.
Затворена тема
Страница 1 от 9 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 207

Hybrid View

14 години по-голям от мен ;[

Ходя с момче който е с 14 години по голям от мен аз съм на 16 а той на 30
    ходим вече 2 месеца вика ми че съм много малка за него и да не приемам нищо между нас сериозно. Исках да споделя и да попитам за вас годините биха ли били проблем ...

какво момче то направо мъж
    незнам за вас ама аз не бих се знаиамвал с 30годишни .. това е огромна разлика а и не мисля че ще имаме общи неща освен секса
    * brunettes
    do it better ;] ..

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Голям проблем са оО
    Реално погледнато той е чичко,а ти можеш да си му племеница
    Толкова ли нямаше някой в рамките на 17-18 години?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Естествено че годините са важни. Той че е за бой - за бой е, ама и ти си за бой

После що имаме малолетни кyрвички.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

{}

Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    Голям проблем са оО
    Реално погледнато той е чичко,а ти можеш да си му племеница
    Толкова ли нямаше някой в рамките на 17-18 години?

Любовта не пита

Ти си морално деградирала просто, защо не се погледнеш в огледалото и не опиташ да се познаеш ...?!

Град
    Somewhere...in The sea...
    Ако не беше на 14, щях да кажа, че няма нищо лошо. Но съм против връзките на 14 годишните с големите чичковци, които трябва да са свободни за нас 17-18-19 годишните

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Цитирай Първоначално написано от mmKamm
    Ако не беше на 14, щях да кажа, че няма нищо лошо. Но съм против връзките на 14 годишните с големите чичковци, които трябва да са свободни за нас 17-18-19 годишните
    тя е на 16

Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    нали парите правят чудеса

не е заради парите

И какво очакваш от нас ? Да махнем с магическата пръчка и да станеш на 25 ли ? Апф ... аман от деградирали пубери...

Цитирай Първоначално написано от txm
    И какво очакваш от нас ? Да махнем с магическата пръчка и да станеш на 25 ли ? Апф ... аман от деградирали пубери...

Просто исках да споделя

Радвай се, че не са те нападнали все още, защото ти самата явно не осъзнаваш колко си смешна. Та ти си на 16, за каква любов ми говориш ? Що не си гледаш училището, ми си въобразяваш, че обичаш едва ли не баща си ...

Мега фен Аватара на Hilary_
    При такава разлика да ..

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™

Re: 14 години по-голям от мен ;[

Цитирай Първоначално написано от Mishochka
    Ходя с момче който е с 14 години по голям от мен аз съм на 16 а той на 30
    ходим вече 2 месеца вика ми че съм много малка за него и да не приемам нищо между нас сериозно. Исках да споделя и да попитам за вас годините биха ли били проблем ...
    много голям бе

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Ти си решаваш годините са много наистина.Помисли какво ще стане като си на 30
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    Somewhere...in The sea...
    тя е на 16
    Аа вярно
    Еми сори тогава...
    Спокойно, възрастта не е от значение, Но е нормално да те приема като по- малка от теб. Все пак това значи, че не те желае достатъчно, че няма чувства от негова страна и т.н. Не се занимавай, не за друго, ами защото щом той смята възрастта за пречка, значи просто няма как да се получи и е смотаняк, който не заслужава, да ти пука за него Спокойно ! Една кофа с шоколад и приятел на който да поплачеш (или бутилка домашна и спокойно място, където да го изпиеш и поплачеш) и всичко ще е наред Мъже много

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Незнам, вземи се в ръце, отовори си очите и виж колко момчета има, които те забелязват и ясно показват, че биха искали да споделят чувствата си с теб. Първо помисли за имиджа си, какво име ще ти излезе.

[quote="mmKamm"]
    тя е на 16
    Аа вярно
    Еми сори тогава...
    Спокойно, възрастта не е от значение, Но е нормално да те приема като по- малка от теб. Все пак това значи, че не те желае достатъчно, че няма чувства от негова страна и т.н. Не се занимавай, не за друго, ами защото щом той смята възрастта за пречка, значи просто няма как да се получи и е смотаняк, който не заслужава, да ти пука за него Спокойно ! Една кофа с шоколад и приятел на който да поплачеш (или бутилка домашна и спокойно място, където да го изпиеш и поплачеш) и всичко ще е наред Мъже много

Мерси много за подкрепата

Мега фен
    Град
    Earth...
    то вече в БГ педофилията е законна изглежда...

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    100 на 100 много се обичате, нали?

Цитирай Първоначално написано от amk933
    100 на 100 много се обичате, нали?
    Явно немогат един без друг =D> =D>

Мега фен
    Град
    Earth...
    тя е на 16
    Аа вярно
    Еми сори тогава...
    ками, по твоята логика ако 18 годишен чука 4 годишна няма нищо лошо
    все пак възраста не е от значение!!!

Супер фен Аватара на cookie_master
    Толкова ли няма хубави момчета на по 16-17-18 години,ами се завирате при чичковци

Град
    София
    Ръчка ли те яката
    THE TRUTH IS OUT THERE

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си