.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Тема: SELENA GOMEZ

Мега фен Аватара на Colouring
    Цитирай Първоначално написано от simpleplann
    Colouring,забелязах,че си фен на Дневниците на вампира.Ами то всеки може да каже,че на където се обърне вижда дневниците.Не,че и на мене не ми харесва сериала,просто ти давам пример.И ти от къде разбра,че той не е мъж?Айде разбирам може да не го харесваш и според теб да няма талант,обаче това значи ли,че е гей? И ми писна като видите някой преуспял и да почвате да го плюете.Май само това можете.Ок,всеки има различно мнение обаче това,че не го харесвате не значи,че е гей.
    Аха,вярно е,че съм фенка на Дневниците,но не знам кой знае да се говори толкова за тях.Просто сериала е преуспял и много хора(подчертавам,че лицата не са само под 18 години) му се радват.
    Бийбър дали има зрели фенове?Не мисля.
    Как съм разбрала,че не е мъж ли?Не съм му виждала най-забележителен и отличителен белег(и дай Боже никога да не го сторя ),ама ти виждала ли си негова снимка?Да ти прилича на МЪЖ?На мъж???Освен това,когато за пръв път чух негова песен попитах приятелката ми:'Коя е тая певица,струва ми,че не съм я чувала преди.." Няма нищо мъжко у него,не знам с каква промивка на мозъците са тези,които му се радват.
    И за да не продължаваме спора-изобщо не ме интересува Бобъра,нека прави каквото иска,да ходи с когото иска,но аз никога няма да си променя мнението за него,пък камоли да спра да го изразявам.
    И не е вярно,че оплюваме всеки преуспял човек.Това пък къде го видяхте не знам.Има много преуспели хора,които харесвам и мисля,че са го заслужили.Просто за Бийбър мнението ми е различно.

Оф, ми много ясно, че като не му е мутирал гласа ще звучи като момиче .. по твойта логика всички с неговата прическа и с немутирал глас са гейчета, женствени и не знам още к'во
    Баси тъпите логики изкарвате всички .. И, да, автор е на някои песни. Се едно другите певци сами си ги измислят

Няма да споря вече, щот' е излишно. Просто пак ще кажа - на Бийбър не му пука и грам к'во мислят некви си там 15 годишни за него, той си има парите, гласа и фенките.

Повече от фен
    И така..... това тук се превърна в тема за Бийбър, не за Селена, както трябваше да е. Поредната тема за Бийбър, която най - вероятно ще завърши с ключ.
    И за да не е спам - Селена ми е симпатична, макар и да не съм й фен. И с риск феноветe й да ми се нахвърлят - харесвам я повече като актриса, отколкото като певица. Навремето този сериал, дето играеше вещица ( не си спомням как му беше точно името ) много ми харесваше и ми беше един от любимите (:
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Мега фен Аватара на Colouring

Много ми е забавно,честно.
    Ама нека сложим точката вече.Всеки си има различно мнение,всеки е свободен да си го изразява и това е.
    Честит да му е РД-то на Бобърчо(за който чух в сутришните новини по БТВ уоу.. не съм го очаквала ),пък Селена да прави още добри песни.

Последно наистина от мен - фактите говорят ли ?! Да, говорят, че има супер много пари, фенки, фенове, известни приятели и т.н, въпреки хейта на толкова много хора.
    Никога не съм казвала, че музиката му е уникална, просто може да си пее и си изкарва парите с пеене.. Не с лизане на пишки като българските "звезди"
    Точно вчера си говорихме с един приятел на тая тема. Ми и двамата не го харесваме, аз само слушам няколко негови песни, ама си говорихме, че колкото и всичко да го плюят той пак ще си е идол на милиони. Колкото и да му викат, че е гей - той пак ще чука (с извинение) Селена Гомез ..
    И аре стига толкова за тоя, темата си е само за Селена ГОмез, извинявам се, ама не мога вече да си трая :Д

Стига сте спорили на тея теми, бе.
    Audio ergo sum

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си