.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Подарък за РД

Зравейте,
    С едно момиче се запознах преди 3 седмици и излизахме няколко пъти заедно. Мисля, че може да се получи нещо, но все още не съм направил нищо повече от прегръдка...
    Тя скоро има рожден ден и смятам, че това ще е хубав момент да и подаря нещо романтично, с което да и стане ясно, че изпитвам нещо към нея

Та дайте някаква идея за подарък

Колко романтично? Нещата може примерно да варират от плюшена играчка и роза до това да кръстиш звезда на нейно име. Прояви въображение .

Ми то е ясно, че всеки може да купи роза и мече примерно и готово ама не искам да е толкова обичайно.

И преди да ме оплюете, че нямам въображение... и само на насока ще съм доволен.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Аз ща оплюя, че си си губил времето 3 седмици. Вече по най-голяма вероятност си и станал "приятел" (момче, с което никога не би правила секс). Намеренията се показват в първите 1-2 срещи, не първите 1-2 месеца.
    Temet Nosce

벨야카

Senior Member Повече от фен
    Град
    Пазарджик city
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Аз ща оплюя, че си си губил времето 3 седмици. Вече по най-голяма вероятност си и станал "приятел" (момче, с което никога не би правила секс). Намеренията се показват в първите 1-2 срещи, не първите 1-2 месеца.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си