.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Тема: SELENA GOMEZ

SELENA GOMEZ

Който харесва SELENA GOMEZ да пишат тука
    DarkOrbit е онлайн браузър базирана игра компанията Bigpoint. Той е тук от ноември 2006 г. и посочва, че над 52 милиона регистрирани потребители. Той е на няколко езика по целия свят.

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Тя е лесбийка

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Още не е остановен пола на бобъра. Може да е хемафродит, а не жена !
    ваУ рокс
    Grell

Мега фен Аватара на Colouring
    Aми,става горе-долу.
    Една от малкото(може и единствена),която харесвам от диснитата.Песните й са хубави,ама откакто тръгна с Бобъра не знам какво стана.. не знам какво си мисли,ама не съм го очаквала.

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Цитирай Първоначално написано от Colouring
    Aми,става горе-долу.
    Една от малкото(може и единствена),която харесвам от диснитата.Песните й са хубави,ама откакто тръгна с Бобъра не знам какво стана.. не знам какво си мисли,ама не съм го очаквала.

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Абе какво ви пука с кого ходи ?! Пита се дали ви харесва като външен вид,държание..какво пак забъркахте Джъстин Бийбър.. Аз лично я намирам за адски красива!

Еми,пука ми,защото не го харесвам.
    За нея нямам нищо против-сладка е,харесвам я,но според мен двамата не си подхождат.

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Големи сте специалисти!

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Е какво и аз мисля,че не си подхождат !
    Харесвам я,но не особенно,прекалено ми е лигава.
    Но иначе нямам нищо против нея.Красива е,има хубави песни и филмите и са хубави.Абе сладурана е с една дума,но Майли ми е на сърце.
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Ще ме извинявате,но аз слушам Hans Zimmer,Trevor Rabin...-Джъстин Бийбър изобщо не ме влече,стила му на музика имам предвит.Но аз не го слушам,но също така не го коментирам,защото аз съм на 15,той на 16.Не знам какво ще се случи с мене за нататък,но в момента той е по преуспял от мене и от целия форум.Няма смисъл всяко нещо да намесвате човека и да го плуете.Ако не го харесвате,защо под дяволите го коментирате Имам чувството ,че завиждате,защото ЯВНО е доста преуспял за възрастта си ,а вие не сте постигнали почти нищо значимо.Сега може и мен да плюете.Просто правете като мен,като не ви харесва-не го слушайте..
    A men has only one lifetime,but HISTORY can remember you forever..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от DaVinciCode
    Ще ме извинявате,но аз слушам Hans Zimmer,Trevor Rabin...-Джъстин Бийбър изобщо не ме влече,стила му на музика имам предвит.Но аз не го слушам,но също така не го коментирам,защото аз съм на 15,той на 16.Не знам какво ще се случи с мене за нататък,но в момента той е по преуспял от мене и от целия форум.Няма смисъл всяко нещо да намесвате човека и да го плуете.Ако не го харесвате,защо под дяволите го коментирате Имам чувството ,че завиждате,защото ЯВНО е доста преуспял за възрастта си ,а вие не сте постигнали почти нищо значимо.Сега може и мен да плюете.Просто правете като мен,като не ви харесва-не го слушайте..
    + 1
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Супер фен Аватара на slicky
    Със Селенчиту имам мокри сънища

Голям фен Аватара на LaffyTaffy
    Цитирай Първоначално написано от suNnykaty96
    Цитирай Първоначално написано от DaVinciCode
    + 1
    И с какво е преуспял?! Явно не си много запознат с начина, по който се става известен днес. Добре, че Ъшър (май беше) го е "намерил" и го е "вкарал в шоубизнеса" с цел реклама, момчето не си е мръднало пръстчето. След година вече няма да съществува, след 2 - никой няма да го помни

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    повръщам на тия 'звездички' и се изхождам на феновете им
    смрт

