- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 14 години по-голям от мен ;[
Ходя с момче който е с 14 години по голям от мен аз съм на 16 а той на 30
ходим вече 2 месеца вика ми че съм много малка за него и да не приемам нищо между нас сериозно. Исках да споделя и да попитам за вас годините биха ли били проблем ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
какво момче то направо мъж![]()
незнам за вас ама аз не бих се знаиамвал с 30годишни .. това е огромна разлика а и не мисля че ще имаме общи неща освен секса
* brunettes
do it better ;] ..
Голям проблем са оО
Реално погледнато той е чичко,а ти можеш да си му племеница![]()
Толкова ли нямаше някой в рамките на 17-18 години?
Естествено че годините са важни. Той че е за бой - за бой е, ама и ти си за бой
После що имаме малолетни кyрвички.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първоначално написано от Kukumqvka
Любовта не пита![]()
нали парите правят чудеса![]()
Ти си морално деградирала просто, защо не се погледнеш в огледалото и не опиташ да се познаеш ...?!
Ако не беше на 14, щях да кажа, че няма нищо лошо. Но съм против връзките на 14 годишните с големите чичковци, които трябва да са свободни за нас 17-18-19 годишните![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
тя е на 16Първоначално написано от mmKamm
Първоначално написано от AlokiNn
не е заради парите![]()
И какво очакваш от нас ? Да махнем с магическата пръчка и да станеш на 25 ли ? Апф ... аман от деградирали пубери...
Първоначално написано от txm
Просто исках да споделя![]()
Радвай се, че не са те нападнали все още, защото ти самата явно не осъзнаваш колко си смешна. Та ти си на 16, за каква любов ми говориш ? Що не си гледаш училището, ми си въобразяваш, че обичаш едва ли не баща си ...
При такава разлика да ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от Mishochka
![]()
![]()
много голям бе
Ти си решаваш годините са много наистина.Помисли какво ще стане като си на 30
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Аа вярноПървоначално написано от AlokiNn
![]()
Еми сори тогава...
Спокойно, възрастта не е от значение, Но е нормално да те приема като по- малка от теб. Все пак това значи, че не те желае достатъчно, че няма чувства от негова страна и т.н. Не се занимавай, не за друго, ами защото щом той смята възрастта за пречка, значи просто няма как да се получи и е смотаняк, който не заслужава, да ти пука за негоСпокойно ! Една кофа с шоколад и приятел на който да поплачеш (или бутилка домашна и спокойно място, където да го изпиеш и поплачеш) и всичко ще е наред
Мъже много
![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Незнам, вземи се в ръце, отовори си очите и виж колко момчета има, които те забелязват и ясно показват, че биха искали да споделят чувствата си с теб. Първо помисли за имиджа си, какво име ще ти излезе.
[quote="mmKamm"]Аа вярноПървоначално написано от AlokiNn
![]()
Еми сори тогава...
Спокойно, възрастта не е от значение, Но е нормално да те приема като по- малка от теб. Все пак това значи, че не те желае достатъчно, че няма чувства от негова страна и т.н. Не се занимавай, не за друго, ами защото щом той смята възрастта за пречка, значи просто няма как да се получи и е смотаняк, който не заслужава, да ти пука за негоСпокойно ! Една кофа с шоколад и приятел на който да поплачеш (или бутилка домашна и спокойно място, където да го изпиеш и поплачеш) и всичко ще е наред
Мъже много
Мерси много за подкрепата![]()
![]()
то вече в БГ педофилията е законна изглежда...
100 на 100 много се обичате, нали?![]()
Явно немогат един без другПървоначално написано от amk933
![]()
![]()
![]()
=D> =D>
ками, по твоята логика ако 18 годишен чука 4 годишна няма нищо лошоПървоначално написано от mmKamm
все пак възраста не е от значение!!!
Толкова ли няма хубави момчета на по 16-17-18 години,ами се завирате при чичковци![]()