.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Град
    не е установено още :]]

Как да й боядисам само долния слой на косата?

Хора,помощ! Изпаднала съм в отчаяние...Кажете ми как се боядисва само долния слой на косата?
    Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...

отиваш на фризиор или си хващаш горния слой с една шнола или ластичка за да не пада и боядисваш доло.. после изкъпваш косата и готово.. поне аз така мисля
    Мечтите са безкрайни..

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от KiSs_mY_LiPs
    или си хващаш горния слой с една шнола или ластичка за да не пада и боядисваш доло.. после изкъпваш косата и готово.. поне аз така мисля
    И аз така мисля.. btw пише се "долу", а не "доло"

А знаете ли долу-горе, колко излиза при фризьор?

4-5 лева . Зависи от фризьора .

Град
    във филма, заедно със саундтрака
    И от фризьора и от дължината на косата.
    Може и 5 лева да ти вземе , може и 35.
    There's only two types of people in the world:
    the ones that entertain and the ones that observe.
    Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
    Dont like the backseat-gotta be first!

Супер фен Аватара на rosencetooo
    По-добре първо отиди при фризьор и питай за теб г/д колко ще струва да ти я боядисат по този начин .. и ако цената те устройва най-добре ще е фризьор да те боядиса.. а ако ли не пробвай сама да си защипеш горния слой и да си боядисаш долният.. според мен така може и да стане .. както казаха другите

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Виж сега, не е толкова трудно 1 я път да си я боядисаш, но после като трябва пак, понеже корените ще са ти прораснали е много трудно да хванеш точно същия участък от косата.

Така.. Моята коса е средно дълга.. смисъл до половината на гърба ми е. Преди няколко месеца си бях боядисала долния слой на косата червен, и стоеше много хубаво.. Мисля, че заради дължината на косата ми взе 10 лева, но пък и боята беше много хубава.. не мисля че ще ти излезе повече от 10 лева..
    Дано съм помогнала.. Успех!

Супер фен Аватара на Zaharinka
    На мен ми излезна изсветляване + боядисване 20 лева,зависи много какъв точно цвят искаш..

както ти казаха и другите, вдигаш горния пласт и го защипваш с някаква шнола, после мажеш останалото - не е голяма философия. при фризьор ще ти излезе поне 10-15лв, не са много пари, но може да си ги спестиш ако хванеш майка ти или някоя приятелка. а за боядисването на корените после няма защо да се притесняваш, дори да не си хванала съвсем същия пласт коса като първия път - в крайна сметка корените на долния пласт могат да се видят само ако си с вързана коса и тук-там някой пропуснат не се набива на очи
    ... so much to live for, so much to die for ...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Разделяш косата си с гребен нарвномерно, връзваш горня слой на косата с ластик/шнола, след това мажеш само долния.

На мен косата ми е боядисана русо, а отдолу - в черно. Преди време я мажех с цикламен балсам оцветел.

искам и аз така смао че моята е кафява аз искам с лилаво тъмно и няклко тини-Wини кичурчета от горе ако сте ме рабрали мн яко 6 стане
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

На който долният пласт на косата е друг цвят да сложи снимка.

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    бе най-добре върви на фризьор Мене за да ми изрусят долния пласт ми зеха около 20 лв..

Помагайте нз какво да правя в момента съм кестенява коса и искам да си боядисам долният пласт 4ервен или черен и се чудя дали да пробвам в къщи или да ида на фризьор

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си