Цитирай Първоначално написано от LaffyTaffy
    + 1
    И с какво е преуспял?! Явно не си много запознат с начина, по който се става известен днес. Добре, че Ъшър (май беше) го е "намерил" и го е "вкарал в шоубизнеса" с цел реклама, момчето не си е мръднало пръстчето. След година вече няма да съществува, след 2 - никой няма да го помни
    Супер зле просто .. Вие от нямане на работа се изкарвате големите разбирачеи, сеш' се :Д:Д
    Преди да почнете да го плюете, вземете малко четете к'во се е случило, а не говорете ей така наизуст, само щото тия, където го мразят говорят така за Бобъра.
    Ако си бяхте мръднали пръста и бяхте разцъкали в интернет, щяхте да видите к'во е станало, ама си дърдорите колкото да си начешете езика и да се изкарате супер яките е така
    За к'во плюете всичко преуспяло в тоя свят? Така просто изглеждате супер жалки ..
    Момчето пее от супер малко, ако четяхте в интернет и гледахте малко клипчета, щяхте да го видите, ама нямаше да ви го побере сивото вещество о.о
    Т'ва че в България ставаш звезда, като си сложиш силикон в циците, не означава, че той е станал звезда без талант. За да го намери Ъшър си е имало причина. Бобъра не е като наще чалгарки, които микрофона не знаят как да държат и пеят плейбек
    Напълно заслужено Бобъра си стана звезда, защото има талант и хъс. И к'во като Ъшър го е взел ?! Джъстин Тимбърлейк също е искал Бийбър о.О Рано или късно някой щеше да го намери и той пак щеше да си стане известен с ТАЛАНТ. Момчето може да си пее, вие т'ва не го ли разбирате???
    Като сте си задръстили главите с Андреа, Азис, Джордан мордан и не знам още к'во боклуци никой не ви е виновен, най - малко пък той.
    Мразите го, щото е малък, ама е известен, има пари, има талант, има фенки, направи си филм и е преуспял .. За т'ва ли го мразите ?! Че момчето си осъществи мечтата ?!
    Не искам да ви го пожелавам, но дано някой ден разбере к'во е да си преуспял и някви незнаещи балами да ви плюят постоянно .. Пф, супер жалки сте просто

P.S Не съм фенка на Джъстин Бийбър, просто харесвам някои негови песни и нямам нищо против той да е известен..
    Айде са се оправдавайте с т'ва, че всичко покрай него е нагласено и не знам си кво .. ама не знам сами дали ще си вярвате ..

P.S Към авторката - съжалявам, че така се отплеснах за Бобъра, ама винаги си мълча при такива коментари, ама т'ва вече ме изкара извън релси
    По темата - не я харесвам, слушам само една песен на Селена - A Year Without Rain..

Абе,моля ви се,имал голям талант.Да има уникален глас?Не!Да има невиждан талант?Не!Това,че може да пее горе-долу добре не го прави звезда.Пеенето му изобщо,ама изобщо не е нещо особено,че да му се възхищаваме.Мислите ли,че повечето от тия неговите фенки се интересуват от самия му талант,а не от това как се облича,какво лигаво нещо е казал еди-къде си,с какъв шампоан си мие гейското бретончето или пък какво ново е постнал в twitter?И по някаква необяснима причина някои са хлътнали толкова много по него,че го идиализират,все едно е техен бог.Наскоро бях попаднала на една негова класация,в която беше номинирам за най-секси мъж?МОЛЯЯЯЯЯЯ!Та той дори няма косми по тялото,а пък за това дали е мъж още се спори.
    Моля ви се,нито му завиждам,нито си избивам комплексите.Просто ме дразни,че където се обърна виждам Бобъра.Джъстин гостува в еди-кое си шоу,Джъстин сниман как излиза от тоалетната,Джъстин се пострига-феновете му припадат по улиците.
    Надявам се славата му да отмине бързо,защото не си заслужава толкова много шум за нищо особено.

