- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- SELENA GOMEZ
Аха,вярно е,че съм фенка на Дневниците,но не знам кой знае да се говори толкова за тях.Просто сериала е преуспял и много хора(подчертавам,че лицата не са само под 18 години) му се радват.Първоначално написано от simpleplann
Бийбър дали има зрели фенове?Не мисля.
Как съм разбрала,че не е мъж ли?Не съм му виждала най-забележителен и отличителен белег(и дай Боже никога да не го сторя),ама ти виждала ли си негова снимка?Да ти прилича на МЪЖ?На мъж???Освен това,когато за пръв път чух негова песен попитах приятелката ми:'Коя е тая певица,струва ми,че не съм я чувала преди.." Няма нищо мъжко у него,не знам с каква промивка на мозъците са тези,които му се радват.
И за да не продължаваме спора-изобщо не ме интересува Бобъра,нека прави каквото иска,да ходи с когото иска,но аз никога няма да си променя мнението за него,пък камоли да спра да го изразявам.![]()
И не е вярно,че оплюваме всеки преуспял човек.Това пък къде го видяхте не знам.Има много преуспели хора,които харесвам и мисля,че са го заслужили.Просто за Бийбър мнението ми е различно.
![]()
![]()
![]()
Оф, ми много ясно, че като не му е мутирал гласа ще звучи като момиче .. по твойта логика всички с неговата прическа и с немутирал глас са гейчета, женствени и не знам още к'во![]()
Баси тъпите логики изкарвате всички .. И, да, автор е на някои песни. Се едно другите певци сами си ги измислят![]()
Няма да споря вече, щот' е излишно. Просто пак ще кажа - на Бийбър не му пука и грам к'во мислят некви си там 15 годишни за него, той си има парите, гласа и фенките.
![]()
И така..... това тук се превърна в тема за Бийбър, не за Селена, както трябваше да е. Поредната тема за Бийбър, която най - вероятно ще завърши с ключ.
И за да не е спам - Селена ми е симпатична, макар и да не съм й фен. И с риск феноветe й да ми се нахвърлят - харесвам я повече като актриса, отколкото като певица. Навремето този сериал, дето играеше вещица ( не си спомням как му беше точно името ) много ми харесваше и ми беше един от любимите (:
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
![]()
![]()
![]()
Много ми е забавно,честно.
Ама нека сложим точката вече.Всеки си има различно мнение,всеки е свободен да си го изразява и това е.
Честит да му е РД-то на Бобърчо(за който чух в сутришните новини по БТВ![]()
уоу.. не съм го очаквала ),пък Селена да прави още добри песни.
![]()
Последно наистина от мен - фактите говорят ли ?! Да, говорят, че има супер много пари, фенки, фенове, известни приятели и т.н, въпреки хейта на толкова много хора.![]()
Никога не съм казвала, че музиката му е уникална, просто може да си пее и си изкарва парите с пеене.. Не с лизане на пишки като българските "звезди"![]()
Точно вчера си говорихме с един приятел на тая тема. Ми и двамата не го харесваме, аз само слушам няколко негови песни, ама си говорихме, че колкото и всичко да го плюят той пак ще си е идол на милиони. Колкото и да му викат, че е гей - той пак ще чука (с извинение) Селена Гомез ..
И аре стига толкова за тоя, темата си е само за Селена ГОмез, извинявам се, ама не мога вече да си трая :Д
Стига сте спорили на тея теми, бе.
Audio ergo sum