.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Само за момичета

Според вас как мога да кажа н момче, че го харесвам и как (преди да му кажа ) да разбера дали той ме харесва?!

Град
    София
    Да.
    3ащо не?

някой път само няколко намека са достатачни за да се разбере и действия също

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Никога не съм знаела отговора на този въпрос. Нещата просто се случват. И някак си, вътрешно, винаги усещаш как да постъпиш правилно. Ако си била искрена със себе си и с този човек, ако си правила това, което сърцето ти те подтиква да направиш - дори и да страдаш после, дори и да не те разберат, пак е правилно, трябвало е да стане така и е било за добро.

"Харесвам те", "Влюбен съм в теб" и "Обичам те" не се казват. Всеки път, когато съм ги чувала, съм се чувствала, наред с развълнувана и поласкана,... болна. Не знам защо. А скоро след това всичко е приключвало. Пак не знам защо.
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Да,недей да му признаваш нищо преди да си сигурна какво изпитва към теб.Иначе рискуваш да ти се изсмее в лицето,както правят повечето разглезени тийнчета,опитващи се да се правят на "вижте кой съм аз".
    Можеш да разбереш дали има чувства,като следиш поведението му.Например,ако показва интерес към теб,усмихва ти се,прави ти комплименти,иска да сте непрекъснато заедно,значи те харесва.

Мега фен
    флирт!
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Ти задаваш възможно най-трудните въпроси обаче.. ахахах.. Еми една дума е отговорът - ФЛИРТ! Зависи от тебе вече как ще тръгнеш и как ще му го покажеш... Пък да получиш точен отговор от него, няма как освен да го питаш направо... ТРУДНА РАБОТА ама пък си е голяма тръпка!
    Пъbertteтьtt e sьsttoянiie, koгаttoO ttи se щэ da sttиsнeш swettа za гушatta, нoO wмestto ttowa... sтiiskaш пьпkata sii ..

Флирт? Нищо против ! Да и аз едва ли бих постъпила другоячи, защото вероятно не бих събрала смелост да му кажа. Но как точно... Ако имате някакви идеи бих се радвала. Благодаря на теди които са тоговорили и ще отговорят!!!

Цитирай Първоначално написано от Gabichkaaa
    Ти задаваш възможно най-трудните въпроси обаче.. ахахах.. Еми една дума е отговорът - ФЛИРТ! Зависи от тебе вече как ще тръгнеш и как ще му го покажеш... Пък да получиш точен отговор от него, няма как освен да го питаш направо... ТРУДНА РАБОТА ама пък си е голяма тръпка!
    А относно тръпката наистина си е вярно

Флиртувай, и чак след това питай какво да правиш. Недей да му казваш просто така, да не се изложиш. (От личен опит го казвам.)
    I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
    That for me it isn't over yet.

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    ....Можеш да разбереш дали има чувства,като следиш поведението му.Например,ако показва интерес към теб,усмихва ти се,прави ти комплименти,иска да сте непрекъснато заедно,значи те харесва.

Е, добре, ами ако се държи по този начин с всички момичета-приятелки и един вид "флиртува" с тях, включително и с теб, как да разбереш, че изпитва нещо по-специално към теб?
    Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    С мерак.

Град
    София
    Директно.
    Очи в очи.

Идва една възраст ,в която е смешно да кажеш "Аз те харесвам и искам да сме гаджетаа"

Просто флиртувай,следи сигналите му... И след известно време.. ако намериш подходяш момент..го целуни....

Другият вариянт е да пробваш да говоиш него.. да му кажеш така и така имам чувства към теб...и то силни... мислиш ли,че има някаква възможност да сме заедно а-у...

Илиии просто го избъсикай с нещо от сорта на "Абе има едно момче.. и много искам дасъм с него..ама то дали ще ме вземе.."

Ако отначало не загрее можеш да продължиш със закачки от сорта на "ами едно такова готино/сладко/секси/уникално" .,,, каквото ти дойде... и така (бтл.. странното е,че помага... по-лесно се разтоварваш!)
    You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!

хей

И аз имах същият проблем но му казах по скайпа и той ми каза че не е безразличен към мен още нищо не е станало но..., по добре му кажи за да си знаеш ,но първо се увери дали и той има нещо към теб ако те закача нещо кажи му но ако нищо неправи недей по добре

Скъпа, този въпрос тормози тийнейджърките от много години и още никоя не е намерила лесен начин да го направи. Според мен можеш да направиш 2 неща:
    1во - да отидеш и директно да му кажеш .. при което или ще се съберете или ще започне да те избягва ...
    2ро (което според мен е по - удачно) - да се загледаш в жестовете му, няма нищо, което да издава човека така, ако той изпитва нещо към теб ще ти покаже, а може и ти да се опитваш да го сяаляш, слади усмивки, закачливи погледи, такива неща

Незнам кво да ти кажа!Аз имам същия проблем ... реших да съм по-директна защото с чакане нищо ни става,постепенно губиш интерес и той го разбира като приятелство (според мен).Аз започнах да му правя разни намеци.Например казах че съм си писала буквата му с пергел на ръката мии,разни намеци,че разликата която имаме е най-добрата,че неговия тип е точно мой вкус и.т ... абе разни такива неща,а за работите с целувките незнам кво да ти кажа ние с него не сме далеч но той учи далеч и не се виждаме много много ноо... сичко с времето сии
    Да обичаш и много по сигурно отколкото да си обичан !!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Ако го харесваш и контактуваш често с него,съм сигурна,че той ще го усети по държанието ти към него.Направи му някакъв намек.

С флирт, намеци, както и другите написаха. Така ще разбереш дали те харесва и ако те харесва ще му стане яко, че му обръщаш внимание
    lOve iS in The aIr

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    На мен едно момче ми беше казало в очите на един негов РД.. и си ми каза директно - Харесвам те И аз седях и не знаех какво да кажа
    Бяхме в 4ти клас

По темата - кажи му.

[quote="ScarletBite"]Нещата просто се случват. И някак си, вътрешно, винаги усещаш как да постъпиш правилно.

Аз не познавам момчето което харесвам лично, но чуствам вътрешно, че трябва да му кажа ? Да го направя ли ?
    . . . . < 33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си