И,да.Съвсем наясно съм,че темата не е за Бобърчо,ама не мога да изтрая.
    То е ясно,че навсякъде,където се напише 'Джъстин Бийбър' в тоя форум,независимо дали темата е за него или не-ще има скандал.
    'Айде приятен ден.. и си пускам A year without rain

Голям фен Аватара на Mirage3
    Не си падам много по Дисни звездите... Може би само Майли малко се отличава от тях. Селена има хубави песни, но не ми е идол и не я слушам. Разбира се прави хубава музика, но за мен не е нищо особено. В AYWR има страхотен глас междудругото... И стила и на обличане ме кефи, но просто не е мой тип.
    А относно Бобъра и аз да се наместя малко.
    Няма някакъв уникален глас и дори, както каза Colouring фенките му не се прехласват по песните му, а по самия него... Дори не са го видяли на живо и вече го боготворят... Има разлика между това да си имаш идол и да следиш новите му песни, филми и т.н., ама си има и граници... Та те искат да знаят всяка негова стъпка. O_O

Това, че фенките му го идеализират толкова глупаво, не го прави гей, жена и т.н. Защо известните момчета ги наричате гейове или травестити ?!?! о.О
    Супер тъпото е това. И к'во ще рече това - няма уникален глас ? Се едно Лейди Гага има някъв свръх якия глас.
    Хората го мразят, защото е млад и успял. Що не мразите Брат Пит ?! Или Бийонсе?!
    Пф, се тая. Се едно на него му пука, че някои си в България му викат, че е гей. Той пак си има парите, гласа и фенките

Голям фен Аватара на Mirage3
    Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    Това, че фенките му го идеализират толкова глупаво, не го прави гей, жена и т.н. Защо известните момчета ги наричате гейове или травестити ?!?! о.О
    Супер тъпото е това. И к'во ще рече това - няма уникален глас ? Се едно Лейди Гага има някъв свръх якия глас.
    Хората го мразят, защото е млад и успял. Що не мразите Брат Пит ?! Или Бийонсе?!
    Пф, се тая. Се едно на него му пука, че някои си в България му викат, че е гей. Той пак си има парите, гласа и фенките
    Дразни ме просто. Не го харесвам и т`ва е... Има къде къде по-успели личности от него, как да мразим тях...

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Що не мразите Брат Пит ?! Или Бийонсе?!
    Ами Брат Пит е добър актьор и играе в хубави филми, а Бийонсе има хубав глас и хубави песни, докато на Бийбър песните като цяло не са кой знае кво и ги слушат само лица под 18 доколкото знам.
    Ако хората можеха само да слушат песните на Бийбър без да знаят кой е, без да могат да го видят и без да има видеоклипове и концерти щеше ли да е популярен или харесван? Докато ако това стане с други изпълнители с качествени песни пак щяха да са световноизвестни и без да има някаква личност зад тях.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Цитирай Първоначално написано от LaffyTaffy
    + 1
    Супер зле просто .. Вие от нямане на работа се изкарвате големите разбирачеи, сеш' се :Д:Д
    Преди да почнете да го плюете, вземете малко четете к'во се е случило, а не говорете ей така наизуст, само щото тия, където го мразят говорят така за Бобъра.
    Ако си бяхте мръднали пръста и бяхте разцъкали в интернет, щяхте да видите к'во е станало, ама си дърдорите колкото да си начешете езика и да се изкарате супер яките е така
    За к'во плюете всичко преуспяло в тоя свят? Така просто изглеждате супер жалки ..
    Момчето пее от супер малко, ако четяхте в интернет и гледахте малко клипчета, щяхте да го видите, ама нямаше да ви го побере сивото вещество о.о
    Т'ва че в България ставаш звезда, като си сложиш силикон в циците, не означава, че той е станал звезда без талант. За да го намери Ъшър си е имало причина. Бобъра не е като наще чалгарки, които микрофона не знаят как да държат и пеят плейбек
    Напълно заслужено Бобъра си стана звезда, защото има талант и хъс. И к'во като Ъшър го е взел ?! Джъстин Тимбърлейк също е искал Бийбър о.О Рано или късно някой щеше да го намери и той пак щеше да си стане известен с ТАЛАНТ. Момчето може да си пее, вие т'ва не го ли разбирате???
    Като сте си задръстили главите с Андреа, Азис, Джордан мордан и не знам още к'во боклуци никой не ви е виновен, най - малко пък той.
    Мразите го, щото е малък, ама е известен, има пари, има талант, има фенки, направи си филм и е преуспял .. За т'ва ли го мразите ?! Че момчето си осъществи мечтата ?!
    Не искам да ви го пожелавам, но дано някой ден разбере к'во е да си преуспял и някви незнаещи балами да ви плюят постоянно .. Пф, супер жалки сте просто

