.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Може ли ?

Град
    София

Може ли ?

Здравейте,тъй като ходих на лекар миналата седмица в сряда и петък трябва да си извиня едни отсъствия.Лекарката ми даде бележка и каза напиши си,за когато ти е нужно.Въпроса ми е дали може да се напише 23 и 25 февруари,или е задължително да е 23-25 февруари,щото аз в четвъртък не съм отсъствал и нямам отсъствия

Честно казано не знам, но мисля че може. Нека и някой друг да каже, защото не съм много наясно

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Не е задължително, бъди спокоен.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Не мисля, че има значение.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Естествено, че трябва да е 23-25 ... ако напишеш 23 и 25 е супер явно ... нали все пак е лекарска бележка за домашно лечение ... и излиза, че лекарката ти решава, че през ден трябва да си си вкъщи

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от shokolad_4eto
    Естествено, че трябва да е 23-25 ... ако напишеш 23 и 25 е супер явно ... нали все пак е лекарска бележка за домашно лечение ... и излиза, че лекарката ти решава, че през ден трябва да си си вкъщи
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от shokolad_4eto
    Еми аз не съм бил на домашно лечение,а на прегледи...затова питам...

Абе ае не се прави на интересен нищо не ти пречи да напишеш 23-25 за едно тиренце пускаш тема ?!
    Обичам !

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от krissy7
    Абе ае не се прави на интересен нищо не ти пречи да напишеш 23-25 за едно тиренце пускаш тема ?!
    Кво се заяждаш па ти ???Ше си пускам теми за квото искам,ясно ?Да,за мен е важно,щото в четвъртък съм бил на даскало,ОК ?

Не се заяждам просто ти казвам , че е тъпо да пускаш безсмислени теми
    Обичам !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си