.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: Мечтатели

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    vaniliika, със Сомалия ли да се сравняваме, че да сме доволни? Айде стига...
    Иначе ми е много интересно това с промиването на мозъците Какво промиване виждате в едни обикновени човешки истории? Като гледате 95% американски филми, що никой не казва нещо за промиване на мозъци, а им се кефите? Признайте си, че единствения ви проблем с турските сериали е това, че са турски.
    Защото американските филми не са създадени пряко със идеята да ни направят нас българите (всъщност де дори не знаят кои сме ние ) американци или нещо подобно. А турците или някой друг също не създават сериалите с тази цел може би, но този който поръчва те да се излъчват по телевизията толкова масово ( и повярвайте ми има такъв човек или хора) има тази цел. Чисто промиване на мозъци.

А тва с оплакването ква ни е държавата... бе замислете се бе хора. Държавата тва сте вие и чакате все някой друг да ви оправи проблемите. Управляващите та управляващите. Те са просто хора които слагат закони. Ако вие не си промените мисленето те не могат да го направят ( всъщност могат към по-зле със маниполации, но не те ги правят а някой по-висок защото те са си просто едни пионки). Никой друг не е толкова виновен за състоянието на държавата колкото вас !!!

сори за 2 in a row :S
    ваУ рокс
    Grell

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Не отивам в Турция очевидно защото нямам възможност,а и не знам езика,ако имах бих отишла ! И както пишеше по горе всички големи патриоти станахте ама на паметника на Левски никой не се сети да отиде нали ? А пък и като гледам май само ти / BladeDancer / имаш проблем с турците и тоя сериал. Като не ти харесва защо въобще си изказваш мнението бе ?! Ходи и си гледай твойте филми и не се бъркай.Ей на тва му викам хора без работа !.
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Почитам всеки български празник. Почитам всеки български герой! И да не съм отишал на шествието в града ми ( да шествие лол не само по паметници се ходи), но бях тежко болен и нямаше как. Не си мисли че сме форумни мишки моля те .

Иначе нищо нямам против турците - черни идиоти са и не ми пука за тях. Пука ми за вас с промитите мозъци. А пък проблем със сериалите хич нямам. Не ги гледам нямам нужда да ги гледам. Който ги гледа здраве му кажи въпреки че е едно и също всеки път и е толкова неестествено ама щом ви харесва сериали гледайте си ги. Имам проблеми с промиването на мозъци с тея сериали. Както винаги не може да осъзнаете. Нямам проблем 3-4 сериала да се пуснат да се гледат ама то нон стоп и е тормоз над хората които не обичат сериали и не искат да гледат турци.

А защо въобще си изказвам мнението ? Ние къде живеем, че не може? Аз мисля, че живея в свободна държава и мога да си изказвам мнението където си поискам ( е не точно но все пак ). Нито баща ти доган нито ти нито някой турчин може да ми забрани да си го изказвам.
    ваУ рокс
    Grell

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    В темата влязох, защото помислих, че става дума за действително качествения, уникално добър и красив филм "Мечтатели" на Бернардо Бертолучи. Естествено нямах намерение да коментирам каквото и да било за сериал, който нито съм, нито имам желание да гледам (не, защото е турски/таджикистански/инджикитайски, а по простата причина, че сериали по принцип не обичам и почти не гледам, сапунки пък най- малко, уотевър), докато не прочетох следното мнение:

Омг първо като ти гледам аватара не знам кой е лапето ! И какво лошо има да ни управляват турци не разбрах ?? Как може да сте такива расисти ?! Какво като са турци ?
    ... и останах без думи... буквално... После се поокопитих, но все още се чудя ако човек вземе, че каже нещо ще има ли смисъл и ще бъде ли изобщо погледнато и взето под внимание от човек, който може да мисли по този начин. И все пак...

Не, девойко, не защото сме расисти трябва да сме против това да ни управляват турци. Причината е далеч по-проста: защото сме БЪЛГАРИ, които живеят в БЪЛГАРИЯ. Защото е абсурдно да ни управлява друга нация, защото сме се борили със зъби и нокти за някаква си там независимост, за която явно ти не си донаучила в часовете по история в училище. Не става дума за това, че преди n- брой години еди-кой-си народ ни бил поробил, не става въпрос за това, че са били точно турците (въпреки, че за повечето хора си опира точно до това), става въпрос за това, че НИЕ трябва да си се управляваме, защото това си е НАШАТА държава.

А колкото до другите ти думи:

И не се гордея,че съм българка,никога не съм искала и няма да искам да съм такава.
    И аз не се гордея...точно заради същестуването на такива мои "сънародници" като теб.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Тя не се гордее че е българка следователно няма нищо против да и викаме фехмет или мехмед нали ? ..
    Аз се гордея че съм българин. Гордея се с българската история - Една от трите сили в средновековието - запазила 500 години българското самосъзнание - най-бързо развиваща се държава в началото на миналия век - и най-вече най-красива природа просто ... Ако не се гордееш има едно лечебно заведение до Раднево може да го пробваш .
    ваУ рокс
    Grell

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Цитирай Първоначално написано от Linns
    Темата е за сериала, не за Турция и България..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си