Цитирай Първоначално написано от vaniliika
Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
Боже Боже дето вика Ефе... Като не ви харесва филма,защо въобще отваряте темата,да се заяждате ли какво ? Явно ви прави удоволствие да се заяждате.Пък дори и да ни управляват турци,още по - добре,държавата ни ще стане много по хубава от тва бунище,което е сега.Вижте Мармарис,Истанбул и тн.Всичките им градове са прекрасни,докато ние имаме само казани и цигани,които ровят в тях ! Стига сте се заяждали и си гледайте тъпите мачове !
Та..по темата...аз разбрах,че Гювен ще замине някъде,Аслъ ще се върне при Ефе,а Мине и Дениз отново ще са заедно.Само това знам...ама и за жалост сега ставам 2ра смяна и ще трябва да го тегля

какво каза ???? държавата ни щяла да стане по-хубава ?? Аве ей ти чуваш ли са малко кво говориш лапе.. затова ли толкова народ са е жертвал, и е избит, за да може днес ти да се наречеш българка и най-вече ,да си свободна ??...затова ли нашите герои са умрели за да може днеска да казваш нека ни управляват турците .. .. Боже не, по-голяма тъпотия не бях чувала ... а колкото до сегашното ни състояние като не ти харесва тука в България, отивай да им правиш четка на турците, защото се радвай и на това което сме сега, има страни в които хората сънуват дори за едно парче хляб.
+++ не видях преди..но как може да кажеш,че по-добре да ни управляват турци ... ..товА не е спам..защото не беше по темата и за управлянието.. ,но нека не смесваме сериалите с държавното ни положение..!