.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Град
    Ада

Братовчед ми

Здравейте, имам братовчед ,който е на 7 - 8 год. и има някакви ранички ( екзема) по ръцете и се чудя с какъв крем да му мажа пръстчетата

Greennight nirvana13 бебси SuckIt мъжо ми CR0W другия ми мъж

Заведи го на лекар, може да се окаже нещо сериозно.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Да отива на кожен лекар
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Град
    Ада
    В моя град кожните са скапании

Е все пак разбират повече от нас, нали така? Колкото и да е- човекът ще е лекар, ще види какво е. Ние от тук едва ли можем да те посъветваме нещо конкретно. Дори да сме имали подобни ранички, каква е гаранцията, че са от същия тип или че при братовчед ти не е нещо сериозно.

Фен Аватара на sHaDy_sOuL
    Град
    Бтг

:)

И аз имах нещо подобно и се мажех с Гентамицин.
    Sve sto je srcu drago daleko je..

Мега фен Аватара на Mi6inka
    попита ли го все пак, дали не знае от какво са..може от гризане, чоплене и прочие да са му станали такива..ако е нещо такова, поне да не се притесняваш.. Болят ли го ? Аз като бях на неговата възраст се забавлявах с пергела по пръстите си или с иглички и те ми ставаха такива надъвкани пръстите

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Това дете родители няма ли?
    Защо точно ти си правиш експерименти с него и искаш съвет във форум как да го лекуваш?!
    По въпроса с пътуването- да не би да са ти наложили забрана да напускаш града?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Това дете родители няма ли?
    Защо точно ти си правиш експерименти с него и искаш съвет във форум как да го лекуваш?!
    По въпроса с пътуването- да не би да са ти наложили забрана да напускаш града?!

добре де... тези въпроси са си нейна работа.. решила е , че иска съвет, попитала е..не е ли по-добре да се опитаме да бъдем полезни за въпроса на авторката, нали за това е форума

П.с. Не нападам и не се карам

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не е лошо, но не е в рамките на нейната компетенция. А и щом тя поема инициатива да го лекува, чисто и просто реве за сигнал до социалните, защото това говори за липса на родителска грижа.
    Ако е алергия или автоимунно заболяване, не дай, Боже, ще му помогнете на куково лято с тоя гентамицин, посочен по-горе.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Не е лошо, но не е в рамките на нейната компетенция. А и щом тя поема инициатива да го лекува, чисто и просто реве за сигнал до социалните, защото това говори за липса на родителска грижа.
    да се надяваме, че просто има чести срещи с него и е забелязала това на пръстчетата му и е решила да бъде полезна..
    както аз примерно, ходя често да гледам племеника ми,за някой друг час, когато кака ми трябва да излезе някъде, а мъжа и е на работа, а времето е прекалено студено да го изкарва на вън ( той е на година )...тъй де..дано да не си права, че най-грозното нещо на света ми са некадърните родители...

Град
    Ада
    Ако е алергия или автоимунно заболяване, не дай, Боже, ще му помогнете на куково лято с тоя гентамицин, посочен по-горе.
    Просто ме интересува братовчед ми няма нищо лошо нали ???
    Има си родители и те се грижат за него ,но реших да попитам ,но вече съжалявам ,че го направих

Град
    Ада
    Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    да се надяваме, че просто има чести срещи с него и е забелязала това на пръстчетата му и е решила да бъде полезна..
    както аз примерно, ходя често да гледам племеника ми,за някой друг час, когато кака ми трябва да излезе някъде, а мъжа и е на работа, а времето е прекалено студено да го изкарва на вън ( той е на година )...тъй де..дано да не си права, че най-грозното нещо на света ми са некадърните родители...
    Както казах родителите се грижат много добре !!!!!!!! ПРОСТО РЕШИХ ДА ВИ ПОПИТАМ НО ВЕЧЕ СЪЖЕЛИХ

Град
    Ада
    Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    попита ли го все пак, дали не знае от какво са..може от гризане, чоплене и прочие да са му станали такива..ако е нещо такова, поне да не се притесняваш.. Болят ли го ? Аз като бях на неговата възраст се забавлявах с пергела по пръстите си или с иглички и те ми ставаха такива надъвкани пръстите
    Ами на вуйчо пръстите са му така явно малкия го е наследил и моите пръсти бяха така преди ходих при кожен ефект нулев и си минаха от самосебе си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си