момчета едновременно,тя не струва нищо.
Сам си си отговорил.Такива като нея не струват.Да си ходи при 1 и 2 , заебвай.
Пълен игнор от твоя страна ....
не и обръщай внимание ,ако те харесва ще те потърси ,като се осъзнае и престане да се държи детински
love is gone!
И аз съм от Пазарджик![]()
Stefan and Damon Salvatore![]()
блокаж
Виждаш , че не те харесва. Не й досаждай, да се занимава с другите.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
И аз мисля такаПървоначално написано от BlackCross
![]()
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
Има и свестни момичета в Пазарджик, просто още не си ги открилГоре главата и не се отчайвай заради 1 от многото курвенца
![]()
браво ;дддПървоначално написано от stephanieee
Мерси на всички за отговорите))
Щом като си и казал, че я харесваш 2 пъти и тя все се е измъквала не ти ли хрумна още тогава, че тя не изпитва нищо ? Теглиш и една 'майна' и се връщаш към почти невъзможната мисия да намериш добро момиче в Пазарджик![]()
Един съвет от мен, пич - боклуците ги има навсякъде, без значение дали е Пазарджик, София или Ню Йорк. Винаги ги е имало и ще ги има, въпросът е да успееш да ги избегнеш и да бъдеш себе си. Ако тая си прави ташак с теб, заеби я... няма смисъл да си губиш времето с нея и да тровиш собствените си нерви, които трябва да си пазиш за бъдещето. И мен понякога ме нервират някои, които понякога ме мислят, че "ги следвам" и когато покажа, че не е така, се сърдят, ама на тоя свят пълно щастие и българска угодия няма, от мен го запомни. Като виждаш, че действаш против интереса си, обърни посоката![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
така,ами найстина тя се държи кофти въпреки че знае че я хар,но тя може да те смята само за приятел..и аз съм бил в такива ситуации ..ии си намерих друго момиче тъй че горе главата има ги сякви!!!
таа миланов... еми може да те харесва само като приятел.. ии супер много да те уважава.. и да не знае как да ти го каже без да те нарани..
аа до другитее.. пишете спр мн лоши неща за тфа момиче без да го познавате![]()
Спри всички контакти и разклонители с нея...просто не се занимавай с използвачка!!!![]()
![]()
Абе защо има такива момичета...????
.. защото има кой да им се връзва!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Поли..... ти пък откъде знаеш толкова неща.... хгмммм![]()
;ддддддддд
нека си пишат ;ддд хорицата те са си прави![]()
Всички нападат момичето, пък в крайна сметка тя не ти е обещавала нищо..
Имам чувството, че сам се филмираш и почваш да изопачаваш нещата..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Бро, ще ти кажа само едно - Kick ass...
хЪх...