.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Повече от фен Аватара на whitediamond

Слушалки...

Обикновени слушалки или слушалки тип тапи предпочитате? В момента имам нужда от нови слушалки и досега съм ползвала само обикновените. Тип тапи уж вадят по-добър звук,но дали не натоварват ухото? Нямам проблеми със слуха,но са ми чуствителните ушите, не пускам силно музиката,за да не се натоварват.

Аз до скоро ползвах тапите.Имам чувството,че са ми до мозъка и затва си взех модел,който си ми обхваща цялото ухо и разпределя един вид звука.Пък колко е вярно нямам и на идея
    I have a dream

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    По принцип предпочитам тапи,но зависи от слушалките !
    В момента съм с тапи и като цяло ми е по удобно особено вечер като си легна и слушам музика на едната страна и ако е обикновена слушалка ми пада а тапата влиза още повече
    А иначе обикновените са по удобни за навън,някък по се чува околната среда и с лекота можеш да я махнеш от ухото докато с тапите пак е различно

Цитирай Първоначално написано от UNITED2
    По принцип предпочитам тапи,но зависи от слушалките !
    В момента съм с тапи и като цяло ми е по удобно особено вечер като си легна и слушам музика на едната страна и ако е обикновена слушалка ми пада а тапата влиза още повече
    А иначе обикновените са по удобни за навън,някък по се чува околната среда и с лекота можеш да я махнеш от ухото докато с тапите пак е различно
    И все пак тип " тапи" не натоварват ли ухото? Да не ми направят проблем .

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Ами зависи ако обичаш в главата да ти е дискотека и всичките ти клетки да танцуват вземи си тапите
    Аз обичам така,слушалките на макс да не чувам нищо освен музика и то много силно!
    При обикновените не е чак така,и за теб каточели ще е по добре да си имаш стандартните

на мен лично ми харесват обикновенните
    DarkOrbit е онлайн браузър базирана игра компанията Bigpoint. Той е тук от ноември 2006 г. и посочва, че над 52 милиона регистрирани потребители. Той е на няколко езика по целия свят.

Имам сякви ... ако искаш да ти е приглушена околната среда - тапи
    ако искаш малко по слаб звук и да не си усещаш музиката в ''мозъка'' - обикновени ;дд ...
    и не не мисля че тапите натоварват ухото ...
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Тапите предлагат много по-добър bass от обикновените слушалки, а музика без стабилен bass не е музика.
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Град
    montana
    Цитирай Първоначално написано от K_O_L_E_V
    Тапите предлагат много по-добър bass от обикновените слушалки, а музика без стабилен bass не е музика.
    По добър басс ? О.о Явно не сте слушали музика на "обикновенни" слушалки Слушалките, обхващащи цялото ухо са по добри в всички отношения .. било то за музика, игри, филми и др.

а нали това http://www.mega-device.com/storage/9...59cdc4e62e.JPG за обикновените слушалки,а това http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...w=1024&bih=485 за тапите
    DarkOrbit е онлайн браузър базирана игра компанията Bigpoint. Той е тук от ноември 2006 г. и посочва, че над 52 милиона регистрирани потребители. Той е на няколко езика по целия свят.

Цитирай Първоначално написано от Falashk0
    Цитирай Първоначално написано от K_O_L_E_V
    По добър басс ? О.о Явно не сте слушали музика на "обикновенни" слушалки Слушалките, обхващащи цялото ухо са по добри в всички отношения .. било то за музика, игри, филми и др.

Това са слушалки тип - тапи.

Това са обикновенни слушалки.
    Мисля , че темата е за слушалки за плеър,телефон и т.н.

Като цяло,

този тип слушалки са най-добри.
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Стига сте се карали. Вчера си взех тапи Саnyon едни оранжеви и лол не съм очаквала да са толкова добри ! Все едно музиката ти е в главата Помня какво беше с обикновените-като си навън през цялото време чуваш само страничен шум,за разлика от музиката. Леле добре,че си взех тапите,но такова чудо не съм очаквала,сериозно :P

ау,аз яко съм се опъркала значи аз харесвам тип тапи!!!

Фен
    Град
    Варна
    Закрити слушалки задължително!
    Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!

Аз обичам така,слушалките на макс да не чувам нищо освен музика и то много силно!
    И аз обичам така ,но мойте са обикновени и не се чува толкова силно .. А тапите имам едни които са ми за mp3-та,но нещо не ми влизат в ушите

Повече от фен Аватара на mimenceto666
    Град
    тук, там все едно - на кой му пука
    Ами зависи ако обичаш в главата да ти е дискотека и всичките ти клетки да танцуват вземи си тапите
    При обикновените не е чак така,и за теб каточели ще е по добре да си имаш стандартните
    аз предпочитам тапите (обичам музиката ма макс), но както UNITED2 за теб по-добре обикновените

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си