P.S Не съм фенка на Джъстин Бийбър, просто харесвам някои негови песни и нямам нищо против той да е известен..
    Айде са се оправдавайте с т'ва, че всичко покрай него е нагласено и не знам си кво .. ама не знам сами дали ще си вярвате ..

P.S Към авторката - съжалявам, че така се отплеснах за Бобъра, ама винаги си мълча при такива коментари, ама т'ва вече ме изкара извън релси
    По темата - не я харесвам, слушам само една песен на Селена - A Year Without Rain..
    Ш алоу чакай малко. Никой не отрича таланта на гея. Начина по-който си е взел славата е тъпа. Не хейтвам преуспяли хора които са си изкарали всичко с пот. Ама тва педалче не си е мръднало пръстчето и има клип във МТВ.
    Както и да е не ми пука моите идоли МТВ ги е молела за клип на тяхната телевизия така, че не ми пука от такива глупости.
    Пука ми че го виждам навсякъде и го изкарват за някакъв със супер сили след като може да пее. Има и други хора които могат да пеят ам ате не са джъстин бийбър .. що ? Щото не искат да са комерсиални гейчета които правят всичко за пари дори и да си дават гъза на черни цигани !
    ваУ рокс
    Grell

Голям фен Аватара на LaffyTaffy
    Нито му завиждам, нито избивам комплекси ! Дразни ме, че в последните 2-3 години музикалната сцена се задръсти с "таланти", заради които музиката сега върви мощно надолу. А музикалните компании за пари и ням човек ще направят звезда
    Смирноф, пак ще повторя, че момчето е просто още един начин за печелене на пари. И като омръзне и изсмучат всичко от него ще се върне в начална позиция.
    А по темата - Не слушам Селената.

Напълно съм съгласна с smiirnoff.
    Colouring,забелязах,че си фен на Дневниците на вампира.Ами то всеки може да каже,че на където се обърне вижда дневниците.Не,че и на мене не ми харесва сериала,просто ти давам пример.И ти от къде разбра,че той не е мъж?Айде разбирам може да не го харесваш и според теб да няма талант,обаче това значи ли,че е гей? И ми писна като видите някой преуспял и да почвате да го плюете.Май само това можете.Ок,всеки има различно мнение обаче това,че не го харесвате не значи,че е гей.

П.П.Не съм му голяма фенка.Само някои негови песни ми харсват.Обиконвено не пиша в такива теми пълни със скандали ама ми писна от такива дето се правят на многознайковци.

Край време е да се разкрием.
    Харесвам супер страшно смислениете песни. Харесвам мелодията на текста харесвам мелодията на инструментала. Харесвам всичко което той е написал! Чакай малко написал ли е нещо? Всичките му песни са супер авторски .. само няколко хилядарки - толкова авторски ...

Време е да кажем, че всички я обичаме! Бобърката да живее !
    ваУ рокс
    Grell

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си