С всеки ден аз се отдръпвам малко -по - малко..
При положение, че той е от друг град, и се виждаме г/д - често... започна да ми писва, защото уж преди всеки ден си пишем/чуваме, а в периода от 3-4 дена - ни вест, ни кост от него. Пиша му/обаждам му се, но никакъв отговор от негова страна. Може би е зает, може би е болен.. А защо не ми пише 1 Смс поне да ми каже да не се притеснявам... Знам, че ако скоро ми пише ще му се ще всичко да е както си беше, но жестоко ще се лъже. Да не си мисли, че може да ме върти на пръста си.. И аз съм човек, и аз искам да ми се обръща внимание, да е загрижен за мен, както аз за него... Всичко аз правя, за да просъществува връзката ни, а от негова страна - едно голямо НИЩО... Знам, че ще кажете, че не си струва, но за бога заобичах го толкова много. За него мисля по цял ден.. ( е не чак буквално де )
Но искам да стане нещо помежду ни, но търпението ми малко по малко си отива, а обичта си седи както си е. т.е. Любовта я има, но търпението не..
Решила съм, че този път ще чакам и ще си изпълня целта (т.е. не цел ами, че с този човек ще има нещо, и това ще е една от сериозните ми връзки)
Та кажете ми .. как да постъпя, че да имам повече търпение, да не мисля толкова много за него, и да не страдам, че не ми се обажда...